• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba

19.03.2019

13:32

GMAIL uvodi novu opciju koja će vam se svideti

Hi-Tech

GMAIL uvodi novu opciju koja će vam se svideti

Podeli vest

Korisnici Gmaila širom sveta dugo čekaju na opciju zakazivanja slanja mejlova koja bi mnogima olakšala brojne poslove

Najnovija nadogradnja Gmaila za Android uređaje uključuje i opciju zakazivanja slanja mejlova. Tako ćete, na primer, moći da odložite slanje mejla za deset minuta ili deset dana. 

Pored ove opcije, korisnicima će biti omogućeno i otkazivanje slanja zakazanog mejla. Takođe, zakazani mejlovi će biti poslati i kada budete offline ili ukoliko vam se isprazni baterija na telefonu. 

OSNIVAČ WHATSSAPP PORUČUJE: Izbrišite Fejsbuk



Ovo nije prvi put da se govori o ovoj mogućnosti na Gmailu. Sredinom prošle godine pojavile su se naznake da bi Gmail mogao da omogući zakazivanje slanja mejllova, a sada je ova opcija korisnicima bliža nego ikada. 

Postoji mogućnost, pišu strani mediji, da Gmail pokrene novu opciju za svoj 15. rođendan koji obeležava sledećeg meseca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija