• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DROID-LIFE

07.05.2021

09:20

PROMENE NA TVITERU! Evo šta je NOVO - ovo će se mnogima dopasti /FOTO/

Hi-Tech

PROMENE NA TVITERU! Evo šta je NOVO - ovo će se mnogima dopasti /FOTO/

Podeli vest

Tviter ove nedelje predstavlja svoju funkciju "većih i boljih slika" za sve korisnike na iOS-u i Android-u

Znate kako je Tviter sklon obrezivanju slika koje se prikazuju na vašoj vremenskoj liniji, prisiljavajući vas da ih dodirnete da biste videli celu sliku? Sa ovom promenom izgleda kao da to nećete nužno morati da učinite. Slika s desne strane prikazuje sliku u dužem, manje obrezanom formatu kako bi vam ispričala veći deo priče.

Naravno, Tviter daje i Tvitter oduzima - promena će, uglavnom, učiniti da tvitovi "otvori za iznenađenje" ne budu toliko iznenađujući. Ipak, u pitanje je dobra pogodba, ako više neće biti onako ružno isečenih fotografija, kojih je bilo svuda po platformi.

 

 

I pored toga, čini se da je web verzija Tvitera na desktop PC-jevima i dalje osetljiva na ovaj dugogodišnji problem. Međutim, verovatno je samo pitanje trenutka kada će i tu velike fotografije zaživeti.

Ako ne vidite velike fotografije, potražite ažuriranje ili ubijte svoju aplikaciju Tviter i ponovo je otvorite. Još jedna opcija je da objavite sliku i pogledajte šta će se dogoditi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija