• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.03.2019

15:50

JUTJUB ukida komentare za određene video klipove

Hi-Tech

JUTJUB ukida komentare za određene video klipove

Podeli vest

Korisnici Jutjuba više neće moći da komentarišu video snimke na kojima su deca mlađa od 18 godina, saopšteno je iz te kompanije

Na ovaj korak su se odlučili jer, kako kažu, žele da pokušaju da "više zaštite decu i porodice". 

Ova odluka Jutjuba došla je pošto je nekoliko brendova prestalo da se oglašava na ovoj platformi jer su otkrili da pedofili ostavljaju uvredljive komentare na video snimcima na kojima su deca, prenosi BBC

Jutjub je prvobitno onemogućio komentare na video snimke koji privlače uvredljive i razvratne komentare, a sada će ukinuti i komentare na skoro sve snimke na kojima su maloletnici. 

Promena će, kako su najavili, stupiti na snagu za nekoliko meseci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija