• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. FEBRUARA DO 2. MARTA: Živimo retrogradni život - korak NAPRED, nazad DVA! Škorpije dobijaju ponude za SE*S, a ovim znakovima se vraća STARA LJUBAV!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. FEBRUARA DO 2. MARTA: Živimo retrogradni život - korak NAPRED, nazad DVA! Škorpije dobijaju ponude za SE*S, a ovim znakovima se vraća STARA LJUBAV!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Situacija na poslu postaje sve napetija, ali vi ste rešili da tetrate po svom. Naglašeno deseto polje ukazuje da trenutnu u vašem životu posao jeste najvažniji iako ne znate kako da popravite situaciju. U nedelji koja je pred vama imate male šanse za pregovore, pa je najbolje da se primirite.

Ljubav - Venera je u vašem znaku, što vas podseća da vam je potreban neko ko će da vas voli zbog onoga što jeste. Osoba koja vam se dopada očekuje veću inicijativu od vas, a vi ste zatrpani poslovnim obavezama. Ne vredi da opterećujete voljenu osobu problemima sa posla.

Zdravlje - Osetljivo, učestale glavobolje.

TVRDE DA JE EGIPATSKI HOROSKOP NAJTAČNIJI NA SVETU! Pronađite vaš DATUM i saznajte koji DUH vlada tom DEKADOM!

BIK

Posao - Loši aspekti Venere stvaraju vam otežanu nedelju na radnom mestu. Nezadovoljstvo, nesporazumi i nejasni odnosi sa kolegama. Najradije biste promenili posao. Međutim, i da ste na nekom drugom radnom mestu, odnosi bi bili otežani. Potrebno je da promenite nešto drastično u svom životu. Ne možete da očekujete od drugih da se menjaju, a vi da ostanete isti.

Ljubav - Mars u Jarcu stabilizovao vam je odnos sa partnerom. Međutim, ključ vašeg nerazumevanja je u tom što vi prolazite kroz krizni period i partner ne može mnogo da vam pomogne. Niste raskrstili da jednom osobom iz prošlosti i to vas dodatno opterećuje.

Zdravlje - Promenljivo.

Foto: Pixabay

BLIZANCI 

Posao - Situacija na poslu je veoma nestabilna zbog retrogradnog Merkura. Ljuti ste na ljude oko sebe jer mislite da svi rade protiv vas. To ustvari nije istina, ali vi trenutno ne možete stvari da sagledate drugačije. Dobar je period za rešavanje pitanja nasledstva. Ako ste u prilici, sačekajte sa važnim stvarima do 10. marta.

Ljubav - Mešate ljubav i prijateljstvo. Tanka je granica između prijateljstva i strasti kod vas. Međutim, kako je Merkur retrogradan, ne znate ni sami šta hoćete. Delujete neozbiljno, pa voljena osoba ne može da shvati vaše ponašanje.

Zdravlje  - Slabije.

 

RAK

Posao - Planete u Jarcu vas ometaju, a retrogradni Merkur remeti planove. Morate da se naoružate strpljenjem jer ništa neće ići po planu. Vodite račuan šta potpisujete, jer ćete imati probleme sa papirologijom. Nedelja čudnih vesti i nejasnih dogovora! Najbolje bi bilo da otputujete.

Ljubav  - Trenutno vam se čini da tražite ljubav na pogrešnom mestu. To što srećete vam se ne dopada. Ako ste u braku, odnos prolazi kroz krizu jer je partner dominantniji. Ne dopada vam se bilo kakvo nametanje autoriteta. Ukoliko ste u vezi sa Jarcem, potrebno je da poradite na odnosu.

Zdravlje - Lošije.

EVO KOJA POZA U SE*SU JE NAJBOLJA ZA VAS prema horoskopskom znaku, a koja tri ZNAKA SU NAJVATRENIJA U KREVETU

LAV

Posao - Sunce u osmom polju ukazuje da ste na prekretnici između dva životna puta. Uspeli ste da izbalansirate posao i privatne obaveze, jer trpite stres na radnom mestu. Situacija nije bolja, ali barem sada znate tačno šta ko radi. Obaveza ima više nego ikada, ali cilj vam je veća zarada.

Ljubav - Imate više osećanja za osobe do kojih vam je stalo. Privlači vas jedna osoba vodenog znaka, a ona verovatno nije slobodna. Budite oprezni sa upuštanjem u afere. Da bi vas neko osvojio, potrebno je da osećate više od obične strasti.

Zdravlje - Stabilnije.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Retrogradan Merkur vam ne pomaže na poslu, pa ste sluđeni i ne znate kako da organizujete. Pošto ste poznati kao neko ko završava sve na vreme, to ove nedelje neće biti slučaj. Ukoliko sarađujete sa Ribama, treba da se pripremite za odlaganje planova. Očekujete veći novac koji kasni.

Ljubav - Merkur vam je pomrsio konce na emotivnom planu. Stalno menjate mišljenje, pa partner ne zna kako da se postavi prema vama. Budite jasniji i konkretniji. Ne treba da "menjate ploču" svaki dan.

Zdravlje  - Osetljivo.

 

VAGA

Posao - Dajete sve od sebe da ubrzate završavanje prjekata na poslu, ali se uvek pojavi neko ko vas izbaci iz koloseka. Jarčevi i Ribe su vam problematični saradnici. Dobićete novu poslovnu ponudu koja će vam delovati nestabilno. Moguće je da razmišljate o pokretanju samostalnog biznisa, ali je bolje da to ostavite za mart mesec.

Ljubav - Venera u sedmom polju govori da ste veoma privlačni za osobe suprutnog pola. Flertujete sa više osoba odjednom i to vam je zanimljivo. U ljubavi se ne dosađujete, ali vam se čini da to nije ništa ozbiljno. Potrebno vam je nešto stabilnije.

Zdravlje - Slabije.

NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA! Ova dva znaka već na početku proleća čeka loš period!

ŠKORPIJA

Posao - Naglašeno treće polje govori da bez obzira što je retrogradni Merkur, vi ste prinuđeni da komunicirate i pregovorate sa raznim ljudima. To će vam u nekim danima biti teško, a nekada podnošljivo. U fazi ste kada bilo kakav savet doživljavate kao napad na sopstvenu ličnost. Moguće je kraće putovanje.

Ljubav  - Venera je u Ovnu, pa ponude koje dobijate mogu biti veoma bezobrazne! Mars je u Jarcu pa ne želite da trpite bilo kakve ispade i pravite kompromise na emotivnom planu. Ponuda za se*s bez obaveza vam neće biti primamljiva.

Zdravlje - Stabilno.

Foto: Reuters

STRELAC

Posao - Na poslu treba da se pripremite za neočekivano. Imaćete stalno neke situacije u kojima morate da reagujete brzo! Imate veliku finansijski plan koji je ostvariv, ali morate da se pomučite. Zarada novca u ovom periodu neće ići bez muke. Mogućnost povećanaj plate. Razmišljate o preseljenju.

Ljubav - Venera je u petom polju, pa čeznete da se zaljubite. Najradije biste se opustili i prepustili strastima, ali imate kočnice. Nešto se promenilo u vama i veoma ste rezervisani prema bilo kakvim osobama. Jedna osoba iz prošlosti želi da se pomirite.

Zdravlje - Nestabilno. Moguće su glavobolje.

 

JARAC

Posao - Sa Marsom u vašem znaku nema odmaranja! Sada je pravi trenutak da radite nešto dinamično. Ne prija vam da sedite i ne budete angažovani. Potreban vam je novi poslovni izazov koji bi vam okupirao pažnju. Želite da naučite nešto novo i to uopšte ne bi bilo loše.

Ljubav - Vaš partner mora da bude svestan da je potrebno da ima više inicijative u odnosu. Ne prija vam ništa usporeno i očekujete pomak u odnosu i to odmah! Ne želite da stojite u mestu i rešili ste da popravite sve sada i odmah bez čekanja. Ako ste u vezi, razmišljaćete o zajedničkom životu.

Zdravlje - Bavite se sportom.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Planete u drugom polju ukazuju da su vam finansije prioritet. Ukoliko sarađujete sa Ribama , planovi će se odlagati. Vi menjate potpuno način poslovanja, a neke Vodolije čak i profesiju. Ovo je period kompletnih promena, pa vam sve ide brzo i bez najave. Imate nova interesovanja u poslu koja kasnije mogu da prerastu u ozbiljan biznis.

Ljubav - Ukoliko ste u braku period je dobar, pa imate harmoničan odnos sa voljenom osobom. Više vam je problem to što ste vi neprilagođeni. Ukoliko ste slobdni, zbog retrogradnog Merkura jedna osoba želi da se vrati u vaš život. Moguće je da ćete razmišljati da obnovite romansu, ali to ne bi dugo trajalo.

Zdravlje - Nestabilno.

 

RIBE

Posao - Iako je Merkur retrogradan imate velike šanse da ostvarite svoje ciljeve na poslu. Sunce vam daje pokretačku energiju, nove ideje i dobru organizaciju. Uspevate dobro da se nosite sa problemima i bićete zaduženi za organizaciju. Sada je parvi momenat da pokažete svoje kreativne potecijale.

Ljubav - Retrogradan Mekur otežava vam situaciju u ljubavi. Više ste okrenuti prošlosti nego sadašnjosti. Moguće je da i dalje patite za starom ljubavlju. Ne započinjite nikakvu novu romansu do 10. marta. Posle toga perioda će vam sve biti mnogo jasnije.

Zdravlje - Stabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija