• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2022

07:56 >> 13:02

ŠTA URADISTE TO, BRE!? SRBIJA PROKOCKALA DVA GOLA, PA SE RASPALA! Lavovi slomili krila Orlovima! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

ŠTA URADISTE TO, BRE!? SRBIJA PROKOCKALA DVA GOLA, PA SE RASPALA! Lavovi slomili krila Orlovima! (VIDEO)

Podeli vest

Deveti dan Mundijala otvorile su reprezentacije Srbije i Kameruna u meču od presudne važnosti za obe selekcije. Duel je završen remijem 3:3 (2:1)

Kakav meč i koliko je srce srspkih fudbalera u prvom poluvremenu bilo, niko nije očekivao da ćemo se na kraju tresti! Imali su naši igrači stativu, nestvarne prilike, ali nakon nekoliko promašaja usledila je kazna u vidu gola rivala!

Foto: Tanjug/AP

 

Meč smo počeli u strahu, jer je već u prvom minutu ostao da leži na travi Aleksandar Mitrović sa bolnom grimasom na licu! Ipak, svima je laknulo kada se pridigao, ali i dalje nikome nije bilo svejedno!

A onda kreću da se ređaju kao na traci promašaji Srbije, tačnije Mitrogola! 

U 11. minutu navijači i igrači Srbije su se hvatali za glavu kada je stativa spasila Kamerun nakon šuta Mitrovića! Sjajna akcija u kojoj su učestvovali Živković, Tadić i naš napadač, koji se  varkom oslobodio svog čuvara, gađao levicom iz teške pozicije, ali nije Srbija imala sreće!

Foto: Tanjug/AP

 

Šest minuta kasnije nestvarno šta je promašio Aleksandar Mitrović! Verovatno za dva života Mitrogol ne bi promašio ovaj zicer, ali tada nažalost jeste! Pala mu je lopta na vrh peterca, gađao je iz prve, ali neprecizno, a odličan posao je odradio Tadić, koji je stigao tešku loptu i praktično namestio šansu našoj udarnoj igli. 

Foto: Tanjug/AP

 

U 20. minutu viđena je prva prilika vredna pomena za Kamerun! Kunde je sjajno šutirao, a istakao se odličnom intervencijom Vanja-Milinković Savić! A onda muk i šok u taboru Srbije! Kesteleto je u 29. minutu iskoristio loše postavljanje odbrane Srbije. Kazna za poklon korner Živkovića, a potom i za loše postavljanje defanzivnog skoka Orlova.

Brzo su se "opasuljili" naši igrači, zaigrali još bolje i agresivnije i režirali preokret! Ipak, imali su trenutak nepažnje u 43. minutu kada umalo da Kamerun postigne i drugi pogodak posle izgubljene lopte Saše Lukića! Vanja Milinković-Savić je odbranio šut Kundeu, a onda je fudbaler Kameruna šutirao pored gola! 

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon toga kreće rapasodija Srbije! U prvom minutu sudijske nadoknade strelac je Strahinja Pavlović! Sjajna reakcija srpskog štopera na perfektan centaršut Dušana Tadića!  Samo dva minuta kasnije Sergej Milinković-Savić je preokrenuo rezultat  i bilo je 2:1 za Srbiju! Primio je SMS loptu u šesnaestercu i šutirao u desnu stranu gola Kameruna. Nemoćan je bio Epasi, a asistenciju je upisao Andrija Živković.

Sjajno smo ušli i u drugo poluvreme, sve je krenulo sjajnom reakcijom Tadića u 53. minutu, potom je Mitrogol odigrao do Kostića, ovaj do Sergeja, pa on do Živkovića. Mogao je da šutira fudbaler PAOK-a, ali je odlučio da zalomi i pošalje loptu na vrh peterca gde je bila naša udarna igla! Nakon 3:1 ništa nije ukazivalo na skori potop Srbije!

Foto: Tanjug/AP

 

Kamerun je zaigrao kao u transu. Vratili smo ih u život, potpuno smo pali, pa smo matirani lobom Abubakara. Signalizirale su sudije ofsajd, ali je VAR pokazao da nema nedozvoljene pozicije! Odmah nakon toga, dok još nismo znali šta nas je snašlo, usledio je  novi pogodak Kamerunaca - 3:3, a strelac je bio Šupo-Moting! Drugi put smo imali probleme na desnoj strani jer je ponovo kasnio Nikola Milenković.

A onda smo mogli do novog vođstva, u 77. minutu velika šansa za Mitrovića. Izašao je sam pred golmana sa desne strane, šutirao, ali odbranio je Epasi. Delovalo je da je Mitrović mogao i da doda loptu saigraču u ovoj situaciji i da bi to bilo bolje!

U 89. minutu Sjajna šansa za Mitrovića, ali i promašaj našeg napadača! Radonjić je prošao po desnoj strani, ubacio je u sredinu za Tadića, on dodaje za Mitrovića u blizini bele tačke, koji odmah šutira, ali nije bio precizan!

Foto: Tanjug/AP

 

Na kraju samo bod! Igrali smo od sjaja do očaja i nazad i tako nekoliko puta! Iako ništa nije gotovo, sami smo sebe stavili u vrlo lošu situaciju pred meč sa Švajcarskom i više ne zavisi sve od nas! 

 

SRBIJA - KAMERUN 3:3 (2:1)

Stadion: Al Janoub. Kapacitet 44:000. Sudija: Mohamed Abdula Hasan (UAE)

Strelci: Pavlović 45 +1, Milinković-Savič 45+3,Mitrović 53 - Kasteleto 29, Abubakar 63, Čupo Moting 66

KAMERUN (4-3-3): Epasi - Faj, Kasteleto, Enkulu, Tolo - Angijsa, Kunde, Hongla - Embuemo, Čupo Moting, Ekambi.

SRBIJA (3-4-2-1): V. Milinković Savić - Milenković, Veljković, Pavlović - Živković, Lukić, Maksimović, Kostić - Tadić, S. Milinković Savić - A. Mitorivić.

UŽIVO

Drugo polurvreme:

KRAJ! Samo bod protiv Kameruna i neizvesnost do kraja! 

89. minut - Sjajna šansa za Mitrovića, ali promašaj našeg napadača! Radonjić je prošao po desnoj strani, ubacio je u sredinu za Tadića, on dodaje za Mitrovića u blizini bele tačke, koji odmah šutira, ali nije bio precizan!

87. minut - Šutirao je sada Abubakar, ali lopta završava u rukama Vanje Milinković-Savića!

83. minut - Sada pasan napad Srbije, centrirao je Kostić, ali ne stiže Mitrović do lopte.

81. minut - Izmene i u Kamerunu. Izašli su Mbeumo i Zambo Angisa, a u igri su Džordž Kevin Nkudu i Gue.

Foto: Tanjug/AP

 

79. minut - Na terenu su Babić, Grujić i Radonjić. Van terena Veljković, Živković i Sergej.

77. minut - Velika šansa za Mitrovića. Izašao je sam pred golmana sa desne strane, šutirao, ali brani Epasi. Deluje da je Mitrović mogao i da doda loptu saigraču u ovoj situaciji i da bi to bilo bolje!

73. minut - Nije dobro! Potrebne su nam izmene, a još ih nema...

65. minut - GOL! Novi pogodak Kamerunaca - 3:3! Šupo-Moting! Drugi put imamo probleme po desnoj strani, jer  ponovo kasni Nikola Milenković.

63. minut - GOL! Smanjio je Kamerun! Vratili smo ih u život. Potpuno smo pali, pa smo matirani  lobom Abubakara. Signalizirale su sudije ofsajd, ali je VAR pokazao da nema nedozvoljene pozicije!

56. minut - Strelac prvog gola za naš tim, Strahinja Pavlović, morao je van terena, nakon što je istrpeo snažan udarac. U igru je ušao Stefan Mitrović.

53. minut - GOOOOL! Sergej za Živkovića i na kraju 51. gol Mitrovića u dresu nacionalnog tima!  Sve je krenulo sjajnom reakcijom Tadića, potom je Mitrogol odigrao do Kostića, ovaj do Sergeja, pa on do Živkovića. Mogao je da šutira fudbaler PAOK-a, ali je odlučio da zalomi i pošalje loptu na vrh peterca gde je bila naša udarna igla!

46. minut - Nastavljen je meč

Prvo poluvreme:

Impresivna partija SMS-a! Nakon bledog izdanja protiv Brazila, danas je izvanredan naš as!

 

 

45+6 - Sada je imao Mitrović veliku šansu, ali smo dobili korner, posle čega se razvila kontra Kamerunaca. Izašao je hrabro Vanja i nekako uspeo da je izbaci u aut. Nakon toga je usledio korner, ali odbranili smo se nekako....

Foto: Tanjug/AP

 

45+5 - Luka Jović je zaradio žuti karton iako je na klupi! Verovatno zbog radovanja...

45+3 - GOOOOL! Ludilo na stadionu! Ovo je ta Srbija! Sergej Milinković-Savić je preokrenuo rezultat  i sada je 2:1 za Srbiju! Primio je SMS loptu u šesnaestercu i šutirao u desnu stranu gola Kameruna. Nemoćan je bio Epasi. Asistencija Andrije Živkovića.

45+1 - GOOOOL! 1:1 - Strahinja Pavlović! Sjajna reakcija srpskog štopera na perfektan centaršut Dušana Tadića

45. minut - Igraće se još šest minuta nadoknade!

43. minut - Umalo da Kamerun postigne i drugi pogodak posle izgubljene lopte Saše Lukića! Vanja Milinković-Savić je odbranio šut Kundeu, a onda je fudbaler Kameruna šutirao pored gola!

41. minut - Prošao je Kostić po levoj strani i pokušao da ubaci loptu u peterac po zemlji, ali izbacuje defanzivac Kameruna.

39. minut - Pleli su Orlovi mrežu oko gola Kameruna, ali na kraju je Dušan Tadić šutirao visoko preko gola! Ne predaju se naši igrači, se vreme pritiskaju rivala...

34. minut - Još uvek ne mogu da veruju igrači Srbije šta ih je snašlo!

32. minut - Sada je Epasi imao problema sa Tadićevom loptom, ali je uspeo da se "iskobelja". 

29. MINUT - GUBI SRBIJA! Nakon kornera je primila gol naša selekcija! Iz prve ozbiljnije šasne Kamerun je poveo, a mi smo kažnjeni za promašaje!  Kesteleto koristi loše postavljanje odbrane Srbije.

26. minut - Grub start Pavlovića na sredini terena, mora više da pazi Strahinja...

24. minut -  Odbrambeni igrač Kameruna Nkulu je "požuteo" nakon što je rukom u lice gurnuo Živkovića. Skraćeni korner za Srbiju, ali loše izveden...

21. minut - Korner za Srbiju je izborio Živković, ali su se igrači Kameruna lako odbranili.

Foto: Predrag Milosavljević

Snežana Stojković i Dan Tana

20. minut - Prva prilika vredna pomena za Kamerun! Kunde je sjajno šutirao, a istakao se odličnom intervencijom Vanja-Milinković Savić!

19. minut - Sa tribina odjekuje - Život dajemo za gol!

Foto: Predrag Milosavljević

 

17. minut - Nestvarno šta je sada promašio Aleksandar Mitrović! Verovatno za dva života Mitrogol ne bi promašio ovaj zicer, ali sada naalost jeste! Pala mu je lopta na vrh peterca, gađao je iz prve, ali neprecizno, a odličan posao je odradio Tadić, koji je stigao tešku loptu i praktično namestio šansu našoj udarnoj igli. 

15. minut - Pokušao je sada Nkulu, ali nije to bila opasnost po gol Vanje Milinković-Savića!

13. minut - Kostić je grubo startovao na Honglu. Ukazuje mu se pomoć već neko vreme.

11. minut - NAVIJAČI I GRAČI SRBIJE SE HVATAJU ZA GLAVU! Stativa je spasila Kamerun nakon šuta Mitrovića! Sjajna akcija u kojoj su učestvovali Živković, Tadić i Aleksandar Mitrović, a fantastični napadač Fulama se  varkom oslobodio svog čuvara, gađao levicom iz teške pozicije, ali nije Srbija imala sreće!

6. minut - Prvi aplauzi srpskih navijača! Maksimović je poslao loptu ka Mitroviću, koji je bio najviši u skoku, ali je poslao loptu preko gola!

5. minut - Obećavajuća je bila akcija Srbije, ali na kraju Živković nije uputio precizan pas ka našem napadu!

Foto: Tanjug/AP

 

4. minut - Agresivno smo ušli u meč, potiskamo protivnika sve vreme...

1. minut - Počeo je meč u Kataru! Mitroviću se ukazuje pomoć na terenu! Naš napadač je loše doskočio na levu nogu, posle čega se uhvatio i za glavu. Izašao je sa bolnom grimasom napolje, ali se vratio...

10:55 - Svi kao jedan pevali su naši igrači Bože pravde! Srećno Orlovi!

10:53 - Igrači su na terenu, očekuje se intoniranje himni!

Foto: Vladimir Tomković

 

10:51- Razvijaju se srpska i kamerunska zastava na terenu, počinje sada već standardno  spektakularna najava meča!

10:50 - Još deset minuta ostalo je do prvog sudijskog zvižduka, a euforija raste kako u Kataru, tako i u Srbiji.

Foto: Vladimir Tomković

Nije pun stadion, a navijači Srbije se trude da njihova pesma dopre do Orlova

10:46 - Ima dosta slobodnih mesta na stadionu, ali srpski navijači su zauzeli svoje pozicije i nadaju se prvoj pobedi naše selekcije na Mundijalu!

Foto: Predrag Milosavljević

 

Foto: Predrag Milosavljević

 

10:45 - Slavni srpski glumac Dragan Bjelogrlić stigao je na stadion.

Foto: Predrag Milosavljević

 

10:40 - Naši igrači se zagrevavju na terenu...

Foto: Predrag Milosavljević

 

Foto: Predrag Milosavljević

 

10:35 - Ljubinko Drulović uoči meča:

- Ova utakmica nam je najvažnija, sada hoćemo da se vratimo u igru za drugo emsto, nadam se da ćemo biti na našem nivou i da ćemo odlučivati o svojoj sudbini u poslednjem meču!

10:30 - Još pola sata ostalo je do meča od kojeg zavisi sudbina Orlova!

 

 

10:20 - Orlovi su spremni za meč koji će prikucati Srbiju uz male ekrane!

 

 

 

 

 

10:00 - Nema sumnje da će i jedni i drugi imati sjajnu podršku!

09:13 - Poslednji put kada su Srbija i Kamerun odmerili snage u junu 2010. godine pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, Orlovi su  slavili rezultatom 4:3, a jedan od strelaca za afrički tim bio i Šupo-Moting, koji i ovog ponedeljka napada Srbiju!

Foto: reuters

 

09:30 - Andre Onana je izključen iz tima zbog nediscipline, objavio je Fudbalski savez Kameruna i zbog toga nije u konkurenciji za tim sa Srbijom!

 

Foto: reuters

 

 

 

09:20 - U tim se vratio Filip Kostić, a iznenađenje predstavlja Nemanja Maksimović, koji je dobio prednost u odnosu na Nemanju Gudelja.

09:00 - Izveštač Informera iz Katara, Vladimir Tomković, sa lica mesta Vam prenosi delić atmosfere uoči meča od krucijalne važnosti za naš tim!

08:45 - Kamerunci su nanizali osam poraza na Mundijalima. Od tih osam mečeva, na pet ni gol nisu postigli.

08:20 - Selektor našeg nacionalnog tima nikako ne može da preboli što u okršaju sa prvim favoritom turnira nije imao najjače snage na raspolaganju, ali tvrdi da je situacija sada bolja. Zato najavljuje sasvim drugačiju Srbiju - ofanzivnu i dominantnu.

Foto: Predrag Milosavljević

 



- Mi smo znali da će meč sa Brazilom biti težak, jer smo imali velike probleme. Mundijal za Srbiju počinje danas, odnosno počeo je kada je krenula priprema za Kamerun. Znamo da su oni i Švajcarska, zajedno sa nama, timovi koji će se boriti za drugo mesto u grupi i prolaz dalje. Počeli smo porazom i sada je jasno da moramo da dođemo do pobede - kaže Piksi.

8:15 - Selektor Kameruna Rigobert Song uoči meča je poručio da je svestan šta čeka njegovu selekciju prortiv "Orlova".

- Mislim da smo uspeli da se malo sredimo, svesni smo onog što nas čeka. Pred nama je odlučujuća utakmica, dobro smo pripremljeni. Znamo šta nas očekuje i šta moramo da uradimo. Svi igrači znaju šta treba da urade na svojim pozicijama i jedva čekamo da utakmica počne. Rekao bih da smo svi svesni situacije u kojoj se nalazimo i sa čime smo suočeni. Dobro smo počeli i kada je došlo do drugog poluvremena, nismo mogli da kontrolišemo igru. Izgubili smo igru, koncentraciju, i usledila je kazna. Sada imamo novu generaciju igrača, njihov stav je sjajan, međutim, još moamo da radimo na našoj igri. Mi smo tim, koji je zaista borilačkog duha. Ne mogu da kažem da bi trebalo da mnogo razmišljamo o tome, videćemo kako će srvati odvijati. Protiv Srbije moramo da pružimo 100 posto. Verujem u svoj tim, verujem da moji igrači nikada ne treba da odustanu i to želim da vidim na terenu - kazao je Song i istakao da će za duel sa Srbijom promeniti formaciju i postavu.

Foto: Starsportphoto

 

08:10 - Trijumf nam je preko potreban kako bi plasman u osminu finala zavisio samo od nas. Remi ili ne daj Bože poraz, praktično Srbiju vraća kući, ali prema nekim kalkulacijama  i sa četiri boda možemo dalje. Ipak, trebalo bi da zaboravimo digitrone, uzmemo stvari u svoje ruke i podsetimo sve da smo mi ona selekcija koja je ispred Portugala direktno obezbedila prolaz u elitno takmičenje, a ne tako davno izdominirala i u Ligi nacija! 

 

Standings provided by Sofascore

 

08:00  - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog posvećen utakmici Srbija-Kamerun  na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča koji je od presudne važnosti za našu selekciju!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cinik

pre 1 godinu

Шта би са причом о првацима света?

Dragi

pre 1 godinu

Koga Piksi zaje*ava sa Živkovićem? Živković vraća loptu našem golmanu... korner...i gol...vodi Kamerun.

Hrvati igraju fudbal mi glumim

pre 1 godinu

Nazalost od danas navijam za nase neprijatelje hrvate,koji igraju fudbal a nasa "slavna" imena izdaju nas tim tako sto nas blamiraju. Pa ovako ni Sloga iz Babusnice neigra,sramota i razocarenje za Srbiju....Dovesti Zdravka Mamica a Piksiju i svim ovim igracima reci dovidjenja...ovo je teska bruka,Svicarska ce nas odvaliti 5-0 ! Dosta vise ovakve sramote i izgovora s nasim porazima, idemo kockasti,ha,ha,ha..

Georgije

pre 1 godinu

To je tako kad imas nerealna I prevelika ocekivanja I jos ti neko dosapne sa bi te on voleo viditi u polufinalu. https://nova.rs/sport/fudbal/srbija-polufinale-katar-2022-vucic-piksi/

Goran

pre 1 godinu

Zakonski treba zabraniti reprezentativni i klubski fudbal u Srbiji. Em ce biti manje nasilja i mrznje na stadionima a sto je najbitnije nece vise biti razocaranja i nerviranja. Te pare koje uzalud ulazete u fudbalsku infrastrukturu pametnije bi bilo da ulozite u narodnje kuhinje i za lecenje bolesne dece. Stop fudbalu u Srbiji!!!

Kenozoik

pre 1 godinu

Gotovo , 3:3!!! E tako nam i treba kad se "duvamo" kako smo najdobri... Sada smo na ivici do ispadanja....Tamo branimo nekog kanadskog golmana a ovi afrikanci nas rasturise ko beba zvecku...Ma treba da ispadnemo i vratimo se kuci, nismo mi za svetsko mi smo samo za fudbal u Surdulici i da se pobijemo izmedju sebe!!!

Milovan

pre 1 godinu

I vi zbilja pomislili da reprezentacija nesto vredi.!!! Ja je negledam,ne samo reprezentaciju nego ni timove iz Srbije vec 30 godina. Jer to nije fudbal.

Pera Bandera

pre 1 godinu

Imaju pravo Hrvati, Šiptari i svi drugi naši "prijatelji" što nam se sprdaju. Ne osvajaju se bodovi pesmama nego igrom, srcem i PAMEĆU.

Iwazaru

pre 1 godinu

Kad im je AV Kapone dao milion evra igrali su za sve pare, a čim nema para jebe im se za reprezentaciju Srbije... Napredno razmišljaju - bitna je samo lična korist!

pax

pre 1 godinu

свима да се одузме држављанство

lilit

pre 1 godinu

Piksi i njegove "zvezde" bolje da jure pantera po njivama, nego da "igraju" trčanje za loptom....

Saradžogla

pre 1 godinu

Прво ... Оно није наш орао! Друго ... Пикси подржава изградњу ,,наци'' стадион који народ неће! ПС. Резултат треће утакмице? ... Биће права брука и ем срамота?

Sini

pre 1 godinu

Blagi uzas.... Kakav fudbal igramo, neda gledati u sebe. Ovo su teski balvani a strucni stab, krkani i balvani nevideni. Dekretom im treba zabraniti da se bave ovim sportom i reprezantuju nas. Uzas. Ko obezglavljeni pilici po terenu.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

SRBIJA PROKOCKALA DVA GOLA, PA SE RASPALA! Srbija se nije raspala i nadam se da se neće raspasti dok svet postoji. Ali, ne bi bilo loše da se raspadne onaj ko je smislio i(li) onaj ko je odobrio da bude objavljen takav naslov.

NikolaKrajinaLondon

pre 1 godinu

Kako neozbiljna recenica iznad snimka sa trecim golom ..”Srbija se poigrava sa Kamerunom” .. tako smo i prosli zbog takve nekzbiljnosti …. Zasto bas Mitrovic mora postici gol ?? Upravo je on taj koji koci citavu igru .. usporava svaki napad , mnogo sansi je upropastio a samo jedan gol postigao .. nepotrebno forsiranje da igra bez noge i glave , dok Jovic i Vlahovic sjede ba klupi … To ce nas kostati plasmana u sledecu rundu

Boris

pre 1 godinu

Ugledajte se na hrvatske portale. Na njihovim portalima kada napišete komentar odmah je vidljiv, ne ide na odobravanje, toga tamo nema, TAMO NEMA CENZURE kao kod vas, vi ne pustate nikakvu kritiku. Niti jedan komentar niste pustli. Evo uzmite hrvatski najčitaniji portal index.hr, pa napišite što želite, možete pisati protiv Plenkovića, protiv Milanovića, protiv Hrvatske... vaš će komentar odmah biti objavljen (nigdje ne ide na odobravanje, nitko ga ne cenzurira)... Pozdrav!

PRKI

pre 1 godinu

Najgore kada tatini i mamini sinovi igraju fudbal a ustvari imaju 2 leve noge.Oni sto znaju da igraju i stvarni su talenti nemaju para da plate tkz strucnjake za fudbal.Nas fudbal je propao 90-tih godina i neznam zašta onoliko naduvavanje pred utakmice kada je i mojoj pokojnoj babi jasno da naši neznaju da daju go ,jer svi su dužni da jednom coveku dodaju da da go a on nema pojma.

zora

pre 1 godinu

Prokockali dve sanse i nadju se da Svajcarci izgube da bi oni isli dalje. To bi bilo NEZASLUZENO.

Aleksa

pre 1 godinu

Kakvi Orlovi ! To su Kanarinci a I to im je previse ! JAD I BEDA ! Ukinuti im pare i davati tamo gde ljudi vrede i donose medalje !!! SEKA PERSE I UMIŠLJENJE VELIČINE !!! MARŠ BRE !!!

Bane

pre 1 godinu

Ma mi smo samo dobri za utakmice u Svilajcu, Surdulici i ostalim "metropolama"... a ovi ni za to...

Andjela

pre 1 godinu

Kad ce nasi selektori izabrati muskarce da igraju fudbal a ne stalno balerine. Selektor cuva Vlahovica za finale hahaha

Mikele

pre 1 godinu

Sta reci. Kakav karakter takav i rezultat... Kakav ponos takav i usjeh...Jos nama mnogo toga fali...

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59