• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena blic

19.06.2020

16:13

POČEO JE RETROGRADNI MERKUR i trajaće do sredine JULA! Poseban uticaj imaće na OVIH 5 ZNAKOVA - spremite se na IZDAJE! Sada će sve ISPLIVATI NA POVRŠINU!

Horoskop

POČEO JE RETROGRADNI MERKUR i trajaće do sredine JULA! Poseban uticaj imaće na OVIH 5 ZNAKOVA - spremite se na IZDAJE! Sada će sve ISPLIVATI NA POVRŠINU!

Podeli vest

Buran period je ispred nas

Ovog meseca čeka nas još jedan retrogradni Merkur! Počeo je 18. juna i trajaće sve do 12. jula! Baš kao i svaka retrogradna faza i ova će doneti određena odlaganja, neočekivane prepreke, probleme sa tehnologijom, česte kvarove, pogrešne infromacije, suočavanje sa lažima, ali i raskrikavanje emocija!

Ipak, određeni znakovi osetiće uticaj retrogradnog Merkura više od ostalih, a reč je o sledećim znakovima...

HOROSKOP ZA PETAK 19. JUN: OVNU sledi iznenadni DOBITAK, VAGU očekuju velike promene u JEDNOJ STVARI

Ovan

Prethodnih meseci sve odluke donosili ste brzo i bez razmišljanja, ali to se nije pokazalo kao dobar potez... Ovo je trenutak u kome je neophodno da usporite, pre svega jer na napaltu stižu stare greške i suočavanje sa posledicama loših odluka. Strpljivo sačekajte da se prialgodite i prihvatite promene, a nakon toga čeka vas period smirenja.

Rak

Spremite se da se osećate napeto i uznemireno. Bićete prepuni emocija koje nije lako ispoljiti. Sazanćete brojne tajne i naučićete nove lekcije u svom životu. Imaćete poriv da na sve gledate negativno, ali potrudite se tu energiju usmerite u drugom pravcu - budite optimističniji!

Foto: Shutterstock

Devica

Retrogradni Merkur vam donosi veliko opterećenje i osećaj kao da gubite kontrolu. Budite spremni na izdaju i to od strane osobe kojoj ste verovali. Ipak, čak i ako se taj odnos završi, imajte na umu da je to za vaše dobro i da ste spašeni većeg problema.

I VAŠA VEZA IMA HOROSKOPSKI ZNAK! Datum kada ste ZAPOČELI ROMANSU je JAKO VAŽAN - evo ZAŠTO! Dosta govori o vašem odnosu - BRAK ILI PROPAST?!

Škorpija

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomešanih emocija koje ne možete da prikrijete. Iako vam je to oduvek polazilo za rukom, sada nećete moći da sakrijete osećanja. I to je dobro - došlo je vreme da sve ispliva na površinu, a samim tim i da se očistite iznutra i konačno osetite oslobođeno!

Foto: Shutterstock

Jarac

Odbijate da se suočite sa vašim greškama i problemima, a realnost nije onakva kakvu priželjkujete. Lažete i zavaravate sami sebe. Retrogradni Merkur će vas naterati da skinete veo sa očiju i suočite se sa pravim stanjem stvari. Morate da se suočite sa neprijatnostima, ali iz ove bitke na kraju ćete izaći kao pobednik!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija