• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: GIZMODO

18.09.2018

09:27

JUTJUB  uvodi nove alate i pojednostavljuje korišćenje

Hi-Tech

JUTJUB uvodi nove alate i pojednostavljuje korišćenje

Podeli vest

Korisnici najvećeg svetskog internet videoservisa uskoro će, pomoću nove opcije, biti u mogućnosti da ograniče vreme gledanja. Novi alati, jednostavni za korišćenje, bi trebalo da postanu globalno dostupni do kraja nedelje

Alati se sastoje od kolekcije statističkih podataka o tome koliko ste vremena proveli gledajući video snimke na YouTubeu, uključujući YouTube Music i YouTube TV, nekoliko dodatnih opcija pomoću kojih možete da odredite koja obaveštenja ćete da primate od Googleovog videoservisa i koliko često, kao i mogućnost postavljanja ograničenja gledanja. 

SEKSOM PROTIV STRESA: Lubrikanti, olovka i druge proverene tehnike!



Statistički podaci podeljeni su na gledanje tokom današnjeg i jučerašnjeg dana i protekle nedelje, a sadrže i nedeljni prosek. Zasnivaju se na onome što se može naći u vašoj istoriji pregleda. A ako je obrišete ili ne uključite, podaci neće biti precizni. 

Nije, međutim, jasno da li se računaju videozapisi pregledani dok niste bili povezani na internet. A ako imate više kanala na YouTubeu pod istim korisničkim Google nalogom, biće vam dostupni podaci samo za gledanje koje ste objavili dok ste bili ulogovani u svoj glavni korisnički nalog. 

Da biste došli do statističkih podataka na mobilnom telefonu, dovoljno je da otvorite YouTube i potom kliknete na svoj profil u gornjem desnom uglu kako biste otvorili meni sa postavkama. U meniju pronađite opciju Time watched. 


Kada je reč o desktop računarima, izgleda da u Googleu još uvek nisu nadogradili veb interfejs za YouTube da bi podržavao novu funkciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija