• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: THESUN.CO.UK

01.03.2019

13:40

OVAJ TRIK otkriva koliko ste zavisni od WhatsApp

Hi-Tech

OVAJ TRIK otkriva koliko ste zavisni od WhatsApp

Podeli vest

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija na svetu. Postoji jedan trik da otkrijete koliko ste zavisni od njega

Naime, pomoću jednog trika, možete proveriti kome od prijatelja šaljete najviše poruka i pratiti tačan broj tekstova koje ste poslali. 

WhatsApp ima skriveni brojač poruka koji je ugrađen u aplikaciju. Možete da pronađete broj tekstova koje ste poslali i primili u ćaskanju i koliko puta ste delili lokacije. 

Takođe prikazuje koliko je fotografija, snimaka, glasovnih poruka, dokumenata i stikera poslato - i koliko prostora zauzimaju. Možete čak i tačno da vidite koliko prostora zauzimaju ćaskanja sa prijateljima. 

Te brojke mogu otkriti ko vam je pravi prijatelj na WhatsApp-u. Ali pazite: možda otkrijete da ste nekome poslali na desetine hiljada tekstova i shvatili da imate veliku WhatsApp zavisnost. 

Ako hoćete da proverite brojač poruka, prvo otvorite aplikaciju i kliknite na karticu Settings. Zatim otvorite panel Data and Storage Usage, a kliknite na dugme Storage Usage. 

LEPA VEST! Novi Gmail stigao na Android i iOS



Da biste videli koliko tekstova ste poslali, kliknite na bilo koji od razgovora i dobićete pregled statističkih podataka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija