• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2022

11:06

HRVATIMA SVAKA ČAST, ALI BRAZIL JE PREVELIK ZALOGAJ! Genije prognozirao ko ide u polufinale Mundijala!

Predrag Milosavljević

Fudbal

HRVATIMA SVAKA ČAST, ALI BRAZIL JE PREVELIK ZALOGAJ! Genije prognozirao ko ide u polufinale Mundijala!

Podeli vest

Legendarni fudbaler, sada predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević analizirao je sve četvrtfinalne parove Mundijala

Subora Dejan Savićević Hrvatskoj protiv Brazila daje male šanse (petak, 16.00). Smatra da bi trijumf "kockastih" bio veliko iznenađenje.

- Na papiru je Brazil veliki favorit. Nije samo kvalitet na strani Brazilaca, već i fizička snaga, što smo videli u dosadašnjim mečevima. Zato bi bilo veliko iznenađenje da Hrvatska prođe. Hrvatima svaka čast, jesu imali i malo sreće, ali nisu nezasluženo došli do četvrtfinala. Mislim, ipak, da je Brazil preveliki zalogaj - rekao je za Vijeri Dejan Savićević.

Foto: AP/Photo

 

Prvi čovek FS Crne Gore dao je veću prednost Holandiji nego Argentini.

- Mislim da Argentina nije favorit i da su šanse podjednake. Možda Argentinci imaju veće iskustvo, rekao bih da je sve ostalo na strani Holandije i ne bi za mene bilo nikakvo iznenađenje da prođe. Nisu me Argentinci oduševili, Mesi je i dalje nosilac igre, ali nije to više Mesi od kojeg treba strahovati. Ovo je njegov posljednji Mundijal, sanja da osvoji trofej, kao i cijela Argentina, ali za mene su favoriti drugi - Francuska i Brazil. Ipak, ono što sam vidio jeste da su argentinski navijači najbrojniji i najvatreniji - i zbog njih, koji su prošli toliki put, od kojih su mnogi četiri godine skupljali novac za to, bilo bi možda lijepo da Argentina ode što dalje i osvoji Mundijal, ali po meni vrlo, vrlo teško - kazao je između ostalog Savićević.

Foto: Reuters

 

U subotu ćemo gčedati veliki derbi između Engleske i Francuske.

- Francuska je jedan od favorita, ali neće biti lako protiv Engleske, koja nije bez šansi. Dosta toga će zavisiti od Mbapea, njegovog raspoloženja - ako bude na nivou, teško će defanzivci Engleske moći da ga drže. Očekujem tvrdu utakmicu, pravi evropski derbi. Veće šanse dajem Francuskoj, ali u fudbalu je sve moguće.

Foto: REUTERS/Lee Smith

 

Ne smatra popularni Genije da je Maroko autsajder protiv Portugala.

- Nije Portugal toliki favorit, jer su Marokanci pokazali dosadašnjim igrama da nisu za potcenjivanje, da nisu zalutali. Odigrali su dobro celo prvenstvo, primili su samo jedan gol i ono što sam ponavljao više puta mislim da Evropljani potcenjuju ostale reprezentacije - i oni rade na vrhunskom nivou, imaju takođe dobre igrače koji igraju u najjačim klubovima, a razlike su sve manje.

SVETSKO PRVENSTVO, ČETVRTFINALE

Petak

Brazil - Hrvatska 16.00
Holandija - Argentina 20.00

Subota

Maroko - Portugal 16.00
Francuska - Engleska 20.00

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan Kovač

pre 1 godinu

Dejo pa ti si bog pozdrav iz Nevesinja

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija