• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2022

23:35

LAJEŠ, A NE UJEDAŠ! Depaj BRUTALNO ODGOVORIO legendi NBA lige!

Tanjug

Fudbal

LAJEŠ, A NE UJEDAŠ! Depaj BRUTALNO ODGOVORIO legendi NBA lige!

Podeli vest

Reprezentacija Holandije pobedila je danas, na stadionu "Kalifa", selekciju SAD 3:1 (2:0) u prvoj utakmici osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru

Golove za Holandiju postigli su Memfis Depaj u 10. minutu, Dejli Blind u 46. i Denzel Demfris u 81. minutu. Jedini gol za selekciju SAD postigao je Hadži Rajt u 76. minutu. Mnogi su očekivali upravo ovakav rasplet događaja u osmini finala Mundijala, ali ne i Čarls Barkli. 

Legendarni američki košarkaš bio je stručni konsultant pred utakmicu Jenkija i Holandije, a tom prilikom istakao je da će Amerikanci stići do finala Mundijala. 

- Prolazimo Holandiju. Tek sad se zahuktavamo. Garantujem vam da je Holandija u problemima. Moj čovek Tajler (Adams), idemo dalje. Želim Španiju, želim Brazil, želim Nemačku, želim Francusku. Oni imaju onog dečka Mbapea, s njim nema šale, ali mi pobeđujemo Holandiju - rekao je Barkli. 

 

 

Ipak, Amerika je ispala, a šansu da vrati Barkliju za prozivku iskoristio je Memfis Depaj koji je na Tviteru "pecnuo" legendarnog košarkaša. 

- Mnogo laješ, a ne grizeš - rekao je Holanđanin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija