• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2022

10:09

POTPUNI OBRT! TikTok sada kopira Instagram

AP Photo

Hi-Tech

POTPUNI OBRT! TikTok sada kopira Instagram

Podeli vest

Do sada je bilo poznato da apliakcija Instagram kopira TikTok, a sada su se uloge zamenile

TikTok sada kopira Instagram sa novom funkcijom pod nazivom "Photo Mode".

Najnovije ažuriranje omogućava TikTok korisnicima da dele veći broj fotografija u objavi, zajedno sa opisom do 2200 karaktera. Nove foto objave, koje mogu da sadrže i muziku, će se poijavljivati u korisnikovoj For You stranici, zajedno sa video sadržajem.

U blog objavi TikTok ističe da se nada da će Photo Mode, u kombinaciji sa nedavno proširenim brojem karaktera, omogućiti kreatorima da se bolje izraze i da se dublje povežu sa drugima.

Međutim, Photo Mode čini da For You Page deluje više kao Instagram i na načine koji nisu toliko kreativni. Prema navodima medija, funkcija se od strane kreatora već koristi za deljenje starim mimova (meme) i drugog sadržaja koji je uobičajeno popularan na Instagramu.

 

 

Zanimljivo je videti da TikTok sada kopira Instagram, s obziroma na to da nedavni izveštaji sugerišu da TikTok id a lje u velikoj meri prednjači u odnosu na Instagram Reels, kada je u količina pregleda na dnevnom nivou.

Takođe, ovo je samo jedan u nizu poteza u kojima svaka društvena mreža kopira svog rivala, sok na kraju sve one ne postanu iste, piše Engaget.com

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija