• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2022

11:57

BORJANOVA BAKA LJUTA JER POMINJE KRAJINU: Zašto? Baba ti je Hrvatica, tata...

REUTERS/Hannah Mckay

Fudbal

BORJANOVA BAKA LJUTA JER POMINJE KRAJINU: Zašto? Baba ti je Hrvatica, tata...

Podeli vest

Strasti se ne smiriju posle brutalnih uvreda na račun golmana Kanade Milana Borjana od strane hrvatskih navijača na Svetskom prvenstvu u Kataru

Oglasila se čak i baka Milana Borjana, Štefica Borjan, prenosi dnevnik.hr. Tamošnji mediji posetili su selo u kome i dalje živi Borjanova baka,

- Malo je reći da sam ljuta. Trebao je makar malo pobediti - rekla je Štefica, pa se osvrnula na podatak da je primio četiri pogotka:

- Neka je, pa šta ću mu ja? Da li sam mu ja kriva?

Prašinu su u komšiluku podigle Borjanove izjave da je rođen u Kninu, delu Republike Srpske Krajine.

- Nije on govorio ništa naročito. On je samo rekao da je rođen u Kninu. Da voli, kako se kaže, Krajinu. J**la ga Krajina. Ja sam bila odmah ljuta, zašto da spominje Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je polu Srbin, polu Hrvat, šta bi hteli?

Foto: printscreen

Štefica Borjan

kaže baka da nema mržnje u porodici:

- Ma nema, nema. Niko nikoga ne mrzi, niko nikoga ne prezire - rekla je baka Milana Borjana.

Foto: Tanjug/AP

 

Hrvatski navijači uvredljivo su skandirali Snežani i Milanu. Na tome se nisu zaustavili. U javnost je isplivao Milanov broj telefona i njegove supruge, pa su ih tokom noći uznemiravali, zvali i slali užasne poruke.

Snežane je putem Instagrama podelila samo deo odvratnih poruka: "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?", aludirajući na akciju Oluja u kojoj je Borjanova porodica proterana iz Hrvatske.

- Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste izbacili na fb naše brojeve  telefona i da nas zovete celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagram ste nam blokirali sa najtrašnijim uvredama: koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom! Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju - napisala je Snežana na Instagramu, koja je pre toga huliganima poručila da nisu pobedili.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
crosdu

pre 1 godinu

Kada se prvo pljuje po Hrvatskoj, onda neka se nitkone nada "ljepoti komunikacije" sa Hrvatima! I jos ima obraza nam govoriti o mrznji, hahahahaha!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija