• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: radiosarajevo.ba/informer.rs

13.04.2020

22:39

LUDO SE VOLE! Ovo su savršene kombinacije horoskopskih znakova ČIJE VEZE ĆE TRAJATI ZAUVEK!

Horoskop

LUDO SE VOLE! Ovo su savršene kombinacije horoskopskih znakova ČIJE VEZE ĆE TRAJATI ZAUVEK!

Podeli vest

Oni se savršeno razumeju. Možda su potpune suprotnosti, ali u stvarnom životu ne mogu jedno bez drugog.

Ovan i Vodolija

Kada su zajedno, ova dva znaka se fantastično provode. Vodolija i Ovan imaju isti avanturistički duh, pa je njihov spoj savršen i u krevetu i van njega. Uživaju u istraživanju i isprobavanju novih stvari, pogotovu ukoliko to rade kao tim. Dok se neke druge kombinacije mogu zasititi svojih partnera, Vodolija i Ovan će svoju vezu uvek održavati jakom i zanimljivom.

ČUVAJTE IH KAO MALO VODE NA DLANU! Ovo su znaci koji NIKAD NE VARAJU svoje partnere!

Bik i Rak

Pripadnici ovih znakova u potpunosti se razumeju! Kada se nađu u romantičnoj vezi, vrlo kratak period im je potreban za fizičko i emotivno povezivanje. I jedan i drugi znak umeju da cene svog partnera, pa će izgraditi vezu sa lakoćom i uživanjem.

Blizanci i Vodolija

Kada se nađu u blizini, ova dva znaka mogu da stvore osećaj da se poznaju godinama. Kreativnost i lude ideje karakteristične su za Vodoliju, kao i za Blizance, pa im u vezi nikada neće biti dosadno. Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, oba znaka ponekad vole da se osame i požele svoju srodnu dušu. Vodolija i Blizanci ne mare za mišljenja drugih ljudi. Iz tog razloga, maksimalno će uživati i iskoristiti svaki momenat proveden u društvu partnera. Ova dva znaka imaju vrlo jaku vezu, bilo da je ona ljubavna, prijateljska ili poslovna.

Foto: pexels.com

Rak i Ribe

Između njih vlada kosmička konekcija. Ovi vodeni znakovi vrlo su emotivni i vode brigu o svojim bližnjima. Učiniće da se svako ko se nađe u njihovom društvu oseća prijatno, bez izuzetka. Ovaj spoj vrlo je teško razdvojiti, skoro pa nemoguće.

Lav i Strelac

Nivo strasti je visok kada je u pitanju veza između dva vatrena znaka. Ta njihova strast ogleda se kako u odnosima sa partnerom, tako i u ispunjavanju životnih ciljeva. Vrlo su harizmatični i reflektuju čudnu energiju zbog koje svi žele da budu u njihovom društvu.

Vaga i Bik

Glavna vrlina ova dva znaku jeste iskrenost, te između njih nikada neće biti prevara ili laži. Vrlo su požrtvovani i posvećeni partneru, što im pomaže da upoznaju i najsitnije detalje svoje bolje polovine.

Devica i Blizanci

Kod ova dva znaka, inteligencija igra presudnu ulogu u zavođenju. Takođe, poseduju ogromnu dozu poštovanja prema partnerima što ih čini idealnom kombinacijom. Uživaju u mirnoj sredini, druženju s prijateljima, novim saznanjima i senzualnim dodirima.

Foto: Pixabay

Škorpija i Rak

Škorpija i Rak hrane se ljubavlju i strašću svog partnera. Kako Škorpija važi za najstrastveniji znak, a Rak za najemotivniji, jasno je zašto su savršena kombinacija. Kada je reč o seksu, ova dva znaka su rođena da budu zajedno.

Strelac i Ovan

Entuzijazam i velika količina energije vladaju ovom kombinacijom. Iako postoji verovanje da se suprotnosti privlače, ova dva znaka su skoro identična i čine jednu od najboljih horoskopskih kombinacija. Vrlo su snažni i ništa ne može da ih sputa u onome što naume.

Jarac i Bik

Postoji razlog zbog kojeg između ova dva znaka vlada neopisiva privlačnost. I Jarac i Bik poseduju nešto o čemu ostali znaci samo sanjaju: beskrajnu ljubav. Ljubav stvorena ovom kombinacijom horoskopskih znakova može da traje večno i da se u njoj zaista uživa do zadnjeg momenta.

Ribe i Škorpija

Pripadnici ovih znakova ne plaše se da pokažu svoju romantičnu stranu. Veza Ribe i Škorpije zasnovana je na dubokoj konekciji i prijateljstvu pre svega. Ljubav će se roditi nesvesno, ali može da traje i do kraja života.

Devica i Ribe

Devica i Ribe predstavljaju ljubavni spoj suprotnih znakova u zodijaku koji pokazuje kako se suprotnosti u ljubavi snažno privlače. Znak Ribe u Devici može da pronđe sigurno sklonište i čvrst oslonac koji mu je u životu često potreban. S druge strane znak Ribe Devici može da priušti čarobnu i bajkovitu ljubav iz snova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija