• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/stil

16.12.2019

15:43

NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA! Ova TRI ZNAKA DOBIĆE VELIKI NOVAC U JANUARU!

Horoskop

NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA! Ova TRI ZNAKA DOBIĆE VELIKI NOVAC U JANUARU!

Podeli vest

Nova godina simbol je novog početka, a oni koji veruju u horoskop već su dali predviđanja za 2020.

Ruski astrolog Pavle Globa odlučio da javno podeli svoja predviđanja koja se tiču finansijskog stanja za narednu godinu, a izdvojio je tri znaka kojima se smeše veliki novčani dobici u januaru!

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. DECEMBRA: Jarčevima sledi neočekivani OBRT u karijeri, a Vodolije će imati TAJNU AVANTURU!

ASTROLOG SVAKE NEDELJE BESPLATNO ODGOVARA NA VAŠA PITANJA! Odgovor za Danijelu, rođenu 18.04

DATUM U MESECU KADA STE ROĐENI OTKRIVA VAŠE TAJNE! Pročitajte i kako

Zvezde kažu da će početkom Nove godine u životima mnogih doći do drastičnih promena na polju novca. Veći priliv novca stiže zemljanim znakovima, odnosno svima koji su rođeni u znaku Bika, Device i Jarca.

Bikovi su do sada sve postizali kroz težak rad, strpljenje i marljivost. Januar 2020. je pravo vreme da se opustite, jer će sav vaš trud konačno biti nagrađen, i to u iznosu koji niste ni slutili. U pitanju je novac koji će biti dovoljan da obezbedite celu porodicu.

Foto: Pixabay

 

Rođeni u znaku Bika imaće želju da ovaj novac skupe na gomilu i čuvaju, ali ovo je poslednje što treba da uradite. Trošite ga pametno, ispunite sebi neku želju! Važno je da odvojite jednu svotu koju ćete čuvati "za ne daj Bože", a ostalo iskoristite da "zapušite rupe" i malo sebi olakšate život.

Što se tiče Devica, one će tokom januara lagano koračati kroz život. Vreme je da pevate, uživate, radujete se, jer finansijski problemi i za vas postaju prošlost! Biće novca toliko da ništa sebi nećete morati da uskratite. Vi uvek želite više, a upravo sada će to "više" sleteti pravo na vaše dlanove.

Foto: Pixabay

 

Potrudite se ipak da zbog novca ne promenite svoj stav prema životu, poslu, rodbini i prijateljima. Glavni pojam za vaš znak tokom januara jeste stabilnost. Radite kao i do sada, i finansije će biti odlične i narednih meseci!

Tvrdoglavost i odlučnost karakteristična za Jarčeve u januaru će biti izraženija nego inače. Novac će se bukvalno lepiti za vas, ali ako stvari budete ostavljali napola odrađene, sve će krenuti nizbrdo. Ako se nečega prihvatite, onda to i završite do kraja. 

Foto: Pixabay

 

Ipak, valjalo bi da pažljivo baratate novcem i da ne rasipate novac na gluposti. Bolje je da rešite neki veći trošak ukoliko ste planirali, poput kupovine automobila, renoviranja stana ili skupog putovanja. Savet za Jarčeve jeste da svoje bogatstvo podele s voljenima, naročito sa onima kojima je potrebna pomoć.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
A mi

pre 4 godine

A ka'' cemo mi, ostali da dobijemo veliku lovu?

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija