• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2022

19:39 >> 19:42

HRVATI NE MOGU BEZ PROVOKACIJA! Ponovo slave pobedu vređajući žrtve rata!

Tanjug/AP

Fudbal

HRVATI NE MOGU BEZ PROVOKACIJA! Ponovo slave pobedu vređajući žrtve rata!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u polufinale Mundijala u Kataru, pošto su večeras u prvom četvrtfinalu savladali Brazil 1:1 (0:0) - 4:2 penalima. Hrvatski trener Zlatko Dalić nakon pobede obratio se sramnom izjavom koja vređa sve stradale u ratu devedesetih

Posle regularnih 90 minuta nije bilo golova, pre svega zajvaljujući fenomenalnom golmanu Hrvatske Livakoviću, koji je imao nekoliko odličnih intervencija u situacijama "jedan na jedan". Brazil je poveo golom Nejmara, ali je Bruno Petković odveo meč u penale gde je briljirao Dominik Livaković. 

Ipak, senku na spektakularan uspeh bacio je selektor Hrvatske Zlatko Dalić koji je nakon utakmice rešio da pobedu slavi uz sećanje na rat...

- Ovo je pobeda za hrvatski narod. Svaka čast momcima. Eliminisali smo najvećeg favorita. Ovo je Hrvatska. Nikada nas ne potcenjujte, rekao sam. Ovo nam nije kraj, idemo dalje. Ovo je pobeda Hrvatske, svi su dali sve od sebe. Želim pozdraviti sve svoje prijatelje koji pišu o Hrvatskoj. Uživajte, hrvatski branitelji, ovo je bilo za vas. Ovi moji igrači nisu normalni - rekao je Zlatko Dalić.

Ustaški pevač Marko Perković Tompson, poznat po pesmama u kojima veliča klanje Srba, pevao je na dočeku selektora reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića u Livnu pre četiri godine... 

Hrvate u polufinalu očekuje bolji iz meča Holandije i Argentine koji je na programu večeras od 20 časova.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 1 godinu

Ajde novinaru reci GDE je u izjavi Dalic uvredio nekoga ??

giboni

pre 1 godinu

dajte kvazi novinar,nađite nove nacine za provokacije i mrznju

Goran

pre 1 godinu

A da malo smanjite dozivljaj?....nikakve provokacije nije bilo od strane Dalica, ali bas nikakve.....vasa mrznja ovog puta je samo ljubomora i nista vise!

Hrvat

pre 1 godinu

Bravo HRVATSKA ČAST MI JE ŠTO SAM HRVATSKI BRANITELJ

Big Boss

pre 1 godinu

Idemooo Hrvatskaaa! Fala bogu nema vise te smrdoslavije hahahahaha!

markano

pre 1 godinu

Koji ste vi bolesnici . Šta širite mržnju . Šta se vraćate u prošlost , hrv.branitelji su se branili i obranili od Miloševića .

Dalmatinac

pre 1 godinu

Molim autora da spusti loptu na zemlju i prolazi poput Brazila večeras.

Car

pre 1 godinu

Nije problem zbog izjave selektora, problem je sto je Hrvatska u polufinalu. Srbija ni za 200 god to nece biti.

Boris

pre 1 godinu

Kakva provokacija? O čemu vi pričate! Hrvtska je bila napadnuta, a da nije bilo branitelja ne bi bilo Hrvatske. Komw drugo bi Dalić trebao posvjetiti pobjedu Hrvatske nego braniteljima, zar ste očekivali da je pocveti borcima JNA i dragovoljcima iz Srbije ?

Miro

pre 1 godinu

Ko piše ovo hahahahah ko truje svoj narod jel može ime

Pera

pre 1 godinu

Znam da ovo nema da objavite ali moram da kazem, naime jedini koji ovde ko provocira je novinar koji je ovo napisao, valjda mu toliko sece u glavi pa ne uma bolje...... Dalic je pozdravio hrvatske branitelje, ne one koji su posle kao hrvatska vojska u Oluji ubijali, pozdravio je branitelje koji su zaustavili JNA kod Zagreba, Karlovca, Dubrovnika....po logici vaseg "novinara" ( bolje bi mu bilo da ponovo ode na fakultet), ispada da su i nasi vojnici koji su branili Kosovo kad god ih se spomene "provokacija", jer su neki od njih na zalost ubijali i civile siptare, to ne moze da se ospori....zato posaljite vaseg kolegu ili da ponovo uci fakultet i da ga nauci ili mu malo skrenite paznju da svoj obrazovni i mentalni nedostatak ne daje na portal

308 Alka 28 Oluja

pre 1 godinu

Nemojte se zavaravati i misliti da će Hrvati nekada prestati slaviti svoje pobede i svoje heroje. Nema ništa slađe nego kad Srbin od jada piše da navija za Hrvatsku.

NS DUNAV

pre 1 godinu

И шта је ту провоцирао? Ко је нама крив кад се ми наших бораца стидимо и кад их шаљемо у Хаг.

Hexo

pre 1 godinu

Govna srpska, ubijte se od muke. Jebem te u usta smece novinarsko. Srbija sa jednim jebenom bodom zavrsila, zadnja u skupini. 10000 godina vam treba da nas stignete. Mi smo HRVATI, a vi NAJVECE PICKETINE.

Mussa Kessedžija

pre 1 godinu

Četnički srbofašisti nisu nikakve žrtve rata.

geler

pre 1 godinu

Ko nam kriv sto smo pobegli ko picke? Gde si ti bio Vucicevicu za vreme rata?

Uncle Sam

pre 1 godinu

Pa vi ste stvarno čudo!!! Nije čovjek rekao agresorima i zločincima koji su napadali, rušili, palili, ubijali, ranjavali, silovali, krali, otimali po Srbiji već braniteljima koji su BRANILI SVOJU zemlju od horda zla!!!

Murto

pre 1 godinu

Delićeve reakcije su normalne kad postoje srpska govna ko Šešelj i ostala bagra .To to je akcija o reakcija

ratko

pre 1 godinu

ustase su genetski izop[aceni dnk koji se ne moze popraviti tako da ce uvejk biti ustase4 i slaviti klanje i ubijanje neduznoh zena dece i starih ljudi . tu nema pomoci sem da se zbrisu sa lica zemlje da vise ne postoje ,jel prvom prilikom ce opet isto ponoviti

Alen

pre 1 godinu

?niktko nema boljih viceva od srba Stvarno ste ludi ?ahahahahah

genocidan narod servi

pre 1 godinu

Servi i poturad opet u svom bolesnom ludilu hahahaha! Sretan je onaj tko Hrvatsku ima!!!!!! Ajmo Hrvatska!!

Normalac

pre 1 godinu

Jadnici bolesni Deformerovski... Gde su provokacije... i žrtve rata, nesrećnici debeovski!

Aha

pre 1 godinu

Branitelji hrvatske su se borili protiv ovakvih nacistickih imbecila koji sada vode ovaj portal

Hahahah

pre 1 godinu

Hahahahahhaha!!! Ala cvili "srbstvo"! Nesto ne videh "provokaciju"?! Cestitke komsijama na uspehu! Vidi se da su svi bili u pravu kad su se odcepili od srbskih komunjara! Svima krenulo, a mi jos uvek jadikujemo i sikcemo na ceo svet. I cekamo onog ludog patuljka iz Kremlja da ispuni nase fantazije. A on, jadan, nije kadar. Hahahahha!!!

crosdu

pre 1 godinu

Tko je to uvrijeđen izjavom Dalića...? Pobjedu je posvetio Branitelja Hrvatske! Ne postoji pjesma Marka Perkovića o klanju Srba, dokle više sa tim lažima...?

crosdu

pre 1 godinu

Tko je to uvrijeđen izjavom Dalića...? Pobjedu je posvetio Branitelja Hrvatske! Ne postoji pjesma Marka Perkovića o klanju Srba, dokle više sa tim lažima...?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija