• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2022

11:38

ŠVAJCARSKI NOVINAR OTKRIO ŠTA SU DŽAKA I ŠAĆIRI REKLI PRED SRBIJU! Da li verujete mučkim prvokatorima?

Tanjug

Fudbal

ŠVAJCARSKI NOVINAR OTKRIO ŠTA SU DŽAKA I ŠAĆIRI REKLI PRED SRBIJU! Da li verujete mučkim prvokatorima?

Podeli vest

Švajcarski novinar Kristijan Brager nakon treninga Orlova u utorak veče otkrio je kakva je situacija u njihovom nacionalnom timu i šta u im Džaka i Šaćiri rekli

"Uzbuna u Srbiji pred odlučujući meč sa Švajcarskom", pišu švajcarski mediji pred duel u petak (20.00, RTS, Arena) i treće kolo grupne faze takmičenja Svetskog prvenstva u Kataru!

Tamošnji novinar Kristijan Brager, otkrio je kakva je situacija taboru našeg rivala!

-  Mislim da će oba tima da budu koncentrisana i da će igrači biti fokusirani. Za naše fudbalere, švajcarske fudbalere, računa se samo igra. Sport i ništa drugo - rekao je Brager za Telegraf, ali je na pitanje o mogućoj provokaciji jasno poručio:

Foto: reuters

 

- Ne, ne mislim da će biti ikakvih provokacija. I Džaka i Šaćiri su veoma fokusirani samo na meč. Šaćiri nije igrao protiv Brazila, imao je malih problema sa povredom. Ali mislim da će to sve biti u redu i da će igrati u petak. Obojica su nam rekli da ne žele da uvlače politiku u igru i da je sav fokus samo na utakmici i da će bolji pobediti.

Švajcarcima u ovom meču igra i remi, ali Brager ne smatra da će Jakin tako postaviti ekipu.

- Ne, Švajcarska će ići na pobedu. Ukoliko budu igrali na remi, svašta može da se desi u nekom trenutku. Zato će juriti pobedu. Mislim da može da se očekuje Švajcarska kao protiv Kameruna, a ne kao protiv Brazila.

Brager je nahvalio i dvojicu srpskih reprezentativaca.

- Za mene je Mitrović najopasniji. I Tadić. On je kreator, i to onakav kakvog mi nemamo. Šaćiri nema takav uticaj na igru Švajcarske kao što ima Tadić, jer je on više igrač koji igra po krilu. Džaka je takođe veoma važan kod nas zbog svog mentaliteta, želi da pobedi svaku utakmicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija