• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 10. JUN! Blizancima se smeši NOVČANI DOBITAK, a ovaj znak će imati problema u ljubavi, možda dođe do RASKIDA!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 10. JUN! Blizancima se smeši NOVČANI DOBITAK, a ovaj znak će imati problema u ljubavi, možda dođe do RASKIDA!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

LJUBAV: Može se desiti da vam srce bude slomljeno, ali nema brige jer vi se lako zaljubite i brzo utešite. POSAO: Danas je dan promene. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nestabilan i mogući su nesporazumi sa partnerom. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, ali i neki problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Moguć novčani dobitak i napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

RAK

LJUBAV: Niste naročito usredsređeni na odnose, uglavnom ćete se baviti problemima u drugim sferama života. POSAO: Posao vam je postao pretežak. ZDRAVLJE: Bez promena.

LAV

LJUBAV: Imate osećaj da bi nešto pozitivno trebalo da se desi, ali to nikako da dočekate. POSAO: Uspeh u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

DEVICA

LJUBAV: Izvesni su nesporazumi sa izabranom osobom, pa treba da budete vrlo jasniji u komunikaciji. POSAO: Moguć finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

VAGA

LJUBAV: Ako ste sami, može se desiti da imate tajnu aferu sa nekim s kim radite. POSAO: Vodite računa o tome kako ulažete novac. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija organizma.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovih dana možete očekivati nestabilnost u ljubavnom životu ili raskid. POSAO: Vaša usmerenost pažnje na karijeru će imati pozitivne posledice. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete sreće u ovoj sferi. POSAO: Problemi sa ugovorom ili u komunikaciji sa nadređenima. Bićete vrlo nezadovoljni. ZDRAVLJE: Moguća upala sinusa.

Foto: Shutterstock

JARAC

LJUBAV: Moguća je vest o nekome ko vam se dopada ili komunikacija sa tom osobom. POSAO: Ne ulazite u rasprave sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je romansa sa nekim koga ste upoznali preko društvenih mreža. POSAO: Intelektualni rad ili rad sa strancima. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete imati više simpatija i da nećete moći da se odlučite za jednu. POSAO: Dobra komunikacija i saradnja sa drugima. ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija