• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2020

07:00

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 13. DO 19. JANUARA: Vage dobijaju novu poslovnu PONUDU, Ovnovi imaju TAJNU SIMPATIJU, a ovaj znak je NAJPOŽELJNIJI!

Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 13. DO 19. JANUARA: Vage dobijaju novu poslovnu PONUDU, Ovnovi imaju TAJNU SIMPATIJU, a ovaj znak je NAJPOŽELJNIJI!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao  - Mars je u Strelcu, a vama se putuje. Tačnije, najraedije biste promenili firmu. Mars u kavdratu sa Venerom donosi finansijske poteškoće. To znači da ste već početkom ovog meseca imali izdatke. Očekujete poziv jednog prijatelja u vezi pregovora, ali računajte da će biti prolongiranja.

Ljubav  - Gajite tajna osećanja prema jednog osobi vodenog znaka ili podznaka. Niste spremni svoja osećanja da pokažete javno. Možda se čak radi o osobi koja nije slobodna ili vam je na neki način nedostupna. Skloni ste tajnim ljubavnim aferama.

Zdravlje - Osetljivo.

 

BIK

 

Posao - Venera u jedanaestom polju donosi vam lepši period, pa ćete biti prijateljski nastrojeni na poslu. Imaćete priliku da vam se dogode neke srećne koincidencije. Možete da okekujete podršku prijatelja. Imaćete nepredviđenje troškove i nije dobar momenat za rizična ulaganja.

Ljubav - Mars i Venera u lošem aspektu donose tenzije. Partner je dinamičniji, a vama je do druženja. Prijatelje ste stavili na prvo mesto. Burno reagujete na svaku kritiku, pa su moguće krize u ljubavi.

Zdravlje - Nestabilno.

ZA NJIH NE POSTOJI 'NE'! Ovi horoskopski znakovi će vas OBRLATITI DOK TREPNETE!

BLIZANCI

 

Posao - Mars u Strelcu uslovio je tenzije na radnom mestu. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnosi će biti otežani. Ovog meseca imaćete utisak kao da na poslu pokušavaju da vas nagovogre na nešto što vam ne odgovara. Budite oprezni kako se postavljate prema saradnicima. Pokušavate da dođete do većeg novca.

Ljubav - Mars u Strelcu donosi vam specifičan odnos sa partnerom. Potrudite se da ne budete cinični jedno prema drugom. Imaćete flert sa osobom na radnom mestu. Ovo nije stabilan period za ljubav i treba da se suzdržite suvišnih komentara.

Zdravlje - Osetljvi kukovi i kičma.

Foto: Pixabay

 

RAK

Posao - Mars u šestom poslu donosi vam dinamičnu nedelju, ali punu turbulencija. Očekuju vas neslaganja sa saradnicima. Bićete istrajni u svojim ciljevima i često nametati svoju volju. Moguće je novo poslovno partnerstvo. Od Jarca očekujete neki novac.

Ljubav - Mnogo toga emtovino vam se dešava. Ujedno ste ranjivi, odgovorni ali i slomljeni. Snažno doživljate sve što vam se dešava. Poznajete jednu ososbu od ranije i ona će imati snažan uticaj na vas. Razmišljate često o braku i zajedničkom životu.

Zdravlje - Osetljivo. Skloni ste povredama na radu.

LAV

Posao - Rad vam oduzima najviše energije poslednjih par nedelja. Morate stalno da prilagođavate promenama i to vam nije lako. Imate neku konstatnu borbu sa samim sobom kako bi radno okruženje zapravo trebalo da izgleda. Nemojte da ostajete od svojih ciljeva koliko god to delovalo teško.

Ljubav - Jedan Strelac biće uporan da vas osvoji. Međutim, reklo bi se da će ta osoba imati pogrešnu taktiku kako planira da vas osvoji. Zbog toga odnos neće biti lak. Sa druge strane jedna osoba iz prošlosti planira da obnovi kontakt sa vama. Bikovi mogu da vam budu zanimljivi, ali nerazumljivi.

Zdravlje - Promenite loše životne navike.

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020! Ribe ulaze u novu ROMANSU, Lavovi nemaju vremena za ODMOR, a ovom znaku su najbitnije PARE!

DEVICA

Posao - Još uvek ste usporeni na poslu jer vam to nije prioritet ali u drugoj polovini nedelje ulazite u dinamičniju fazu. Imaćete znatno više obaveza i moraćete da se vratite u brzi tempo rada. Očekuje vas saradnja sa Vodolijama i nove stvari koje ćete morati da naučite.

Ljubav - Ljubav ide bolje kod vas. Veoma ste privlačni za osobe suprutnog pola. Partner će se truditi da bude romantičniji prema vama. Uspećete da zavedete svaku osobu koju budete sreli jer posedujete neverovatan šarm.

Zdravlje - Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Pixabay

VAGA

 

Posao - Venera u šestom polju nagoveštava novi poslovni početak. Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za saradnju. Imaćete čudne razgvore u narednim nedeljama, jer vam Mars donosi otežano razumevanje sa okruženjem. Bićete direktniji i odlučniji u odlukama. Prijaće vam ova radna promena jer ste se ulenjili.

Ljubav - Mars i Venera u aspektima ukazuju da lako može da dođe do raskida ili ljubomornih scena. Partner će vam prigovarati, a vi ćete biti fokusirani na posao. Mnogo toga ćete zadržavati za sebe, ali će do tenzija neminovo dolaziti. Nije najbolji period za početak nove romanse.

Zdravlje - Nestabilno.

ŠKORPIJA

Posao - Mars u drugom polju donosi vam nedelju u kojoj ste fokusirani na novac. Iako ćete imati troškove, gledaćete kako što više da uštedite. Imaćete razne pregovore i vodite računa šta potpisujete. Jarac će vam dati zanimljiv predlog za posao.

Ljubav - Venera u petom polju ukazuje da ljubav kuca na vaša vrata. Na mestu javnog tipa imaćete zanimljivo poznanstvo. Dopadaće vam se osobe vodenog znaka, možda čak i jedna Riba. Dobar je trenutak za novu romansu, ali zbog aspekata Marsa bićete ljubomorni.

Zdravlje - Bolovi u nogama.

 

STRELAC

Posao - Jupiter u drugom polju u odnosu sa Uranom ukazuje na iznenadne novčane povoljnosti. Moguća je dodatna zarada. Odlična je nedelja za novac, a možete i da igrate igre na sreću. Od kraja sedmice vas očekuje više pregovora, razgovora telefonom i dopisivanja.

Ljubav - Mars u vašem znaku ukazuje da je neko uporan da vas osvoji, ali će biti i tenzija i ljubomore. Neko je ljubomoran na sve što radite. Od kraja sedmice vas očekuje bolji period za razgovore. Moguće je flertovanje preko poruka.

Zdravlje - Nestabilno zbog uticaja Marsa, mnogi Strelčevi se žale na bolove.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao - Planetarna gužva u vašem znaku ukazuje da vam se toliko toga dešava da nemate dovoljno vremena za sebe. Toliko toga ste čekali godina i to je sve počelo da se dešava. Iskoristite povoljne šanse na poslu za napredovanje.

Ljubav - Venera u trećem polju govori da se u vašoj blizini nalazi osoba koja želi bolje da vas upozna. Takođe, sledi vam period romantičnog dopisivanja, pa čak i izjava ljubavi. Prijaće vam flert koji će početi da bude intenzivan.

Zdravlje - Čuvajte se prehlada.

 

VODOLIJA

Posao- Vi ste i dalje u fazi kada nemate dovoljno energije da se borite sa komplikacijama koje se ređaju poslednjih nedelja. Krajem nedelje ulazite u bolji period za pregovore i novac. Očekujte dobitak , ali ne veći. I dalje sve ide mimo plana.

Ljubav - Od kraja nedelje bićete spremniji za pokazivanje osećanja. Mnogo toga se dešava sa vama, a skrivate to u sebi. Konačno ćete uspeti da pronađete zajendički jezik sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

RIBE

Posao - Venera u prvom polju donosi vam dobre vesti i povoljnu nedelju za završavanje papirologije. Imate potrebu da uložite novac i to neće biti bez rizika. Na poslu ste se postavili dominantno i zbog toga ćete često trpeti kritike.

Ljubav - Vi ste među najprivlačnijim pripadnicima zodijaka. Ovaj period pogoduje ljubavi i nije isključeno da ćete se zaljubiti. Najmanje jedna osoba će se truditi da zadobije vašu pažnju.

Zdravlje - Bolovi u leđima, slaba cirkulacija.

(Zabranjeno kopiranje teksta bez saglasnosti autora)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: Jarčevi će doživeti veliku TRANSFORMACIJU, Vage se nalaze na životnoj PREKRETNICI, a ovaj znak će zaraditi OZBILJNE PARE!
Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: Jarčevi će doživeti veliku TRANSFORMACIJU, Vage se nalaze na životnoj PREKRETNICI, a ovaj znak će zaraditi OZBILJNE PARE!

Ulaskom Jupitera u Jarca u decembru 2019. godine skinuli smo ružičaste naočare i zakoračili ka početku 2020. u kojoj ćemo shvatiti da moramo da imamo konkretne ciljeve u životu. Ona čuvena parola "lako ćemo" prestaje da važi u 2020. jer Jupiter u Jarcu zahteva više rada na svakom polju i praktično sprovođenje ideja u delo. Evo šta nam zvezde poručuju u 2020. godini

29.12.2019

07:00

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija