• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2022

21:32

RAZOČARAN SAM! Selektor Amerike posle eliminacije: Dali smo sve od sebe, bili smo jako blizu!

Reuters

Fudbal

RAZOČARAN SAM! Selektor Amerike posle eliminacije: Dali smo sve od sebe, bili smo jako blizu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije SAD Greg Berhalter izjavio je večeras u Dohi posle poraza od Holandije da je bila "teška utakmica", i dodao da su njegovi igrači "dali sve od sebe"

 Selektor fudbalske reprezentacije SAD Greg Berhalter izjavio je večeras u Dohi posle poraza od Holandije da je bila "teška utakmica", i dodao da su njegovi igrači "dali sve od sebe".

Amerika je poražena od Holandije sa 1:3, u meču četvrtfinala Svetskog prvenstva.

- Čestitam Holandiji. Bila je teška utakmica, igrači su dali sve od sebe, bili smo jako blizu. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu. U drugom smo na vreme postigli gol, ali smo odmah potom i ponovo primili. Teško je, ali sam ponosan na ekipu, kako na terenu, tako i van njega - izjavio je Berhalter.

On je dodao i da njegov tim "mora da uči" iz mečeva koje je odigrao na Svetskom prvenstvu.

- Mislim da je ekipa napredovala, imaju identitet, igrači su posvećeni jedni drugima. Potrebno je vreme, ovo je mlada grupa i nedostajalo nam je malo kvaliteta u završnici - izjavio je Berhalter.

Selektor SAD je izjavio i da je njegova ekipa bila težek protivnik za sve selekcije.

- Bili smo težak protivnik za sve. Igrali smo sa dosta intenziteta. Tokom turnira posebno smo dobro igrali u defanzivi. O svojoj budućnosti na mestu selektora razmišljaću u narednih nekoliko nedelja - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija