• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

00:45

OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Evo šta kaže da li je bio penal nad Mitrovićem!

Pedja Milosavljević

Fudbal

OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Evo šta kaže da li je bio penal nad Mitrovićem!

Podeli vest

Srbije je poražena od Švajcarske (2:3), viđeno je mnogo provokacija od strane "sajdžija", ali i sporan trenutak kada je Aleksandar Mitrović oboren u šesnaestercu

Argentinski sudija ustanovio je da nema elemenata za penal. Negodovali su igrači, navijači, ali je sudija bio neumoljiv. Sudijski ekspert RTS, Dejan Nedić govorio je o celoj situaciji.

- Nema penala. Isti kriterijum držimo ovde, nije bilo intenziteta, nije bilo stalnog oslanjanja. Naš Mitrović je kasno počeo da pada - kazao je Nedić i objasnio:

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Ni blizu nije bio da pogleda VAR sudija, hajde da budemo pošteni, nije bilo penala. To je bilo blago oslanjanje, da je ranije pao, možda bi naveo sudiju da pogleda situaciju, da je počeo da pada ranije, možda bi dobili penal - rekao je Dejan Nedić.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 1 godinu

Ma kakav sudija i te price. Piksijeva odgovornost za sve tri utakmice i to je jedina istina. U svakom slucaju ne treba ga terati ali ako se ovo ponovi i na evropskom prvenstvu onda dovidjenja

cica Mrsoje

pre 1 godinu

Iako nije direktno uticao na rezultat , sudija nije bio na nivou za ovakvu utakmicu.

MiroslavBB

pre 1 godinu

Dok su imali snage igraci su DOBRO igrali ... NE moze se biti VRHUNSKI sportista i imati VRHUNSKI seks dan prije odlucujuce utakmice??!! Piksi je 'kriv' za ovaj FIJASKO koliko sam i ja???!!! Idemo dalje - to je sport.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija