• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

12:17

HRVAT PIJE, PUŠI I REKORDE RUŠI! Brazilci igraju sa Dalićevim pulenima, a misle na polufinale!

reuters

Fudbal

HRVAT PIJE, PUŠI I REKORDE RUŠI! Brazilci igraju sa Dalićevim pulenima, a misle na polufinale!

Podeli vest

Pred okršaj Brazila i Hrvatske (petak, 16.00) mediji su posebnu pažnju posvetili Marcelu Brozoviću

Hrvatska je do četvrtfinala stigla nakon penala i drame protiv Japana, dok je Brazil u osmini finala pregazio Južnu Koreju 4:1. 

Brazilski mediji pre meč u petak (16.00) pišu da je Brazil ogroman favorit i već misle na potencijalne protivnike u polufinalu, iako još nisu preskočili Dalićeve pulene. "O Globo" je uoči utakmice istakao da je Brozović protiv Japana pretrčao 16.7 kilometara i tako za 400 metara popravio vlastiti rekord iz utakmice s Engleskom u polufinala prošlog Svetskog prvenstva.

Zbog toga za njega često kažu da je igrač sa najvećim plućima, da je maratonac među fudbalerima. 

- Brozović je popravio vlastiti rekord iako vredi naglasiti da su obe utakmice trajale 120 minuta. Ono što je zanimljivo je da je Brozović pušač i da je nekoliko puta uhvaćen kako puši. Osim toga, objavio je i fotografiju iz Interove svlačionice na kojoj puši cigaretu nakon osvajanja Kupa Italije -  pisali su Brazilci i dodali: 

 

 

- U komentarima ga je bivši saigrač Rađa Naingolan pitao: "Ti pušiš?", a Brozović mu je odgovorio: "Povremeno." Nije mu to prvi put. Nakon ispadanja s Evropskog prvenstva prošle godine uhvaćen je kako u prodavnici kupuje cigarete, a na Instagramu je objavio i fotografiju na kojoj puši nargilu.“

 

 

Posle pobede Intera protiv Juventusa 4:2 u finalu Kupa Italije, Brozović je objavio fotografiju s cigaretom. Mesec dana kasnije Hrvatska je u Ligi nacija pobedila Francusku, a Brozović je ponovno objavio fotografiju kako sedi na podu svlačionice. Kraj njega je bila boca piva, a u ruci kubanka uz komentar "Kubanka gori!".

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija