• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.11.2019

10:56

ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK POSTOJI IDEALNA RASA PSA! Odaberite ljubimca mudro i KAKO ZVEZDE NALAŽU!

Horoskop

ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK POSTOJI IDEALNA RASA PSA! Odaberite ljubimca mudro i KAKO ZVEZDE NALAŽU!

Podeli vest

Navike i karakter zodijačkih znakova čine da pojedine rase pasa budu idealne baš za njih

Kako i naši četvoronožni prijatelji imaju svaki svoj distinktivan temperament, astrološki je moguće locirati idealnog ljubimca.

Foto: Printscreen You Tube

 

Dakle ko je Vaša pseća srodna duša?

Ovan


Ovnovi su aktivni i vole duge šetnje u prirodi. Osim toga ne beže od izazova, pa će se često opredeliti za rasu koja je nezgodna za dresuru i svojeglava po prirodi. Neretko ih zatičemo u parku kako se glasno raspravljaju sa svojim ljubimcem, dok svaki vuče kraj povoca na svoju stranu. 
Idealno psetance koje ide uz idiličnu sliku: nemački kratkodlaki ptičar, dalmatinac i australijski ovčar.

TRI NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome su ZVEZDE BILE IZUZETNO NAKLONJENE!

Bik


Kratka šetnja oko zgrade, a potom duga popodnevna dremka čine bika srećnim. Ovaj brzi ritam teško koji ljubimac može da prati. U bikovoj kući pored toga dobro se jede, pa ćemo ga prepoznati po elegantno popunjenom ljubimcu.


Okruglasto kuče koje se valja za bikom često je: buldog, bernardinac ili prerasla čivava.

Blizanci


Društveni blizanci vodiće svog psa baš svuda gde je to moguće. Dresiraće ga strogo, pa će pas znati kada je njegov blizanac ozbiljan, a kada je vreme za igru. Ljubimac koji strpljivo čeka svog vlasnika ispred marketa ili mirno sedi sa njim u bašti kafića sva je prilika pripada upravo ovom znaku.

Poslušna kuca je: nemački ovčar, zlatni retriver ili patuljasti španijel.

Rak


Rakovi će do beskraja razmaziti svoju kucu. Mašnice, mali džemperići i cipelice krasiće njihovog ljubimca.

Staylish kuca koju će rakovi obasipati tonama ljubavi je: pomeranac, mops ili kavalijer španijel.

Lav


Ovaj znak voli da bude zapažen u svakoj prilici, pa će nastojati da i njihov ljubimac bude jednako zapažen. Biraće elegantne, egzotične i graciozne pse koji plene svojim držanjem i pojavom.

Lavov pas lepotan je: saluki, ši-cu ili neobični čehoslovački vučji pas.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU ŽIVO ZLO! Žive za to da vas POVREDE!

Foto: Printscreen You Tube

 

Devica


Devicu krasi analitički duh, pa tokom šetnje zapaža sitne detalje kao male cvetiće i insekte u travi. Dok se devica bavi botaničkim i entomološkim analizama, njen pas se zabavlja pomno njuškajući teren.

Zato su cunjavci idealni za ovaj znak: američki koker španijel, bigl i lagoto romanjolo.

Vaga


Vage padaju na šarm dugodlakih pasa. Odabraće kucu kojoj je potrebno redovno šišanje i timarenje, a onda će preskakati šišanje ili pustiti psa u visoku travu.

Vagino psetance duge dlake pune čičkova je: malteška pudla, bišon frize i jorkširski terijer.

Škorpija


Škorpijinog psa retko ćete videti, ali ćete zato čuti njegov konstantan lavež iz zadnjeg dvorišta. Ljubimac se tamo nalazi privezan na lanac, a kućica mu je staro metalno bure. Povremeno se otrgne sa lanca pa skače na svog vlasnika i pridošlice.

Ovaj nemogući pas je: bokser, rotvajler ili šar planinac.

TRI NAJVEĆA PODLACA ZODIJAKA! Ovim horoskopskim znacima nikada NE OKREĆITE LEĐA!

Strelac


Strelčevi su po prirodi avanturisti i ljubitelji dugih šetnji po zavejanim ulicama. Bitno je da imaju psa koji može da prati njihov ritam i naravno da nije zimogrožljiv.

Strelčev pas je: šiba, sibirski haski ili nemački špic.

Jarac


Jarčevi vole da se šepure i hvale svojim opasnim psom. Preferiraju krupne i snažne pse, koji plene samom pojavom. Odgoju posvećuju puno vremena, te ih uvek hrane prvoklasnom psećom hranom.

Njihov najbolji prijatelj je: doberman, pitbul terijer ili tibetanski mastif.

 

 

Vodolije


Ovaj znak u svakoj prilici isticaće svoju humanu stranu. Zato se vodolije najpre odlučuju da usvoje psa mešanca iz azila za napuštene ljubimce.

Njihov preslatki psić će biti mešanac jedne od ovih rasa: labrador retrivera, velškog terijera ili pulina.

Ribe


Mali, veseli i neobični psi koji će uveseliti ribe i izvaditi ih iz minus faze su idealni ljubimci. Ribin ljubimac će prineti lopticu i skakati na svog vlasnika, dok ovaj konačno ne pristupi igri.

Razigrani ljubimac je: velški korgi, džek rasel terijer ili špringer španijel.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Škorpija

pre 4 godine

Glupost (barem za Škorpije).Evo ga moj spava kraj mene u sobi već 13-u godinu i Labrador je!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija