• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija Danas

05.11.2019

16:03

NEPOGREŠIVA KOMBINACIJA: Pet horoskopskih parova koji se NAJBOLJE SLAŽU U KREVETU, a ovaj znak je DOMINANTAN

Horoskop

NEPOGREŠIVA KOMBINACIJA: Pet horoskopskih parova koji se NAJBOLJE SLAŽU U KREVETU, a ovaj znak je DOMINANTAN

Podeli vest

Hemija i strast pršte među njima

Postoje parovi koji kliknu u seksu, a postoje i parovi kod kojih je seks pravi doživljaj.

Ako pitate astrologe, odličan seks događa se upravo između ovih pet horoskopskih parova.

Ovan i Strelac

Šta se dobije kad pomešate vatru i vatru? Pa, još veća vatra! Strelčevi vole da začine situaciju u spavaćoj sobi, a za to je najbolji partner strastveni i neustrašivi Ovan. Zajedno će provesti vrele sate isprobavajući razne poze i seksualne igračke. Oboje su skloni novim stvarima i avanturama, a svaki trenutak njihovog maratonskog susreta biće seksi.

HOROSKOP ZA UTORAK 5. NOVEMBAR: DEVICE se zaljubljuju u umetnika, ŠKORPIONIMA dobar dan za ulaganje!

Lav i Strelac

Još dva vatrena znaka čije je spoj u krevetu jako vruć. Lav će se potruditi onoliko koliko ga budete hvalili, a Strelac voli da ga hvali. Strelčevi vole da istražuju, a susret s Lavom otkriće im nove vidove užitka.

ŽENE ČUVAJTE SE! Muškarci rođeni u ova tri astrološka znaka protraćiće vam NAJBOLJE GODINE ŽIVOTA!

Vodolija i Ovan

Vodolija je nekonvencionalna i maštovita. Voli da zamišlja nove načine seksualnog zadovoljavanja, a kad se spoji s energičnim Ovnom, imaće dovoljno želje i volje da digne svoj seksualni život na novi nivo.

Blizanci i Vaga

Blizanci su kraljevi malih prljavih razgovora. U paru s Vagama dobro će se zabaviti, posebno jer obe strane vole malo glume u spavaćoj sobi. Doktor i medicinska sestra, pilot i stjuardesa, direktor i sekretarica... Pustite mašti na volju.

TEŠKO ĆE SE UDATI! Žene rođene u ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA preferiraju da budu LJUBAVNICE!

Škorpija i Ribe

Nemojte da vas zavara njihova narav, Škorpje i Ribe zajedno su poput vatrometa. Strastveni i intenzivni Škorpioni vole da budu malo čudni u krevetu, dok su Ribe sanjive i nežne.

Škorpion će dobiti priliku da istraži svaku fantaziju koju ima, a Ribe su spremne na sve kako bi njihov ljubavnik bio zadovoljan.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija