• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena blic

30.06.2020

15:30

RETROGRADNI MERKUR TRAJE DO 12. JULA, A U LJUBAVI VAS OČEKUJE OBRT! Ljubavni horoskop za prvu polovinu meseca - jedan znak čeka SIGURAN RASKID!

Horoskop

RETROGRADNI MERKUR TRAJE DO 12. JULA, A U LJUBAVI VAS OČEKUJE OBRT! Ljubavni horoskop za prvu polovinu meseca - jedan znak čeka SIGURAN RASKID!

Podeli vest

Evo šta zvezde kažu!

Retrogradni Merkur počeo je 18. juna i trajaće sve do 12. jula! Baš kao i svaka retrogradna faza i ova će doneti određena odlaganja, neočekivane prepreke, pogrešne infromacije, suočavanje sa lažima, ali i raskrikavanje emocija!

A evo šta vas čeka u ljubavi do prve polovine jula!

POČEO JE RETROGRADNI MERKUR i trajaće do sredine JULA! Poseban uticaj imaće na OVIH 5 ZNAKOVA - spremite se na IZDAJE! Sada će sve ISPLIVATI NA POVRŠINU!

OVAN

Bićete osteljiviji i sa velikom potrebom da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, mučiće vas čežnja. Uz više otvorenosti i saradnje privatni odnosi mogli bi da napreduju, a vi da budete srećniji. Razmislite.

BIK

Dosta vam je priče, želite preći na dela. No to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete da dođete uz pomoć kulinarskih sposobnosti. 

BLIZANCI

Pokazaće se se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera.

Foto: Shutterstock

RAK

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popušta pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

LAV

Ako pokušate da stanete na kraj svemu što vam smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je povući se i pričekati. Vaše samopouzdanje biće ovih dana na testu, ali ljubavlju i verom u partnera sve ćete brzo savladati.

DEVICA

Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli da povredite voljenu osobu. Imajte mere pa ćete biti srećni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte sa prijateljima koji su inspirativni.

Foto: Shutterstock

VAGA

Svoju sreću u životu podelićete sa bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Isto tako potrudećete se da budete ljubazniji u odnosu sa voljenom osobom. To će biti dobro prihvaćeno pa ćete poboljšati komunikaciju.

ŠKORPIJA

Vaš ljubavni život će ovih dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete jako maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

STRELAC

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato što mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek posle shvatiti da tu ima i nešto više.

Foto: Pixabay

 

JARAC

Neki će uleteti u površnu vezu zbog se*sa u kojem će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

VODOLIJA

Imaćete potrebu za sve više pažnje i ljubavi. Od grubosti spoljnjeg sveta vi ćete bežati u svet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Samce će mučiti povećane čežnje.

RIBE

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni potpuno da uronite u svet mašte. Takođe bićete skloni idelizovanju voljene osobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija