• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

06.05.2020

08:51

SUTRA TAČNO U 12.46, BIĆE PUN MESEC U ŠKORPIJI! Imaće veliki uticaj na ljubavni život, a za OVA DVA ZNAKA BIĆE PRESUDAN!

Horoskop

SUTRA TAČNO U 12.46, BIĆE PUN MESEC U ŠKORPIJI! Imaće veliki uticaj na ljubavni život, a za OVA DVA ZNAKA BIĆE PRESUDAN!

Podeli vest

Sutra u 12.46 počinje poslednji Supermesec u ovoj godini.

U astronomiji, mesec se kreće kroz različite faze. Za vreme punog Meseca na nebu izgleda kao velika, okrugla i sjajna kugla. Poslednji Supermesec u ovoj godini naziva se Cvetni pun Mesec jer označava vreme kada cveće cveta.

Da bismo razumeli dubinu ovog astrološkog događaja, moramo da pogledamo energiju Škorpije, znak u kojem će Supermesec dostići svoj vrhunac lunarnog ciklusa.

Kao fiksni vodeni znak, Škorpija uživa u emocionalnom intenzitetu i intimnosti. Ovaj znak je povezan sa tabuima i drugim skrivenim stvarima, tako da ćemo u kombinaciji sa svetlosnim efektom punog Meseca, verovatno uvideti tajne koje će izaći na površinu, a pojaviće se i želje koje će nas iskušati da promenimo svoj dosadašnji put u životu.

- Ovaj Puni Mesec je šansa za sve nas da se transformišemo i evoluiramo i da preduzmemo korake ka promeni -  kaže astrolog Lisa Stardast.

Znak Škorpije reperezentuje seks, a njime vladaju i Mars i Pluton, planete instinkta i primalne seksualnosti. Pun mesec u Škorpiji nije ništa drugačiji, tako da se spremite za visok intenzitet strasti i želju za intimnošću.

- Cvetni pun Mesec će vam ubrizgati potrebnu strast u život. Uticaće na sve horoskopske znakove, ali njegovo delovanje će najviše osetiti Škorpije i Bikovi -  tvrdi Dona Pejdž, sertifikovani astrolog iz Atlante.

Foto: Tanjug

 

S obzirom da poslednji Supermesec u ovoj godini pojačava osećanja možda ćete biti u iskušenju da se pobunite protiv bilo koje vrste kontrole, prekoaračenja granica i stega. Istovremeno, bićete malo drskiji nego inače. Nećete imati problem da kažete šta god vam padne na pamet. Moguće su i svađe, pa probajte da izbrojite do pet pre nego što uđete u raspravu.

Kako će Cvetni pun Mesec uticati na ljubavni život?

Pun Mesec u Škorpiji uticaće na ljubavne veze na različite načine.

Ako ste u vezi, ponovo će oživeti strast između vas i vašeg partnera, ponovo ćete se zbližiti. Bliskost i povezanost neće odmah izbeledeti, već će duže vreme potrajati.

Ako ste sami, shvatićete šta tačno želite od svog partnera, tako da ćete moći da lakše da ga pronađete, odnosno da prepoznate kvalitete osobe koja vam se bude na prvi pogled dopala.

S obzirom da će Škorpija probuditi strasti i pojačati osećanja, moguće su i svađe. Ako budete u afektu kazali gomilu nepromišljenih stvari, kasnije se možete izvinjavati zbog toga.

U slučaju da jednostavno kažete istinu i na taj način se suočite sa partnerom, to bi moglo da vam pomogne da započnete da vodite  iskrene razgovore koji će vam pomoći da se konačno rešite problema koji vas muče u vezi, piše Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija