• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2022

07:27

SRPSKI REPREZENTATIVAC PISAO SVEŠTENIKU POSLE PORAZA OD BRAZILA: Proklet da je Brazil! Ne krajem se...

Predrag Milosavljević

Fudbal

SRPSKI REPREZENTATIVAC PISAO SVEŠTENIKU POSLE PORAZA OD BRAZILA: Proklet da je Brazil! Ne krajem se...

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 3:3 (2:1) protiv Kameruna u meču drugog kola G grupe Svetskog prvenstva u Kataru

Golove za naš tim postigli su Strahinja Pavlović u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, Milinković-Savić dva minuta kasnije i Aleksandar Mitrović u 53. minutu, što je bio njegov sedmi gol u poslednjih šest utakmica za nacionalni tim. Za afričku selekciju pogotke su postigli Žan-Šarl Kasteleto u 29, Vensan Abubakar u 63. minutu i Erik Maksim Čupo-Moting u 66. minutu.

Sveštenik Predrag Popović je na društvenim mrežama podelio poruku koju je dobio od jednog čoveka, kome je teško pao poraz Srbije od Brazila na startu Mundijala u Kataru.

 

- Pre neki dan mi šalje čovek jednu poruku: "Pomaže Bog, oče. Moram da Vam kažem nešto. Danas, kad smo izgubili od Brazila, ja sam se toliko iznervirao da sam rekao: "Proklet da je Brazil i u ovom prvenstvu da ne daju više ni jedan gol!!!" Znam da nije hrišćanski i da ne treba to da radimo, ali nisam mogao da se suzdržim. Jesam li napravio veliki greh?" I u post skriptumu: "Ne kajem se!" Na tu poruku nisam odgovorio ništa do danas.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Sveštenik Predrag Popović je ubrzo dobio novu poruku od ovog gnevnog navijača, 

- I, neposredno posle utakmice sa Kamerunom stiže mi poruka od njega: "Kajem se!"
Zanimljivo, zar ne? Do pre neki dan Neimar i Brazil su bili najomraženiji u Srbiji, a večeras će svi navijati za njih! Nešto slično što je naša reprezentacija doživela u Monte Videu kada su bili proslavljeni nakon pobede nad Brazilcima, a pljuvani protiv Urugvaja, domaćina prvenstva.
To nas uči da je interes stvar kletve ili blagoslova današnjeg sveta. Pogledajte u svoje postupke i stidite se ako tako radite i volite onoga ko vam koristi, i menjajte to kod sebe, a i ako to otkrijete kod vaših prijatelja da znate šta vas čeka ukrste li vam se interesi. Napokon, to je upravo ona rečenica iz filma "Kum" - kada mafija ubija nekog i kaže: "Bez ljutnje! To je samo posao!"

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija