• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

27.09.2019

12:55

FEJSBUK OD DANAS POČINJE DA SKRIVA LAJKOVE! Ovo su prve zemlje u kojima će NESTATI!

Hi-Tech

FEJSBUK OD DANAS POČINJE DA SKRIVA LAJKOVE! Ovo su prve zemlje u kojima će NESTATI!

Podeli vest

Fejsbuk od danas kreće da sakriva lajkove ispod postova, a broj reakcija, pregleda i lajkova biće vidljiv samo autoru posta

- Počeli smo da sprovodimo ograničeni test gde će lajkovi, reakcije i broj video pregleda biti privatni na celom Fejsbuku, saopštili su iz društvene mreže.

Fejsbuk će potom na osnovu prikupljenih podataka pokušati da shvati da li će ove promene poboljšati iskustvo ljudi.

 

 

Društvena mreža je u septembru nagovestila da bi ovo mogla da uradi nakon testiranja novog pristupa na Instagramu.

Ideja iza ove promene jeste da se ljudi rasterete pritiska koji iščekivanje određenog broja lajkova na post može da izazove.

Kada je Instagram u pitanju, Fejsbuk je testirao skrivanje lajkova u Australiji, Kanadi, Brazilu, Novom Zelandu, Irskoj, Italiji i Japanu.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija