• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

19.11.2021

13:44

Upravljajte kvalitetom svog sna uz Galaxy Watch4

Promo

Hi-Tech

Upravljajte kvalitetom svog sna uz Galaxy Watch4

Podeli vest

Tempo života je takav, da se većini od nas spisak obaveza svakodnevno povećava i to na uštrb vremena predviđenog za odmor. Kao da krademo vreme od samih sebe, ostavljamo manje vremena i za odmor, pa i za san. Da bi spavanje imalo regenerativni efekat, nije važno samo koliko spavamo, već i kako

Kako bismo uvek znali koliko nam je telo spremno za različite izazove, ali i kada je vreme za odmor i „spuštanje lopte“, kompanija Samsung je predstavila novu generaciju pametnih satova – Samsung Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic. Ovi satovi, koji pored inovativnog i modernog dizajna, nude funkcionalnost, kao i nove opcije, koje su osmislili vrhunski eksperti.

Foto: Promo

Sat koji vas prati i dok spavate, a i dok ste budni

Nova Galaxy Watch4 serija donosi unapređenu tehnologiju, koja podrazumeva novi operativni sistem Wear OS Powered by Samsung, kreiran u saradnji sa kompanijom Google, kao i najintuitivniji Samsung korisnički interfejs do sada, One UI Watch. Ovaj sat pruža nezaboravno iskustvo korišćenja uređaja čak i dok spavate. Stavljanjem sata u funkciju za praćenje kvaliteta sna, pomoću opcije Sleep Scores, on prepoznaje fazu ulaska u san i analizira ga. Ovaj sat će vam pružiti informaciju da li hrčete tokom spavanja, kao i koliki je nivo kiseonika u krvi tokom sna. Dok vi spavate, Samsung Galaxy sat prati vaš organizam a kada se probudite, prikazauje vam detaljan izveštaj „Nacionalne fondacije za spavanje“.

Foto: Promo

Pored brojnih performansi, među kojima su i merenje mase skeletnih mišića, bazalne metaboličke stope, kao i procenta vode i masti u organizmu, ovaj pametani sat za svega 15 sekundi uz pomoć senzora prikuplja čak 2400 različitih podataka u vezi sa stanjem organizma. Ono što je dodatni benefit ovih satova jeste što su opremljeni revolucionarnim Samsung bioaktivnim senzorom, koji koristi samo jedan čip koji precizno kontroliše tri moćna senzora zdravstvenih funkcija – optički puls, električno srce i analizu bioelektričnom impedansom. Ujedno, zbog svog modernog i minimalističkog dizajna serija se uklapa kako u sportski, tako i u elegantan stil, a modeli iz ove serije odlično stoje kako na muškoj, tako i na ženskoj ruci. Estetici doprinosi i opcija menjanja display-a sata, pa korisnici mogu da se „poigraju“ temama, bojama, pozadinom, korišćenjem AR emotikona, ali i fotografijama iz galerije i samim tim „dnevni look“ sata prilagode kako svojoj dnevnoj kombinaciji, tako i raspoloženju.

Foto: Promo

Ovaj model svakako može da posluži kao adekvatan izvor informacija o vama samima i koji će vam ukazati da je vreme da neke navike promenite. Briga o zdravlju je važan segment života savremenog i modernog čoveka. Tempo današnjice traži od nas da smo dosta aktivni, da smo spremni za multitasking, posvećeni brojnim obavezama, ali nas u isto vreme aktuelni trendovi inspirišu da vodimo računa o stanju tela i duha, a podrška savremenih uređaja je i te kako pravi način da živimo te trendove. Pametni satovi iz Galaxy Watch4 serije su prava podrška koja će nas motivisati da na dnevnoj bazi pratimo svoje telo. Ukoliko se upali crvena lampica i jasno nam naznači da je san preko potreban, vreme je da „okrenete list“ i da, ukoliko neprekidno odlažete brigu o svom zdravlju, krenete u realizaciju kroz podršku upravo ovog pametnog sata.

Foto: Promo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija