• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

11.02.2020

18:29

RETROGRADNI MERKUR će uticati i na vaš znak! Do 9. marta će se dešavati čudne stvari, BUDITE PRIPREMLJENI! (FOTO)

Horoskop

RETROGRADNI MERKUR će uticati i na vaš znak! Do 9. marta će se dešavati čudne stvari, BUDITE PRIPREMLJENI! (FOTO)

Podeli vest

Do 9. marta budite spremni na posledice

Merkur, planeta komunikacije i racionalnog razmišljanja će u svoj retrogradni hod krenuti u ponedeljak, 16. februara. To znači da je pravo vreme da se tokom naredne tri nedelje spremite za pravi rolerkoster - pretrpanih rasporeda, problema u komunikaciji i misteroznih kvarova, sve dok Merkur ne nastavi svoj direktnan hod 9. marta, od kada ćemo osetiti poboljšanje.

Ovaj retrogradni Merkur počinje u Ribama, a na kraju se vraća nazad u Vodoliju, što znači da ćemo se tokom ovog perioda prepustiti mislima, donositi zaključke, slušati starije od  nas, ujedno ćemo se povezati sa porodicom i naučiti važne životne lekcije. Ribe su sanjiv i emotivni znak koji takođe ima duhovnu prirodu. To znači da će mnogi biti emotivniji tokom ovog perioda, posvetiće se važnim stvarima, dubokim i korenetim promenama...

Foto: Pixabay

Bilo da smo oduševljeni ovim tranzitom ili ne, astrolozi najavljuju da će svi horoskopski znaci osetiti efekte ove planetarne drame na nebu, na dobar i loš način.

U nastavaku možete da pročitate kako će retrogradni Merkur uticati na vaš znak:

OVAN

Kako se Merkur bude kretao retrogradno, Ovnovi će sve više ulazi u period introspekcije u cilju samospoznaje svoje duše. Vreme je da kopate malo dublje i razumete dubinu svoje podsvesti. Život je mnogo dublji nego što mislite, a ovaj tranzit će vas podsetiti na to.  Prihvatite intezitet dešavanja, jer ćete nakon ove retrogradnosti biti mnogo mudriji.

BIK

Tokom retrogradnog Merkura imaćete potrebu da ponovo procenite odnose sa ljudima. Vreme je da bolje pogledate osobe koje vas okružuju jer se možda još uvek držite starih navika i obrazaca koji vam otežavaju da vidite svet pravim očima. Budite spremni da završite odnose koje vam već duže vreme ne služe ničemu.

BLIZANCI

Retrogradnost vaše vladajuće planete će vas podsticati da razmislite o svojim nedavnim uspesima. Ovo će biti značajan period za vas jer ćete sumirate sve bitne stvari, kao i lekcije kroz koje ste prošli, pre nego što postavite nove ciljeve. - Pogledaćete iza sebe kako biste zaključili šta ste sve postigli, ali ćete i zacrtati nove ciljeve. Osim toga, imajte u vidu da je lako upasti u neku fazu konfuzije tokom ovog meseca, tako da morate negovate svoje misli.

RAK

Dok se putovanje ne preporučuje tokom ovog perioda, možda će biti korisno da pobegnete na kratko iz grada i posetite osobu koja vam prija i hrani vas pozitivnom energijom. Potrebno vam je vreme da izgradite dublju konekciju, što znači da je ovo savršeno vreme za odlazak na kratak put. Najbolje bi bilo da odete na poznato mesto koje ima neku sentimentalnu vrednost za vas.  Hranite sebe lepim mislima i osećanjima.

Foto: Pixabay

LAV

Ova retrogradnost će vas naterati da sebe pogledate u ogledalo. Da li vam se sviđa to što vidite? Dobićete priliku da pogledate u svoja različita stanja, obrasce ponašanja, raspoloženja... Ako ste ponosni na ono što vidite, onda nagradite sebe i nastavite i dalje da se ponašate na isti način. U suprotnom, pravo je vreme da zacrtate nove ciljeve kako biste počeli da radite na sebi i unapređujete svoj život.

DEVICA

Vaš društveni život i ljubavne veze će se naći pod mikroskopom. Počećete da analizirate gde problemi zapravo leže - u vašem ili tuđem ponašanju. Bićete pronuđeni da se fokusirate na svoje emocije, bilo da imate partnera ili ste sami. Posvetite se sebi jer ćete sada imati vremena da razmotrite odnose sa prijateljima, poznanicima, kolegama, partnerom. Sada ćete ustanoviti da li problem zaista leži u vama i da li sami blokirate svoju sreću.

Foto: Pixabay

VAGA

Ova retrogradnost će vas naterati da više brinete o sebi. Vreme je da se posvetite važnim stvarima, a posebno zdravlju. I dok volite da brinete o drugima, ovog puta treba da se pobrinete za sebe. Stavite sebe u prvi plan i pokušajte da zaključite šta vam je zaista potrebno za životnu radost i blagostanje.

ŠKORPIJA

Ukoliko tokom prethodnom perioda uopšte niste brinuli o sebi, retrogradni Merkur će sda ući u vaš život i ohrabriti vas da konačno definišitete svoje prioritete i želje. Na primer, sada ćete morati da prihvatite pojedine mane svoje porodice koje vam možda predstavljaju teret u životu i koje vas drže podalje od ostvarivanja ispunjenog života.

Foto: Pixabay

STRELAC

Retrogradni Merkur će delovati na vaša osećanja. Vi se inače ne zadržavate u prošlosti, ali ćete morati da se suočite sa vrlo bolnim sećanjima jer je samo tako možete da raščistite emocionalni nered. Budite pažljivi - nikako ne bi trebalo da ponavljate ranije obrasce ponašanja kako ne biste živeli po ustaljenom ritmu. Ovaj tranzit će vam podstaći da ponovo preispitate svoj porodičan život i kako on utiče na vas i vašu sreću.

JARAC

Kada ste posvećeni nečemu, radite to celim srcem i nećete prestati sve dok ne ostvarite cilj. To znači da će vam retogradnost doneti priliku da usporite i odlučite kojim putem ćete ići dalje. Vreme je da napravite korak u nazad i preispitate svoje vrednosti, pre nego što ih podelite sa svetom. Da li znate zašto posao budi strast u vama? Vreme je da to pokažete svima.

VODOLIJA

Kako Merkur bude hodao unazad, Vodolije će se fokusirati na probleme koji se odnose na lični indentitet. Vreme je da duboko udahnete i pokušate da shvatite ko ste zaista. Jednom kada budete spoznali sebe, bićete svesniji svih kvaliteta koje posedujete. Zapamtite, vaša jedinstvenost vas krasi.

Foto: Pixabay

RIBE

S obzirom da će retrogradan Merkur proći kroz ovaj znak, Ribe će osetiti jaku energiju u najdubljim delovima sebe. Zahvaljujući iskustvima iz prošlosti, koji leže u podsvesti, postaće svesniji sebe. Iskoristite ovaj period da se posvetite svojoj rutini meditacije i obratite pažnju na svoje snove. Posvećivanje duhovnoj praksti će vam pomoći da lakše prebrodite sve probleme.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 4 godine

Ponedeljak je 17.02., a nedelja je 16.02. Cisto da ne bude zabune.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija