• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

06.01.2020

11:50

ZA NJIH NE POSTOJI 'NE'! Ovi horoskopski znakovi će vas OBRLATITI DOK TREPNETE!

Horoskop

ZA NJIH NE POSTOJI 'NE'! Ovi horoskopski znakovi će vas OBRLATITI DOK TREPNETE!

Podeli vest

Jedno je znati šta želite, ali da li znate kako to i da dobijete? Ako ste jedan od ovih horoskopskih znakova, verovatno znate...

Ovan

Ne samo da znaju da reše svaki problem koji se nađe pred njima, već znaju da rešavaju i tuđe probleme. Ovnovi su odlični šefovi jer uvek imaju baš sve pod kontrolom.

S*KS TOKOM POSTA - DA ILI NE?! Jedno od NAJČEŠĆIH PITANJA, evo šta kažu teolozi! A POLJUPCI...



Vaga

Vage su perfekcionisti, a upravo zbog toga ne staju dok stvari nisu tačno onakve kakve bi trebalo da budu. Neke će to narvirati, ali Vage se zbog njih ne brinu.

HOROSKOP ZA 6. JANUAR! Device očekuje POSLOVNA PONUDA, a Jarčevi treba da OBRATE PAŽNJU NA JEDNU STVAR

 

Devica

Na žalost, odlučnost koju imaju Device se često tumači kao nešto loše. Njihova sklonost šefovanju nije zlonamerna, ali kad kritikuju nešto, često zvuče kao da vam misle nešto loše, ali to nije tako.

Foto: Shutterstock

Ribe

One su pravi umetnici kad je u pitanju dobijanje onoga što žele. Ribe će vam suptilno predložiti nešto i uvući vam se pod kožu do te mere da nećete ni shvatiti da manipulišu vama.

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020! Ribe ulaze u novu ROMANSU, Lavovi nemaju vremena za ODMOR, a ovom znaku su najbitnije PARE!

 

Škorpija

Škorpije znaju tačno šta žele i kako to žele, a najčešće nemaju strpljenja za druge pa sve rade sami, prenosi Index. Jedino tako su zadovoljni rezultatima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija