• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

10:38

LJUBAVNICI PREVARANTI! Veze preko interneta - šest univerzalnih laži

Hi-Tech

LJUBAVNICI PREVARANTI! Veze preko interneta - šest univerzalnih laži

Podeli vest

Virtuelne veze nisu nikakva novost, ali uz niz prednosti koje pruža magija kontakta s nepoznatom osobom s druge strane žice, ne zaboravite da su mnogi okusili i ne baš lepa iskustva

Ako planirate da ovo leto začinite takvom avanturom i da se registrujete na nekoj popularnoj stranici za spajanje, pripazite na ove "univerzalne" laži.

1. Mlađe je slađe

Da li verujete da je na fotografiji zaista osoba s kojom pričate? Žene su sklone biranju starijih fotografija na kojima izgledaju mlađe i atraktivnije nego što su zaista.

U želji da budu privlačniji pripadnicama lepšeg pola i muškarci posežu za starijom fotografijom, a neki čak stavljaju slike zgodnog prijatelja.

2. Visina

Muškarci su osetljivi na svoju visinu! Potencijalni udvarači uglavnom dodaju po koji centimetar. Jedno istraživanje pokazalo je da se žene osećaju sigurnije uz visoke muškarce, koji ne pate od nedostatka samopouzdanja kao oniži muškarci.

Isti slučaj je i sa ženama. 

Foto: Freepick

Ljubav

3. Zgodno telo

Ako dođete dotle da opisujete izgled jedno drugom, tek će biti razloga za sumnju. Oba pola, naime, vole da "idealizuju" figuru. Muškarci se hvale sportskim uspesima iako najčešće loptu nisu šutnuli od srednje škole, a žene su uvek pune priča o fitnes treninzima. Kako to da stalno "vise" na kompjuteru? Mislite o tome.

4. Bračni status

Ljudi u dugogodišnjim vezama i brakovima lažu o svom emotivnom statusu. Budite na to spremni i u virtuelnom svetu. Neke žene će tražiti kratkotrajne avanture dok su im muževi na poslovnom putu. Muškarci će biti još smeliji, priznaće da su u braku, ali da s partnerkom imaju dogovor oko otvorene veze, da "ona sve zna", a takva "iskrenost" im, po pravilu, donosi uspeh.

5. Odličan posao i obrazovanje

Na mreži možete biti šta poželite - uključujući i najviše funkcije. Da bi privukli što više žena različitih profila, muškarci često lažu o pravom zanimanju i preteruju s visinom mesečne zarade.
Žene pak vole da se kriju iza atraktivnih poslova poput glumice, manekenke itd.

6. Prezaposleni

I na kraju, posle pet prethodnih laži, poslednja je da nikako ne mogu da nađu vremena da se vidite.
To je zajedničko i ženama i muškarcima. Psiholozi tvrde da u ovakvim "obmanama" više uživaju žene.

Psiholozi upozoravaju da ćete prevaranta odmah prepoznati ako odbije da se vidi s vama i jer je sigurno nešto slagao.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija