• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR! Retrogradni Merkur će nam POMRSITI KONCE, a ova ČETIRI znaka će biti na UDARU! Jarčevi gube STRPLJENJE, a OVNOVI započinju ROMANSU!

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR! Retrogradni Merkur će nam POMRSITI KONCE, a ova ČETIRI znaka će biti na UDARU! Jarčevi gube STRPLJENJE, a OVNOVI započinju ROMANSU!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde tokom februara meseca...

OVAN

Posao - Od 8. februara intenzivno ćete raditi na poboljšanju finansija. Međutim, koliko god da budete zaradili, smatraćete da ste nedovoljno plaćeni. Od 17. februara Mars ulazi u deseto polje, što znači da će vam karijera biti prioritet. Ali će konfrontacije na radnom mestu takođe biti pojačane. Moraćete da budete istrajni ako želite da ostvarite svoje ciljeve.

Ljubav - Od druge nedelje februara pokušaćete da uklopite ljubav i posao. To će vam teško padati, ali ćete svakako biti otvoreniji u pokazivanju emocija. Februar je znatno bolji mesec za početak romanse nego januar.

Zdravlje - Nestabilno.

BIK

Posao - Venera u dvanaestom polju donosi vam konfuzan period, pa i na poslu. Merkur 17. februara kreće retrogradno, pa možete da očekujete finansijske probleme. Neko će vam obećati nešto što neće biti ispunjeno. Treba da budete obazrivi kome poklanjate poverenje na poslu tokom februara.

Ljubav - U februaru možete da očekujete bolju podrušku od partnera. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete iznenadan susret, pa čak i preko interneta. Takođe, jedna osoba iz prošlosti će ponovo želeti da se sretne sa vama.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Tokom februara treba da budete oprezni jer Merkur 17. kreće retrogradno, pa ništa više neće biti izvesno. Ne donosite odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se pokajete. Pravićete pogrešne procene. Mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaju o podizanju kredita. Moguće je da ćete čuti za neko nasledstvo.

Ljubav - Jupiter u Jarcu zahteva dosta rada na svim odnosima koji su vam važni. Druga polovina meseca je stabilnija, u smislu da će svađe prestati. U februaru ćete vi biti ta osoba koja je labilnija u vezi.

Zdravlje - Sklonost prehladama.

EROTSKI HOROSKOP ZA FEBRUAR - mesec pun akcije! Škorpije će ostvariti DUGOOČEKIVANU ŽELJU, Devicama se vraća lik iz PROŠLOSTI

RAK

Posao - Ulažete veliku energiju u posao i očekujete da vaš rad bude primećen. Mesec nije dobar za pregovore, naročito druga polovina februara. Bićete podložni kritikama od sredine meseca i nikako nećete uspevati da pronađete zajednički jezik sa saradnicima.

Ljubav - Mešate ljubav i posao, pa vam se to često obija o glavu. Neko sa kim sarađujete vam se dopada. Nije dobar trenutak za početak romanse, jer je period nestabilan za emocije.

Zdravlje - Slabo.

LAV

Posao - Ulazak Marsa u šesto polje neće vam olakšati situaciju na poslu. To samo znači da ćete morati mnogo da zapnete. Kako Merkur kreće retrogradno, imaćete potreškoće da naplatite svoj rad ili će vam isplate kasniti. Posla će biti ali ćete finansijama biti nezadovoljni.

Ljubav - Čak i ljubavi u ovom periodu usko je vezana za posao. Očekuje vas izennadno poznanstvo sa Jarcem, Vodolijom ili Bikom. Neko ko je zauzet poslom će pokušati bolje da vas upozna.

Zdravlje - Nestabilno.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Merkur u Ribama, koji će 17. februara krenuti retrogradno itekako će se negativno odraziti na vaš posao. Imaćete utisak da idete jedan korak unapred, a dva unazad. Bićete konfuzni i nesposobni da se koncentrišete na obaveze. Zbog toga ćete kasniti sa realizacijom planova. Lako padate pod uticaj pogrešnih osoba. Iskoristite podršku Jarčeva, a ne slušajte savete Riba.

Ljubav - Imate mnogo zahteva od partnera, ali zapravo niste sasvim sigurni šta tačno želite. Nazadno kretanje Merkura uticaće na vaše emocije, pa ćete biti nesigurni šta osećate prema voljenoj osobi. Neke Device želeće da se pomire sa starom ljubavlju.

Zdravlje - Osetljivo.

NISTE U HOROSKOPU ONO ŠTO STE DO SADA MISLILI! Postoji novi znak, sve se pomera! Saznajte koji je vaš!

VAGA

Posao - Mesec koji je pred vama će biti turbulentan na svim planovima, pa i na poslu. Pravićete pogrešne procene i oslanjati se na osobe koje nisu pouzdane. Verovatno ćete saznati do kraja meseca ništa nije oanko kako se vama činilo da jeste. U mesecu februaru neće biti predaha i radićete više nego što biste želeli.

Ljubav - Mars u Jarcu, a Venera u Ovnu ukazuje da ste vi u potpuno drugačijoj životnoj fazi nego partner. Partner je fokusiran i opterećen poslom, a vi očekujete pažnju. Imaćete česta neslaganja, a do kraja meseca su moguće krize i emotivna zahlađenja.

Zdravlje - Zapostavili ste svoje zdravlje.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao - Ulazak Marsa u treće polje sredinom februara zadavaće vam muke u komunikaciji. Imaćete problem da se sporazumete sa ljudima oko sebe čak i oko najjednostavnijih detalja. Na poslu možete da očekujete zamke i podmetanja do kraja meseca. Probajte da budete strpljiviji i procenite kada je momenat da kažete ono što mislite.

Ljubav - Ljubav će vam dosta trpeti zbog posla. Potrebno je da poradite na komunikaciji sa partnerom. Svaka kritika će biti kontraproduktivna. Bićete veoma strogi prema partneru i to će izazivati svađe.

Zdravlje - Bolovi u leđima.

 

STRELAC

Posao - Venera u petom polju ukazuje da ćete posao tokom februara posmatrati na zabavniji način. Mars ulazi u Jarca pa ćete se doodatno baviti novcem. Nije isključeno da razmišljate o podizanju kredita ili očekujete veći novac. Novca vam neće faliti iako ćete za to morati da se pomučite.

Ljubav - Pošto će Merkur krenuti retrogradno, Strelčevi koji su u vezama imaće problem što će partner biti stalno neodlučan. Sa druge strane, obnovićete kontakt sa jednom osobom iz prošlosti. Usponi i padovi u emotivnim odnosima će biti konstantni.

Zdravlje - Osetljivo.

 

JARAC

Posao  - Sve pregovore koje planirate da imate treba da radite u prvoj polovini februara, jer je druga polovina meseca nepovoljna. 17. februara Mars ulazi u vaš znak, a Merkur kreće unazad, što će dodatno otežati realizaciju bilo kakvih poslovnih planova. Očekujte kvarenje planova i obećanja koja neće biti ispunjena. Pojačane tenzije i nerazumevanja sa ljudima koji vas okružuju.

Ljubav - Tokom februara ćete primetiti da nemate tolerancije prema partneru. Biće učestalih rasprava. Vi ćete želeti da idete polako u odnosu i napredujete korak po korak, a partner će očekivati nešto brže i više. Smetaće vam što ste dominatniji u odnosu sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Slabije.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Naglašeno dvanaesto polje u februaru zadaće vam mnogo muka, kako na poslu, tako da privatnom planu. Imaćete mnogo tajnih neprijatelja, odnosno osoba koje vam se predstavljaju potpuno drugačije nego što zapravo jesu. Februar nije mesec za radikalne odluke jer treba da sačekate mart mesec.

Ljubav - U drugoj polovini meseca možete da očekujete veću podršku od partnera. Očekuju vas romantična dopisivanja i flert. Bićete konkretniji u odnosu sa ljudima koje volite.

Zdravlje - Psihosomatske bolesti.

 

RIBE

Posao - Mesec februar će itekako biti izazovan za vas, tako da ne treba da očekujete da će na poslu bilo šta ići lako. Već sada primećujute da vam je teško na bilo koga da se oslonite, pa će vam saradnja biti otežana. Ribe koje imaju poslovne partnere će se od sredine meseca namučiti jer će sve delovati maglovito i neizvesno. Smatraćete da se mnogo više mučite nego što vidite rezultata.

Ljubav- Početkom meseca će vam se činiti da postoji pomak u emotivnim odnosima, ali ćete sredinom meseca uvideti da opet dolazi blokada. Partner neće biti siguran u svoja osećanja i ta neizvesnost vam se neće dopadati. Ne treba da očekujete odlučnost od voljene osobe jer je tokom februara neće pokazivati.

Zdravlje - Nestabilno u prvoj polovini meseca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: Jarčevi će doživeti veliku TRANSFORMACIJU, Vage se nalaze na životnoj PREKRETNICI, a ovaj znak će zaraditi OZBILJNE PARE!
Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: Jarčevi će doživeti veliku TRANSFORMACIJU, Vage se nalaze na životnoj PREKRETNICI, a ovaj znak će zaraditi OZBILJNE PARE!

Ulaskom Jupitera u Jarca u decembru 2019. godine skinuli smo ružičaste naočare i zakoračili ka početku 2020. u kojoj ćemo shvatiti da moramo da imamo konkretne ciljeve u životu. Ona čuvena parola "lako ćemo" prestaje da važi u 2020. jer Jupiter u Jarcu zahteva više rada na svakom polju i praktično sprovođenje ideja u delo. Evo šta nam zvezde poručuju u 2020. godini

01.01.2020

14:42

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija