• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 04. DO 11. MAJA: Ovnovi u ZABLUDI, Lavove muči POSAO, Vage ne DRŽI MESTO, a ovaj znak očekuju VAŽNE PROMENE!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 04. DO 11. MAJA: Ovnovi u ZABLUDI, Lavove muči POSAO, Vage ne DRŽI MESTO, a ovaj znak očekuju VAŽNE PROMENE!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

 

Posao – Početak meseca maja je nepovoljan za finansije. Imaćete potrebu da ulažete novac u nešto što nije pametno. Moguće je da ćete od Bika dobiti ponudu za dodatni posao. Imaćete česte probleme u komunikaciji usled nerazumevanja.

Ljubav – Ulazite u fazu kada idealizujete osobu koja vam se dopada. Fantazirate o zajedničkim momentima. Imate pomalo nerealnu sliku o emotivnoj situaciji, ali vam prija da živite u zabludi.

Zdravlje – Osetljivo.

 

BIK

Posao – Venera u lošem aspektu sa Neptunom govori da ćete shvatiti da na poslu nisu stvari onakve kakve su vam se činile. Trenutno imati zamisao o nekom novcu, koji možda neće stići kada ste planirali. Potrebno je da budete oprezni sa finansijama.

Ljubav – Ljubav vam trpi zbog posla i ovo je vreme ozbiljnih kompromisa, ukoliko želite da vam odnos potraje. Partner če vas previše opterećivati svojim problemima.

Zdravlje – Moguće su prehlade.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao – Merkur u Biku vam ne prija, svi vašu strahovi dolaze do izražaja, pa biste najradije pobegli od svih. Ovo je nedelja neracionalnih zaključaka i sve vam trenutno deluje gore nego što jeste. Očekujte vesti koje će vas izbaciti iz takta.

Ljubav – Partneru je teško da vas razume jer ste se povukli u sebe. Imate neka stanja kroz koja prolazite i o tome ne želite da razgovarate. Nemojte da se svađate.

Zdravlje – Muči vas nesanica.

ŽENE, OVO MORATE DA PROČITATE! Horoskop otkriva kakav će vaš muškarac biti kao suprug!

RAK

Posao – U nedelji koja je pred vama treba da vodite računa kakve savete primate od prijatelja. Nije isključeno da će vas neko nagovoriti na pogrešnu odluku. Nemojte nikome da pozajmljujte novac.

Ljubav – Odnos sa partnerom je otežan i trebalo bi u ovom periodu trebalo ponajviše da slušate sebe. Moguće su krize i svađe. Imate tajnu simpatiju i radi se o osobi koja vam je na neki način nedostupna.

Zdravlje – Osetljvo.

Foto: Pixabay

LAV

Posao – Posao vam je prioritet u ovom periodu. Ono što ćete uvideti jeste da ništa neće biti onako kako ste planirali. Čekate razrešenje situacije i to će potrajati koji dan duže nego što ste mislili. Sve vas lako nervira i lako vas je izbaciti iz takta.

Ljubav – I vi i partner imate dosta problema zbog posla, pa se to odražava i na vaš odnos. Savet je da ne donosite radikalne odnose, koliko god vam sada sve delovalo neizdrživo. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo preko interneta.

Zdravlje – Vodite računa o ishrani.

 

DEVICA

Posao – Merkur u aspektu sa Uranom donosi vam neočekivane vesti na poslu. Moraćete da se ubrzate, jer će se sve dešavati preko noći. Što ste odmarali, odmarali ste se, sada ulazite u dinamičnu nedelju.

Ljubav – Partner će vam biti velika podrška u ovom periodu. Imaćete lep odnos. Ukoliko ste slobodni, odličan je momenat za početak nove romanse.

Zdravlje – Bolovi u grlu.

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ! Kreće RETROGRADNA Venera - STARA LJUBAV se VRAĆA u naš ŽIVOT! Lavovima su "vezane ruke", a Bikovi i Vage ne treba da donose VAŽNE ODLUKE!

VAGA

Posao – Pošto je Venera u Blizancima vama se putuje i ne drži vas mesto. Sve vam je dosadilo i želite nove izazove. Očekuju vas dodatni troškovi, ali će situacija na poslu biti stabilna. Imate priliku da sarađujete sa inostranstvom.

Ljubav – Sa partnerom se dobro slažete i vedrog ste duha. Raspoloženi ste za nova poznanstva, a uveliko planirate zajedničko putovanje.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao – Marsovi aspekti vam smetaju, pa oko posla sve ide traljavo. Nikako da se pokrenete jer imate manjak energije i sve vam smeta. U ovom periodu bi trebalo što više da odmarate kako biste se vratili u normalnu sredinom meseca.

Ljubav – Više osoba će vas kontaktirati i to preko društvenih mreža. Ukoliko ste u braku, imaćete iznenadne trzavice jer će partner pokušavati da vas ubeđuje šta treba da radite. Kritična nedelja za ljubav jer gubite strpljenje.

Zdravlje – Osetljivo.

 

STRELAC

Posao – Puno šesto polje ukazuje da posla imate preko glave. Bićete prinuđeni da radite više stvari odjednom i to će itekako uticati na pad energije. Imaćete i rasprave sa pojedinim osobama iz okruženja.

Ljubav – Neko koga znate preko posla vam se udvara i to će vam biti veoma čudno. Budite oprezni u ovom periodu jer će biti mnogo neostvarenih obećanja.

Zdravlje – Promenite ishranu.

Foto: pexels.com

JARAC

Posao – Merku u Biku pod uticajem Urana donosi vam neočekivane promene na poslu. Moraćete brzo da reagujete i ništa neće biti onako kako ste planirali. Neka iznenadna dešavanja doprineće tome da pojedine odluke morate odmah da donesete.

Ljubav – Ovo je nedelja burnih dešavanja u ljubavi. Više osoba će vam se javiti i odjednom će svi hteti da vas sretnu! Bićete rastrzani između posla i emocija. Jedan Bik će probati da vas šarmira.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao – Pozicija planeta vam ne odgovara, jer vam se mnogo toga dešava odjednom. Vi ste na životnoj prekretnici, ne samo privatno, nego i poslovno. Odluke koje donosite sada promeniće vam život u naredne tri godine.

Ljubav - Prolazite kroz proces promena i posao vas opterećuje, pa često ulazite u rasprave sa partnerom. Ovo je krizna nedelja i moguće su svađe i raskidi.

Zdravlje – Osetljivo.

 

RIBE

Posao – Nedelja koja dolazi će vas itekako razbuditi. Moraćete da se pokrenete jer ćete imati važne susrete i komunikaciju sa ljudima. Komuniciraćete više nego ikada, a pregovori neće moći da čekaju. Očekuje vas pojačana razmena poruka i mejlova.

Ljubav – Pomalo vam je dosadila komunikacija porukama sa osobom do koje vam je stalo. Zbog toga ste stalno u dilemi da se distancirate. Imaćete ozbiljne razgovore sa voljenom osobom.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija