• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 18. MAJA: Ribe imaju POSLA PREKO GLAVE, Blizanci teraju INAT, Vage i Bikovi NEORGANIZOVANI, a ovaj znak SEDI NA DVE STOLICE u ljubavi!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 18. MAJA: Ribe imaju POSLA PREKO GLAVE, Blizanci teraju INAT, Vage i Bikovi NEORGANIZOVANI, a ovaj znak SEDI NA DVE STOLICE u ljubavi!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao – Treba da se pripremite za ulazak Marsa u Ribe, koji će vam doneti povlačenje u sebe i pad energije. U ovom periodu je potrebno da radite samo nužne stvari jer ćete imati malo energije za bilo kakvu inicijativu. Očekuju vas pojačane rasprave sa saradnicima na poslu.

Ljubav – U fazi ste kada snažno idealizujete osobu koja vam se dopada. Imate komunikaciju sa jednom osobom koja vas navodi da maštate. Venera je retrogradna, pa se stara ljubav vraća u vaš život. Čuvajte se razočarenja.

Zdravlje - Lošije.

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ! Kreće RETROGRADNA Venera - STARA LJUBAV se VRAĆA u naš ŽIVOT! Lavovima su "vezane ruke", a Bikovi i Vage ne treba da donose VAŽNE ODLUKE!

BIK

Posao – Kreće retrogradna Venera, pa možete da očekujete da ćete naredne nedelje ići korak napred, nazad dva. Ne treba da donosite važne odluke, naročito kada su u pitanju finansije. Smanjenje tenzija na radnom mestu.

Ljubav – Sa retrogradnom Venerom niste u najboljem stanju da procenite emotivna stanja. Imaćete bolji odnosa sa partnerom i biće vam prijateljska podrška. Vi ste sebi trenutno najveći neprijatelj jer niste racionalni.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao – Merkur ulazi u vaš znak, pa ćete biti preduzimljiviji i dobro organizovani. Očekuje vas pojačana komunikacija tokom nedelje. Međutim, pošto ulazi i Mars u Ribe, teraćete inat na poslu i nećete uvažavati tuđe mišljenje.

Ljubav – Retrogradna Venera podrgrejaće vam stare strasti. Bićete opterećeni odnosom sa jednom osobom iz prošlosti. Moguće je da treba da rešite nešto što je odavno trebalo.

Zdravlje – Osetljivo.

 

RAK

Posao – Pozicija planeta u dvanaestom polju donosi vam čudnu nedelju, gde nećete biti načisto šta treba da mislite. Konfuzna nedelja sa čudnim vestima i najbolje je da ne donosite važne odluke. Mnoge osobe nisu onakve kakve vam se predstavljaju.

Ljubav – Javiće vam se jedna osoba koja planira da dođe sa puta. Međutim, vi ste emotivno nestabilni i ne znate tačno sada šta želite. Isto tako, možete da očekujete javljanje jedne osobe iz prošlosti, a verovatno je u pitanju stara ljubav.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

Foto: Pixabay

LAV

Posao – Sunce u desetom polju donosi vam vesti o poslu, ali ne onakve kakvim ste se nadali. To znači da vas očekuje napeta nedelja sa dodatnim razgovorima. Neće sve biti onakvo kako ste želeli. Merkur u Blizancima vam donosi poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav – U ljubavi vam nije lako jer ste teško podneli proteklih nekoliko nedelja. Imaćete zanimljiv susret sa nekim ko vam je ranije bio prijatelj. Moguće je da vam se dogodi romansa iz priajteljstva.

Zdravlje – Osetljivo.

 

 

DEVICA

Posao – Merkur u Blizancima donosi vam konfuznu nedelju na poslu. Imaćete česte nesporazume u komunikaciji i neće uspeti da se organizujete. Mars u Ribama će vam doneti pad energije, pa treba da se čuvate kritika na svoj račun.

Ljubav – Mars u Ribama kvari vam odnos sa voljenom osobom. Pokušajte da ne okrivljujete jedno drugo za greške. Ovo je nedelja netrpeljivosti i zato treba da budete oprezni.

Zdravlje – Slabije.

 

VAGA

Posao – Venera kreće retrogradno, pa treba da se pripremite za kvarenje planova. Ti planovi će se odnositi na posao i putovanja. Ništa neće biti onako kako ste zamislili. Ukoliko sarađujete sa Ribama ili Ovnovima, imaćete učestale rasprave.

Ljubav – Venera ide unazad, pa vi razmišljate da se vratite na staro. Ne mislite o novim osobama, nego o ljudima iz prošlosti. Ukoliko ste slobodni, jedan osoba sa posla će flertovati sa vama.

Zdravlje – Slabije.

TAJNA TIBETANSKOG HOROSKOPA! Saznajte koju životnu MISIJU ima vaš HOROSKOPSKI ZNAK!

ŠKORPIJA

Posao – Mars ulazi u Ribe, pa ćete osetiti poboljšanje situacije. Imaćete više energije da završite svoje obaveze, a i bićete kreativniji. Ono što ne treba da radite jeste da ulažete novac, a i nije dobar momenat za kredit.

Ljubav – Raspoloženi ste za jedan susret na mestu javnog tipa. To će biti sa osobom koja će pokušati romantično da vas iznenadi. Sa druge strane, mislite o jednoj osobi iz prošlosti. Pomešana su vam osećanja.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao – Rerogradna Venera i Mars i Ribama vam ne odgovaraju, pa je najbolje da ne donosite važne odluke na poslu. Sve će se odlagati, a vama će biti teško da se fokusirate na nešto što vam je važno.

Ljubav – Situacija u ljubavi je uzbudljiva , jer će vam se pojaviti dve osobe. Jedna je iz prošlosti, a jednu ćete novu upoznati. Bićete rastrzani emotivno. Nećete biti sigurni šta je prava odluka u ljubavi, pa će vas to opterećivati.

Zdravlje – Slabije.

 

JARAC

Posao – Sa retrogradnom Venerom u šestom treba da se pripremite za traljavu nedelju. Svi će nešto hteti od vas, a vi nećete moći da se objasnite. Mars ulazi u Ribe, pa ćete shvatiti da morate odsečno da odgovarate u komunikciji.

Ljubav – Najzanimljivije će vam biti pojavljivanje jedne stare osobe sa kojom ste nekada sarađivali. Neko će pokušati da uspostavi komunikaciju sa vama. Vama je i dalje posao važniji od ljubavi.

Zdravlje – Poboljšanje. Promenite ishranu.

 

VODOLIJA

Posao – Pozicija planeta vam i dalje ne odgovara. U nedelji koja dolazi možete da očekujete rasprave oko finansija. Smatraćete da vredite više i to će vam biti glavna okupacija u predsttojećoj nedelji.

Ljubav – Nije da vam se ništa ne dešava u ljubavi. Dešava vam se, ali je problem u vama. Vi biste jedno hteli, a drugo radite i sve tako u krug. Pojedine Vodolije trenutno sede "na dve stolice".

Zdravlje - Čuvajte se povreda.

 

RIBE

Posao – U nedelji koja dolazi vas očekuju brojne akcije. Nema više sedenja, radićete znatno više nego drugi. Od vas će se mnogo očekivati, a i prijaće vam novi izazovi. Zbog Mars u vašem znaku dobićete novu energiju koja će vas navesti na inicijativu. Vi ćete biti najzaposleniji znak zodijaka. 

Ljubav – Često ćete prebacivati partneru za greške. U fazi koja dolazi vi ćete biti osoba koja je dominantnija u odnosu i to će vam pomalo smetati. Vi ste trenutno psihički jači nego osoba koja vam je bliska.

Zdravlje – Spremni ste za neki sport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija