• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

09:00

Huawei FreeBuds Pro 2 – Prefinjenost jasnog zvuka!

Huawei

Hi-Tech

Huawei FreeBuds Pro 2 – Prefinjenost jasnog zvuka!

Podeli vest

Često se dešava da nam gedžeti koje koristimo nisu baš za korišćenje u svakoj prilici. Nekad je problem udobnost, jer ih nosimo predugo, a nekad estetika. Očekivanja su nam standardno visoka kada su u pitanju Huawei uređaji, pa je tako i sa njihovim novim slušalicama

Huawei FreeBuds Pro 2 su predstavljene kao elegantan, funkcionalan i napredan saputnik, pa smo rešili da proverimo šta to sve ovaj uređaj ima da ponudi.

Dizajn

Ono što prvo dolazi do izražaja je kućište koje izgleda moderno. Unutra se nalaze slušalice koje su kompaktne i imaju meke silikonske vrhove. Izgled je ispunio sva očekivanja, pa Huawei FreeBuds Pro 2 dolaze u tri živopisne boje futurističkog premaza - keramičko beloj, srebrno plavoj i srebrno crnoj. Ono što je velika prednost ovih slušalica je to da su lako prilagodljive svakoj ušnoj školjki. Silikonski vrhovi su zamenljivi, a u odabiru prave veličine će vam pomoći Tip fit test. Time se postiže da slušalice savršeno prijanjaju, a iskustvo slušanja je postojano i nemate brigu da li će vam slušalice ispasti ili nažuljati vas tokom višečasovnog nošenja. Huawei FreeBuds Pro 2 su lagane, a opet čvrsto i stabilno stoje u ušima.

Inovativna tehnologija pri slušanju i pozivima

Ono što je jedna od glavnih prednosti Huawei FreeBuds Pro 2 slušalica jeste kristalno čist zvuk. Boja i tekstura glasa su istaknuti, a bogati i zamršeni tonovi su jasniji. U tome najviše pomažu HWA i Hi-Res tehnologije, pomoću kojih se zvuk prenosi najvernije originalu. Dodatna zanimljivost za sve ljubitelje kvalitetne muzike jeste to da ovaj uređaj poseduje True-to-Life Audio reprodukciju i četiri muzička ekvilajzera čime se postižu različiti realni zvučni efekti, a muzika se lako adaptira prema vašim željama.

Posebnu pažnju obratite na režim aktivnog poništavanja buke. Huawei FreeBuds Pro 2 imaju tri mikrofona i samim tim pomažu da ostanete fokusirani na sve što radite. Dva mikrofona izvan uha će detektovati šumove ili razgovor u okruženju, a treći suvišnu buku unutar samog ušnog kanala. Obrnuti zvučni talasi će minimizirati buku podjednako tokom poziva. Čućete sagovornika jasno i glasno, bez ometajućih faktora iz okruženja. Dodatno, inteligentni ANC 2.0 prebacuje vaše slušalice u optimalan režim poništavanja buke, odnosno usklađuje ga sa strukturom ušnog kanala, statusa nošenja i buke iz okoline. Samim tim postoje četiri glavna scenarija poništavanja buke. Ultra Mode će umanjiti buku niske frekvencije, na primer kada se nalazite u gradskom prevozu. Ako slušalice koristite u kafiću ili na užurbanim ulicama, idealan će biti General Mode. U tihim okruženjima poput biblioteka, Cozy Mode će minimizirati buku klima uređaja ili računara. A tokom letova avionom, Flight Mode može pomoći kako biste bili opušteni i udaljeni od buke.

Foto: Huawei

Vodootpornost

Ove slušalice su otporne na kapljice vode, pa nećete morati da razmišljate gde ih i na koji način nosite. Bilo da se nalazite na treningu ili nekoj plaži, Huawei FreeBuds Pro 2 ćete moći da koristite bez bojazni da će im se nešto desiti. Uz kvalitetan zvuk i sve fizičke karakteristike koje smo do sada istakli, ovo je dodatni benefit za sve kojima je potreban celodnevni pratilac.

Povezivanje

Huawei FreeBuds Pro 2 je moguće jednostavno povezati putem Bluetooth-a sa dva uređaja istovremeno, bez obzira na operativni sistem koji poseduju. Kada gledate film na laptopu dok su vam slušalice u ušima a zazvoni vam telefon, ove slušalice se automatski javljanjem prebacuju na poziv. Odlična opcija je mogućnost prioritetnog odabira uređaja za povezivanje, što znači da će slušalice željeni uređaj prvi prepoznati i povezati. Neće biti nezgodnog biranja svaki put kada želite da ih koristite.

Zaključak

Ove slušalice su idealan odabir svakome ko želi da ostane u toku sa dnevnim aktivnostima. Huawei FreeBuds Pro 2 su slušalice koje se lako prilagođavaju i spremne su da lako isprate svaki korak svog korisnika. Od jednostavnosti upotrebe, preko efektnog dizajna pa sve do vanserijskih zvučnih karakteristika, ovaj uređaj ispunjava veliki raspon želja različitih korisnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija