• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index/informer.rs

26.05.2020

19:58

KORISNICI AJFONA VEĆ DANIMA IMAJU OVAJ PROBLEM! Svako malo im stiže dosadno obaveštenje, ali se to LAKO MOŽE REŠITI!

Hi-Tech

KORISNICI AJFONA VEĆ DANIMA IMAJU OVAJ PROBLEM! Svako malo im stiže dosadno obaveštenje, ali se to LAKO MOŽE REŠITI!

Podeli vest

Korisnici Ajfona i Ajpeda poslednjih dana su se žalili na veliki broj ažuriranja koja im se stalno nude...

Naime, mnogim korisnicima operativnog sistema iOS poslednjih dana nudi se veliki broj ažuriranja koja su već ranije skinuli. The Verge piše da broj ažuriranja varira između nešto manje od 20 do 100, a pri tom najstarija ažuriranja datiraju s početka meseca. Naravno, broj ažuriranja zavisi od broja korišćenih aplikacija.

ŽELITE DA SKIDATE STORIJE I FOTOGRAFIJE SA INSTAGRAMA? Evo kako najlakše i najbrže možete da obavite ovu akciju!

 

PUNA VAM JE MEMORIJA TELEFONA? Evo kako da je oslobodite, a da ne izgubite najvažnije podatke!

Zasad nije jasno zašto se ta ažuriranja iznova pojavljuju, no MacRumors piše da bi problem mogao biti u određenom bagu koji, čini se, pogađa iOS 13.5.

Zbog ovog baga su neke aplikacije korisnicima postale nedostupne i pojavljivala im se poruka o grešci koja glasi: "Ova aplikacija više se ne deli sa vama." Taj problem mogao se rešiti novim instaliranjem problematične aplikacije, a neki nagađaju da bi upravo tu mogao ležati i odgovor na pitanje zašto je odjednom toliko novih ažuriranja - misle da na ovaj način Epl pokušava da sredi probleme koje je aplikacijama stvorio taj bag.

Dakle, ako ste se i sami susreli s ovim problemom, samo ažurirajte aplikacije i nastavite dalje.

Foto: Printscreen You Tube

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija