• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

05.11.2019

20:57

OVA TRI ZODIJAČKA ZNAKA NIKADA NEMAJU NOVCA! Ako ste na ovoj listi TEŠKO VAMA!

Horoskop

OVA TRI ZODIJAČKA ZNAKA NIKADA NEMAJU NOVCA! Ako ste na ovoj listi TEŠKO VAMA!

Podeli vest

Bez obzira da li vole da troše, ne žele da rade izvan svoje zone komfora ili samo uživaju u dobrim stvarima, ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju kako da uštede

Ako ste na ovoj listi, onda smo sigurni da ćete shvatiti zašto ste ovde.

Foto: Shutterstock

 

Strelac


Strelčevi zaista znaju kako da zarade, ali kada je reč o štednji - zaista su užasni. Njihov detinjasti stav prema novcu i nerazumna potrošnja ne dozvoljavaju im da ostave ni jedan dinar. Pripadnici ovog znaka ne pitaju jednostavno šta koliko košta, već odmah troše na ono što im donosi zadovoljstvo.


Ribe


Ribe su stalno u finansijskim problemima. Njihove glave su stalno u oblacima, tako da nisu navikle na teški rad. Često zarađuju od svog talenta i otvorenog uma. Pa, ako je nešto van njihove zone komfora, propuštaju hiljade mogućnosti za dodatnu zaradu tokom života, jednostavno zato što se plaše neuspeha.

(FOTO/VIDEO) SEVERININA PESMA "ROĐENO MOJE" ODUŠEVILA REGION U SAMO JEDNOM DANU! 1,3 miliona YouTube pregleda, 40 hiljada lajkova i bezbroj

Vaga


Vage imaju zadivljujući osećaj za lepotu. One uživaju u estetici i lepoti sveta oko sebe. Zato stalno troše na lepe stvari koje im često nisu potrebne. Umetnik u njima neprestano žudi za lepotom, pa često daju prednost lepim stvarima, sve dok u džepu ne ostane ni dinar.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mozda je kod drugih tako al ja

pre 4 godine

majka mi je vaga, dok got je radila uvjek je imala para a ja sam riba, para malo kad da mi je falilo i s usporednom s drugima koji rade poslove gdje zaradjuju ko i ja, uvjek sam imao bar 2 puta vise ustedjevine od njih (skoro pa nikad nisam bio bez para a slicno ko i moja majka, imao sam i za druge), a najbolja prijateljica mi je strelac. uvjek radi, nema para viska jer s obzirom na troskove, zarada joj nije velika ali bar ne posudjuje od drugih. zajednicko nam je da uvjek radimo da ne ovisimo od drugima i pazimo jako dobro na cijene i zivimo pristojno, bez razbacivanja i velikog luksuza

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija