• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2022

15:00 >> 18:47

SREĆA PONOVO POGLEDALA HRVATE! Vatreni posle DRAME i PENALA idu u četvrtfinale! Kraj sa MALEROZNE Japance! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

SREĆA PONOVO POGLEDALA HRVATE! Vatreni posle DRAME i PENALA idu u četvrtfinale! Kraj sa MALEROZNE Japance! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Hrvatske posle penala izborili su plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva pošto bili bolji od Japana sa 3:1 (1:1)

Penali su bili talični za Hrvate u Rusiji, a kako je počela nokaut faza u Kataru čini se da bi četa Zlatka Dalića mogla da ponovi uspeh od pre četiri godine. Ponovo su Vatreni ispeli da prežive 120 minuta pakla, ovoga puta protiv Japana, dođu do penal lutrije, a onda na krilima sjajnog Dominika Livakovića prođu u četvrtfinale - 3:1 (1:1). 

Golman zagrebačkog Dinama odbranio je tri penala Japancima. Prvi je odgovornost preuzeo Takumi Minamino i nije pogodio. Tačnije, Dominik Livaković sjajno je reagovao i zaustavio njegov udarac, a potom je gol za Hrvate dao Nikola Vlašić. Usledila je nova odbrana hrvatskog golmana, ovoga puta je loše šutirao Mitoma, nakon gola Marcela Brozovića bilo je jasno da slavlje Vatrenih može da počne. Promašio je potom Marko Livaja i dao nadu Japanu, ali je Livaković zaustavio udarac Maje Jošide i rešio pitanje pobednika. 

Foto: Tanjug/AP

Ponovo je selektor Japana iznenadio rivala i promenio formaciju, a Samuraji su baš kao protiv Španije zaigrali sa trojicom igrača u poslednjoj liniji. Dobro je strateg azijske reprezentacije spremio utakmicu, mučili su se Hrvati u uvodnim minutima meča. Agresivnost Japanaca bila je na vrhuncu, a Vatreni očigledno nisu bili spremni za toliko žustru borbu od prvog minuta. 

Umeli su to Japanci da iskoriste i prvi zaprete rivalu, a već u trećem minutu je štoper Šogo Kaniguči posle kornera šutirao. Ipak, njegov udarac otišao je pored gola. Nekoliko trenutaka kasnije dobru priliku imao je i Daizen Maeda nakon centaršuta Ita, ali je napadač Seltika ostao "kratak" pred golom Dominika Livakovića. 

Nisu Japanci iskoristili šanse što je moglo skupo da ih košta, ali je u dva navrata dekoncentrisan bio Bruno Petković. Prvi put nakon greške Takehira Tomijasua kada je Ivan Perišić povukao loptu ka golu Gonda, a ovaj mu sjajno odbranio. Napadač Dinama nije bio spreman za odbitak, samo deset minuta kasnije Petković je dobio pas iz poslednje linije od Joška Gvardiola, ali je zakomplivao sve što je dalo prostora Maji Jošidi da mu oduzme loptu. 

Foto: Tanjug/AP

Kada Vatreni nisu mogli - Japanci jesu! Delovalo je da će se na odmor bez golova, a onda su pravo niotkuda Samuraji poveli preko Daizena Maede. Ponovo je Bruno Petković bio "isključen" loptu mu je u petercu oduzeo Kamada i proigrao svog napadača koji je rutinski savladao Livakovića za 1:0. 

Očekivalo se da će Hrvati bili agresivni od starta drugog poluvremena, ali je primljen pogodak uticao na Vatrene. Japan je pretio, želeo da dođe do drugog gola i reši pitanje pobednika, ipak, Livaković je u dva navrata vrhunski intervenisao i sprečio nalet Samuraja te stvorio prostora svojim saigračima da pojure izjednačenje. 

Obigravali su Hrvati oko kaznenog prostora Japana. Odbrana Samuraja delovala je neprobojno, a onda se sve raspalo kao kula od karata nakon centaršuta Dejana Lovrena. Dočekao je loptu na drugoj stativi Ivan Perišić i samo se poklonio za 1:1. As Totenhema je ovim golom postao najbolji strelac u istoriji Hrvatske na Svetskim prvenstvima. Do kraja meča je Perišić još dva puta mogao da matira Gonda, ali je golman Japana oba puta reagovao kako treba i sprečio preokret Hrvatske. 

Imali su Japanci svoje šanse u finišu meča, imala ih je i Hrvatska, ali su mreže mirovale te je utakmica otišla u produžetke. Bilo je očekivano da će dodatnih pola sata biti najmanje sadržajni, na momente se činilo da obe ekipe čekaju penale. Konkretniji su bili Samuraji, dva puta imali poluprilike preko Mitome, ali je Livaković oba puta dobro intervenisao pa je pitanje pobednika palo posle penal serije. 

JAPAN - HRVATSKA   1:1 (1:0)

Strelci: Maeda 43 - Perišić 56
Al Džanub, Al Vakra    Sudija: Ismail Elfat, Sjedinjene Američke Države

Japan: Gonda - Taniguči, Jošida, Tomijasu - Nagatomo (Mitoma 64.), Morita, Endo, Ito - Kamada (Sakai 75.), Maeda (Asano 64.), Doan (Minamino 86.)
Selektor: Hajime Morijasu

Hrvatska: Livaković - Juranović, Lovren, Gvardiol, Barišić - Brozović - Kovačić (Vlašić 100.), Modrić (Majer 100.) - Kramarić (Pašalić 68.), Perišić, Petković (Budimir 62.)
Selektor: Zlatko Dalić

UŽIVO: 

Penali: 

3:1 - Odbranio je Dominik Livaković tri penala Japancima, a precizni za Vatrene bili su Brozović, Vlašić i Pašalić pa će Hrvati igrati u četvrtfinalu Mundijala!

0:0 - Brani Dominik Livaković udarac Takumi Minamina! Hrvati imaju ozbiljnu zaliku već posle prvog šuta! 

Drugi produžetak:

121. minut - KRAJ! Pucaće se penali! 

120. minut - Igraće se još jedan minut u drugom produžetku! 

117. minut - Sada Hrvati žele da reše utakmicu pre penala! Centrirao je Joško Gvardiol, tamo je bio Ante Budimir, ali bolji u skoku od njega Maja Jošida!

115. minut - Još jedan napad Japanaca preko Mitome, ali ponovo se dobro brane Hrvati, Dominik Livaković je presekao centaršut Enda - 1:1!

111. minut - Lep nalet Japanaca koji su pokušali preko Mitome, ali je na mestu bio Dejan Lovren! 

Foto: Tanjug/AP

109. minut - Čini se da obe ekipe jedva čekaju da se završi utakmica budući da polako ponestaje snage akterima utakmice!

106. minut - Počeo je drugi produžetak!

Prvi produžetak: 

105. minut - Gotov je prvi produžetak! 

103. minut - Nakon uvodnog pritiska Japana, hrvatska reprezentacija polako preuzima inicijativu! Ipak, dobro se brane Samuraji i promene rezultata nema.

100. minut - Dvostruka izmena za Hrvate, na terenu su Lovro Majer i Nikola Vlašić, a izale Mateo Kovačić i Luka Modrić. 

97. minut - Japanci deluju konkretnije na startu produžetaka, ponovo su Samuraji napali preko Takumija Minamina i došli do kornera, ali se još jednom Hrvatska dobro brani posle prekida. 

93. minut - Odmah prete Samuraji i ponovo posle prekida! Ito je poslao centaršut na prvu stativu gde je spreman čekao Taniguči, ali štoper Japana šutira pored gola, preživeli su Hrvati - 1:1!

Foto: Tanjug/AP

91. minut - Počeo je prvi produžetak! Sa centra su krenuli Japanci...

Drugo poluvreme: 

94. minut - PRODUŽECI! Igraće se još 30 minuta na stadionu Al Džanub pošto posle regularnih 90 pobednika u osmini finala Svetskog minuta nije bilo! 

90. minut - Imaće Japanci šansu iz slobodno udarca nako što je Bartol Barišić srušio Ita! Sudija je odlučio da će se igrati još četiri minuta u prvom poluvremenu. 

87. minut - Nova izmena za Japance, na terenu je verovatno i najveća zvezda tamošnjeg fudbala Takumi Minamino, a on menja Rica Doana!

86. minut - Prete Hrvati preko Maria Pašalića, solidno je centrirao Mateo Kovačić, ali je njegov udarac završio pored gola. 

82. minut - Još jedna dobra intervencija Dejana Lovrena koji je pročitao nameru Takume Asana i presekao njegovo dodavanje ka Doanu!

Foto: Tanjug/AP

80. minut - VELIKA ŠANSA! Pukla je odbrana Hrvatske, Takehiro Tomijasu je dobio sjajno dodavanje i vešto izbegao ofsajd zamku, ali se bek Arsenala nije snašao. Odlučio se defanzivac Japana da centrira umesto šutira iz dobre pozicije što je Lovren iskoristio - 1:1!

76. minut - Posegnuo je za trećom izmenom Hajime Morijasu, umesto Kamade na terenu je Hiroku Sakai. Menja sada formaciju Japan i zaigraće sa četvoricom u poslednjoj liniji. 

72. minut - Pretili su Hrvati, Japan je odoleo, a ritam meča nakon toga značajno je opao. Čini se da obe ekipe čekaju grešku rivala i ne žele previše da rizikuju. 

68. minut - Nova izmena Zlatka Dalića, na terenu je Mario Pašalić, a svoje učešće na ovom meču završio je Andrej Kramarić. 

67. minut - Još jedna opasnost pred Gondovim golom! Šutirao je Andrej Kramarić, lopta se odbila od bloka i pala na glavu Budimiru, ali napadač Hrvatske je trapavo reagovao. Nižu se šanse Vatrenih koji su bolji u poslednjih desetak minuta!

64. minut - Dvostruka izmena i u taboru Japana! Umesto Nagatoma i Maede na terenu su Takuma Asano i Kaoru Mitoma!

Foto: Tanjug/AP

64. minut - VELIKA ŠANSA! Opalio je po lopti Luka Modrić sa dvadesetak metara, a na visini zadatka bio je Gonda! Spektakularna intervencija japanskog čuvara mreže - 1:1!

62. minut - Izmena u sastavu Hrvatske, umesto Bruna Petkovića na terenu je Ante Budimir. Izveo je Dalić jednog, a uveo drugog napadača, formacijski se ništa neće promeniti u igri Vatrenih. 

61. minut - Opsada gola Dominika Livakovića nakon što je Hrvatska izjednačila! Žele Japanci odmah da vrate prednost na svoju stranu, sada je Endo šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je golman Hrvatske dobro reagovao, ostaje 1:1!

58. minut - Odmah dobra prilika za Japance na drugoj strani! Šutirao je Ito sa dvadesetak metara, lopta je išla pod prečku, a krajnjim naporom uspeo je da je izbije Dominik Livaković!

56. minut - GOOOOOOOOOOL - 1:1! Uzvraćaju Hrvati posle sjajnog centaršuta Dejana Lovrena, na loptu je natrčao Ivan Perišić i zakucao je u gol Japana!

52. minut - Tražili su sada Hrvati penal nakon duela Tanigučija i Bruna Petkovića, ali je glavni sudija Elifat samo odmahnuo rukom, nema govora o kaznenom udarcu. 

49. minut - Iako vode Japanci su daleko ofanzivniji na startu drugog poluvremena, sada je Daiči Kamada oprobao svoj udarac sa dvadesetak metara, ali je njegov šut otišao preko gola, ostaje 1:0!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, a selektori nisu posegnuli za izmenama!

Prvo poluvreme: 

45. minut - Glavni arbitar susreta Ismail Elfat odučio je da će se u prvom poluvremenu igrati još dva minuta. Nije bilo mnogo prekida izuzve one povrede Joška Gvardiola. 

43. minut - GOOOOOOOOOL - 1:0! Naplatio je Japan bolju igru u poslednjih nekoliko minuta, a veliku grešku hrvatske odbrane kažnjava Daizen Maeda! Ponovo su Samuraji posle prekida ugrozili Vatrene, Kamada je stigao do lopte pre Petkovića i dodao je do napadača Seltika koji lagano pogađa nebranjeni deo mreže!

41. minut - VELIKA ŠANSA! Imaju su Japanci sada najbolju priliku na meču nakon što je Maeda ukrao loptu Juranoviću. Dodao je napadač do Enda, ovaj vratio Kamadi koji je šutirao posle lažnjaka, ali samo preko gola, ostaje 0:0!

37. minut - Novi nalet Japana koji deluje bolje u fiznišu prvog poluvremena, imaju Samuraji posed u poslednjih nekoliko minuta. Juto Nagatomo je probao sa leve strane da uposli Maedu, ali je lopta završila u gol-autu!

33. minut - Sporan momenat u opasnoj zoni! Imali su Japanci dobru priliku, ali je nakon duela sa rivalom pao Kamada, ipak, glavni arbitar Ismail Elfat nije svirao slobodan udaraca Samurajim!

29. minut - Sve opasniji naleti Hrvatske, a posebno angažovan bio je Bartol Barišić. Levi bek Vatrenih poslao je sjajan centaršut na prvu stativu, Perišić je to prebacio na drugu, ali je Taniguči na vreme pokupio loptu ispred Andreja Kramarića - 0:0!

Foto: Tanjug/AP

26. minut - Izuzetan pas iz poslednje linije poslao je Joško Gvardiol do Bruna Petkovića. Napadač Dinama pobegao je svojim čuvarima, ali je potom zakomplikovao svoju poziciju te je Maja Jošida rutinski reagovao i zaustavio nalet Hrvata... Moglo je da bude nezgodno za golmana Gonda!

23. minut - Sada nezgodan sudar na sredini terena, nespretno je odreagovao Doan i "patosirao" Joška Gvradiola koji je ostao da leži na travi. Čini se da je štoper Hrvatske dobio udarac u nezgodno mesto, ali da će biti u stanju da nastavi utakmicu. 

19. minut - Nova opasnost pred golom Vatrenih i ponovo posle prekida. Morita je izveo slobodan udarac, ali je ovoga puta dobro reagovao Joško Gvardiol i otklonio opasnost - 0:0!

16. minut - Usporili su Hrvati ritam utakmice budući da im je Japan pokazao da će na tempo teško izaći na kraj sa njima. Sada smirenom igrom Vatreni obigravaju oko kaznenog prostora rivala, ali odbrana Samuraja deluje neprobojno. 

12. minut - Uzvraćaju Japanci istom merom preko Daizena Maede! Napadač Seltika bio je "kratak" i nije uspeo da stigne do lopte nakon fantastičnog centaršuta Ita, sada je "fortuna" bila na sreći Hrvatske!

9. minut - VELIKA ŠANSA! Mogla je Hrvatska da povede preko Ivana Perišića. Iskoristio je napadač Vatrenih veliku grešku Takehira Tomijasua koji je pokušao loptu da vrati do Gonde, ali je Perišić presekao to, šutirao. Na sreću Samuraja iskusni golman je sjajno intervenisao, ostaje 0:0! 

Foto: Tanjug/AP

7. minut - Preuzimaju polako Hrvati inicijativu na meču i posed lopte što je bilo i očekivano budući da Japanci nisu skloni posedu. 

3. minut - Prete Japanci na samo startu meča! Samruaji su zveli korner, loptu je u srce kaznenog prostora poslao Ito, a najviši u skoku bio je Šogo Kaniguči. Njegov šut otišao je malo pored gola - 0:0!

1. minut - Utakmica na stadionu Al Džanub je počela! Sa centra je krenula ekipa Hrvatske i odmah pokušala da napadne po levoj strani preko Andreja Kramarića, štoperi Japana bili su na pravom mestu. 

15:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice osmina finala Svetskog prvenstva u Kataru između Japana i Hrvatske. Sve detalje sa ovog meča možete uživo pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbobran

pre 1 godinu

Kakva bre sreća!!!! Gde je nama sreća onda protiv Kameruna, gde nam je sreća protiv Švajcarske!!!!! Ne kenjajte govna onoliko koliko ne možete bre da progutate

Zaharova

pre 1 godinu

E ovi Hrvati stalno imaju srece i kad su bili treci su dosli do finala a nasi nikako.

Alemale

pre 1 godinu

Како срећа кад је голман одбранио.

Daniel

pre 1 godinu

Nije Sreca vec Znanje...Sto su Hrvati prosli... Mi Srbi imamo jos dosta da ucimo... Da shvatimo da je Cast da se svoj talenat podari svojoj Drzavi.. Ali mi smo uvek bili prodane Duse...Za drugoga se borimo po raznim Ligama a za svoj Grb se samo busimo u Prsa...Ne moze mi niko reci da od Jugoslavije nismo napravili nista..Apsolutno nista...Bitno je da su nasi igraci strpali neke Milione od Transfera...Ko Sisa Srbiju...i one koji Zive u njoj i koji se nadaju da ce biti radosni kao Hrvatska Danas ..Mi mozemo samo da sanjamo o tome... i sve ove godine gresimo i stalno ponavljamo greske..Trenere menjamo kao Carape...a sustina je u Igracima...Oni dan pred utakmicu slave uz Pjevacicu Maju Berovic umjesto da razradjuju Taktiku da odmaraj...I onda izjavi Piksi " i jedna Njemacka je ispala" Halo Gospodine kad budes ti osvojio titule Svjetskog prvaka i Evropskog kao Njemacka onda mozes da uporedjujes..oni mogu da gube jer znaju kako je biti na vrhu..A mi samo mozemo da Gubimo a Vrh je za nas samo San koji ni Sanjati ne mozemo..Znam da necete ovo objaviti jer po ko zna koji put branite one koji to ne zasluzuju..Sramota

Vera

pre 1 godinu

Hrvati su ratničko i sportsko ČUDO! Srpska patnja i gomilanje kompleksa je tek počelo... BRITANSKA VIDOVNJAKINJA PROREKLA: Hrvatska će biti prvak sveta u Kataru.....Vatreni imaju najbolji dres do sada, ma baš za prvaka sveta! Plavi dres izgleda ko u moru uronjena šahovnica, negde kod Karlobaga. Beli dres sa šahovnicom je najprepoznatljiviji na svetu, od naroda koji je ratničko i sportsko ČUDO! Brojevi su stilski pisani po uzoru na hrvatsku glagoljicu! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstariji evropski grad, dokazano sa arheološkim nalazima sustavnog života unazad 8.200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol. Dvoglavi orao i 4c su simboli Rimskog carstva, a Srbi su ih preuzeli od Vizantije zajedno sa pravoslavljem.

Karma

pre 1 godinu

Srbi, pitajte babe imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine.....svoju istoriju i veru zaboravljate. 500g ropstva, Đojleni, Ustaše, slovo U, Jasenovac, šahovnica, Branitelji, Bljesak, Oluja, more, turizam, Dubrovnik, Vatreni, grafiti... ma kukat i patit ćete dokle god postojite ko narod, tu pored braće HRVATA! To vam je sudbina još od 1219g kad su vam preci sa Savom prodali veru za večeru Vizantiji, a i sada vam mira neda prvo SPC sa svojim četnicima i njihovim medijima. Srbina samo laž spasava, zato jer mu je istina i istorija za suicid!

Valter

pre 1 godinu

Rezime: Treći na svijetu, viceprvaci svijeta, final four lige nacija, 1/4 svjetskog, jel treba više... Za jedan život dosta.

Doca

pre 1 godinu

Nemaju oni sreću nego imaju srce i onu stvar. Tako se voli i igra za državu.

Milan

pre 1 godinu

Svaka čast komšije! Imaju pristojnog selektora i pristojne nogometaše, za razliku od naših igrača i selektora!

Sini

pre 1 godinu

Pa nije to Srbija i nasi kilavci... I sta ce mo sad...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija