• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cnet.com

10.10.2016

08:47

BRUKA NEVIĐENA! Samsung privremeno obustavio proizvodnju Galaxy Note 7

Hi-Tech

BRUKA NEVIĐENA! Samsung privremeno obustavio proizvodnju Galaxy Note 7

Podeli vest

Samsung je navodno obustavio proizvodnju Galaxy Note 7 uređaja, nakon niza slučajeva pregrevanja baterije i samozapaljivanja tih telefona, saopštila je južnokorejska agencija Yonhap News Agency

Zaposleni u toj kompaniji rekao je za Yonhap da je proizvodnja obustavljena u saradnji sa bezbednosnim regulatornim telima iz Južne Koreje, Kine i SAD. 

Samsung još nije zvanično saopštio tu informaciju. 


SAMSUNG OBUSTAVIO PRODAJU SMARTFONA! Novi model ima ozbiljan NEDOSTATAK!

Note 7, koji se na tržištu pojavio sredinom avgusta, smatran je jednim od najboljih Android uređaja dosad i dao je šansu Samsungu da utvrdi svoju lidersku poziciju na tržištu mobilnih telefona. Međutim, problemi s baterijom izazivali su pregrevanje uređaja, a u nekoliko slučajeva i samozapaljivanje. 


MOŽE DA EKSPLODIRA! SAD povlače milion Samsungovih smartfona zbog baterije

Samsung je prošlog meseca opozvao sve uređaje na tržištu i ponudio novu seriju, ali su se problemi javljali čak i kod zamenjenih telefona. 

Zbog jednog slučaja pregrevanja zamenjenog telefona, evakuisan je Southwest Airlines let, a u drugom je povređena tinejdžerka. 
 
screenshot

Samsung nije direktno potvrdio planove za obustavljanje proizvodnje Note 7, ali je saopštio da “sarađuje direktno sa vlastima i nezavisnim stručnjacima” na istraživanju problema sa zamenjenim uređajima. 


(FOTO) SAMSUNG PONOVO BRLJA! Eksplodirao zamenski Galaxy Note 7!

“Ako utvrdimo da postoji problem sa bezbednošću uređaja, Samsung će preuzeti hitne korake da reši situaciju”, saopštila je kompanija. 

Ono što će se u tom slučaju verovatno desiti je drugi opoziv Note 7.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija