• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

16:05

PIKSIJEV POMOĆNIK HITNO OPERISAN U DOHI! Drama u taboru ORLOVA! Srbiju poterao STRAVIČAN maler na Mundijalu!

Predrag Milosavljević

Fudbal

PIKSIJEV POMOĆNIK HITNO OPERISAN U DOHI! Drama u taboru ORLOVA! Srbiju poterao STRAVIČAN maler na Mundijalu!

Podeli vest

Fizioterapeut reprezentacije Srbije Goran Zuvić hitno je operisan u Kataru nakon utakmice Orlova sa Brazilom

Nije uspela reprezentacija Srbije da napravi ozbiljniji rezultat na Svetskom prvenstvu u Kataru budući da je Dragana Stojkovića Piksija poterao ogroman broj malera i pehova sa povredama igrača. Pričao je o tome selektor po dolasku u Beogradu, a kako "Telegraf" saznaje povreda je bilo i u stučnom štabu. 

Naime, fizioterapeut naše reprezentacije Goran Zuvić hitno je operisan u Dohi nakon meča Srbije i Brazila budući da je posle jedne bezazlene šale doživeo naprsnuće kuka...

Nakon meča sa Brazilcima, igrači su hteli Zuvića da bace u bazen, što su radili još nekim članovima stručnog štaba. Ipak, fizio je u tom momentu kod sebe imao mobilni, želeo je da ga ostavi, a u žurbi se sapleo o torbu i pao!

Foto: FSS

Ispostavilo se da je zadobio ozbiljnu povredu kuka, a na sreću nije došlo do još goreg zdravstvenog stanja budući da je moglo da udario glavom o pločice i ozbiljnije se povredi. 

Reprezentacija je nakon te povrede i operacije koju je morao da ima odmah u Dohi, bila oslabljena za njegovo prisustvo, a pošto je poznat kao jedan od najboljih fizioterapeuta u zemlji, sigurno da je nedostajao i igračima, naročito onima koji su imali problema sa povredama. Goran Zuvić inače već godinama radi u reprezentaciji Srbije, a čak 25 godina radi i kao fizioterapeut FK Crvena zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija