• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: PC pres/Informer.rs

10.02.2021

23:11 >> 22:26

OVA APLIKACIJA PRETI DA OZBILJNO UGROZI TIK TOK! Za dva meseca dobila 100 miliona NOVIH KORISNIKA!

Hi-Tech

OVA APLIKACIJA PRETI DA OZBILJNO UGROZI TIK TOK! Za dva meseca dobila 100 miliona NOVIH KORISNIKA!

Podeli vest

Kompanija Snap je objavila da je njihov TikTok konkurent, Spotlight, već stigao do 100 miliona korisnika u januaru 2021. godine, samo dva meseca pošto je pokrenut.

TikTok i dalje ima priličnu prednost u odnosu na Spotlight (koji se nalazi u okviru taba na Snapchat-u) jer je objavio da je u junu 2020. godine samo u SAD imao 100 miliona korisnika mesečno, a prema nekim naznakama, i dalje rastu.

S druge strane, iz Instagrama ne stižu dobre vesti jer je jedan od menadžera objavio da "još nije zadovoljan" sa Reels-om, kratkom video formom, koja je upravo kao konkurent TikToku napravljena, prenosi portal The Verge.

Snap je takođe uložio prilično novca kako bi pokrenuo svoju Spotlight uslugu, pa je tako kompanija obećala da će dati milion dolara dnevno kreatorima sadržaja, više od mesec dana, sve u cilju kako bi privukla ljude da postavljaju što više autentičnog sadržaja.

Foto: printscreen

Ta taktika izgleda da je imala uspeha, jer se sada na platformu "ubacuje" u proseku 175.000 videa dnevno. Snap sada ima sveukupno više od 265 miliona dnevnih korisnika, što je povećanje od 16 miliona korisnika, u odnosu na 249 miliona u prošlom tromesečju, prenosi PC Press.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija