• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2022

15:13

SRPSKE LEPOTICE BODRIĆE ORLOVE! Slika Anastasije i Ane OBIŠLA društvene mreže! Oglasila se Rajkovićeva supruga o navodnoj AFERI! (FOTO)

Instagram

Fudbal

SRPSKE LEPOTICE BODRIĆE ORLOVE! Slika Anastasije i Ane OBIŠLA društvene mreže! Oglasila se Rajkovićeva supruga o navodnoj AFERI! (FOTO)

Podeli vest

Supruga golmana Orlova Predraga Rajkovića stigla je u jutarnjim časovima u Dohu, kako bi podržala Orlove u presudnom okršaju sa Švajcarskom

Sofija Milošević i Anastasija Ražnatović, izabranice srpskih reprezentativaca Luke Jovića i Nemanje Gudelja, odavno su u Dohi gde podržavaju "orlove", a jutros im se priključila i Ana Rajković.

Supruga čuvara mreže Srbije Predraga Rajkovića, odmah je izašla na kafu sa dobrom prijateljicom Anastasijom.

Njih dve su imale mnogo toga da "proćaskaju", a nedugo zatim Ana se oglasila i povodom kuloarskih priča i spekulacija koje su se pojavile u javnosti.

Foto: Instagram

 

- Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a IDIOTI veruju u nju! - napisala je Ana Rajković na svom Instagram profilu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija