• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com

16.11.2019

18:13

VARAĆE VAS NA SVAKOM ĆOŠKU! Sa ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA morate biti na OPREZU!

Horoskop

VARAĆE VAS NA SVAKOM ĆOŠKU! Sa ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA morate biti na OPREZU!

Podeli vest

Njima je neverstvo u krvi, te pri prvom problemu u vezi znaju da se udalje i potraže novog emotivnog partnera. Nekoga ko će im podići ego i uneti novi nivo energije u vezi

Pitate se koji znaci su najveći preljubnici? Prema zodijaku, reč je o ova tri znaka.

Blizanci

Zavodljiv i šarmantan, Blizanac nema problem da privuče pažnju suprotnog pola, On pleni svojom harizmom i, naprosto, niko ne ostaje imun na njega. Mana mu je što mu veoma kratko traje pažnja i fokusiranost, te zajedno sa neodlučnošću, ovaj znak zna i tek kako sebi da zakomplikuje emotivne odnose. Pogađate, reč je o šaranju, jer kada se stvori prilika koja u njemu probudi strast, teško će moći da joj odoli. Blizanci su veoma zahtevni partneri, a često traže više nego što daju.

ODVEO MAMU NA SAFARI, a kada su im TIGROVI SKOČILI na auto ona je POBELELA OD STRAHA! (VIDEO)

Lav

Vatreni Lavovi moraju biti u centru pažnje, gdje god da se nalaze. Žene u ovom znaku su prave kraljice drame, svoje želje stavljaju ispred svih i svega. Ako se ne osete dovoljno bitno, ili ako se osete potcenjeno, često dižu nos i pokazuju svoju najgoru stranu ličnosti. U slučaju da u vezi nemaju svu pažnju, poštovanje i podršku svog izrabranika, one će se lako okrenuti drugom partneru i neće im biti žao zbog toga.

Vaga

Vaga je kraljica flerta. Ona obožava da upućuje i dobija komplimente, a to je svojevrsna hrana za njen ego. I kada je najzaljubljenija i u potpunosti posvećena svom partneru, ona će i dalje nastavljati da zavodi sa strane, a često to može da preraste u nešto više. S obzirom na to da je esteta, Vaga pada na pohvale za svoj izgled, a njihovu pažnju osvojiće osoba koja je lepa, zavodljiva, ali i opuštena.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija