• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

08:18

SRBI POŽELELI SREĆU HRVATIMA! Nažalost, Srbija je otišla kući! Čujemo se, u kontaktu smo

reuters

Fudbal

SRBI POŽELELI SREĆU HRVATIMA! Nažalost, Srbija je otišla kući! Čujemo se, u kontaktu smo

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, a Nikola Vlašić je posle meča otkrio da su mu Srbi poželeli sreću

Hrvatska se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva, pošto je posle jedanaesteraca pobedila Japan sa 3:1, nakon što je u regularnom delu utakmice i posle produžetaka rezultat bio nerešen 1:1. 

Foto: reuters

Nikola Vlašić 

Golman Dominik Livaković je odbranio tri penala i jedan je od najzaslužnijih što se Hrvatska treći put plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Vlašići su srpski reprezentativci sa kojima igra u Torinu poželeli sreću.

Foto: Tanjug/AP

 

- Jesu, i Nemanja i Saša i Vanja, svi. Čuli smo se tokom svetskog. Oni su sada, na žalost, kući. Ali, čujemo se, u kontaktu smo stalno - otkrio je Vlašić i dodao da nije bilo lako sa Japancima:

Foto: Tanjug/AP

 

- Bila je teška utakmica. Japan se pokazao kao odlična ekipa. nisu slučajno pobedili Španiju i Nemačku u grupnoj fazi. Znao sam da igraju disciplinovano, da stoje duboko u bloku i igraju kontre. Ali, mislim da smo drugi deo poluvremena su kontrolisali, posle smo mi dominirali uttakmicom. Nismo pobedili u 90 minuta, otišli smo dalje i mislim da smo zasluženo na penale pobedili - istakao je Vlašić i dodao:

- Mnogo je teško bilo gledati utakmicu sa klupe. Uvek mi je teže gledati, nego da igram utakmicu. Posle sam osećao da ćemo dati gol. Nismo, ali smo srećom pobedili na penale.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija