• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

23.09.2020

09:27

IZNENAĐENJE NA WHATSAPP! Stiže nova FUNKCIJA - fotke i video-snimci KOJI NESTAJU

Hi-Tech

IZNENAĐENJE NA WHATSAPP! Stiže nova FUNKCIJA - fotke i video-snimci KOJI NESTAJU

Podeli vest

WhatsApp ima u planu novu funkciju koja će povećati privatnost korisnika. Radi se o samouništavajućim fotografijama i video-snimcima, što znači da će se automatski brisati nakon što ih primalac vidi

Ovo je prvi "prijavio" WaBetaInfo, internet-stranica specijalizovana za otkrivanje noviteta u WhatsApp aplikaciji. Mada još uvek nije dostupna za testiranje (čak ni za Beta korisnike), fajlovi pronađeni u datotekama za instalaciju aplikacije sugerišu da bi nova funkcija trebalo da stigne vrlo brzo.

Fotografije i video-snimci koji nestaju, kao što smo već napomenuli, nestajaće nakon što ih primalac otvori i pregleda, a ne kada pošiljalac "navije", kao što je, na primer, slučaj sa porukama na Viberu. 

Foto: AP PHOTO

 Pretpostavljamo da to znači da ne samo da će biti izbrisani iz četa, već neće biti sačuvani ni na telefonu. Verovatno će postojati i ikonica pored fotografije ili video-snimka koja sugeriše da se radi o "nestajućim" porukama, prenosi Tech Radar.

Iako još ne možete sami da testirate ovu funkciju "nestajućih medija", za očekivati je da se vrlo vrzo nađe u Beta verziji aplikacije. Nažalost, i za Apple i za Android su sva beta mesta već popunjena, pa bi morali prilično da vam se posreći da ugrabite trenutak kada neko napusti Beta testiranje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ODMAH AŽURIRAJTE HROM NA SVOM KOMPJUTERU! Nova funkcija će se MNOGIMA DOPASTI
Hi-Tech

ODMAH AŽURIRAJTE HROM NA SVOM KOMPJUTERU! Nova funkcija će se MNOGIMA DOPASTI

Grupe tabova su sada dostupne svima. Kao što i samo ime govori, grupe tabova vam omogućavaju da sakupljate povezane tabove u jedan prikladan klaster. Već neko vreme je moguće testirati grupe tabova aktiviranjem eksperimentalnog Chrome Flag, ali sada, kako izveštava 9to5Google, funkcija se pomera iz faze testiranja i postaje podrazumevano dostupna u redovnoj verziji browsera

18.09.2020

13:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija