• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

01.07.2020

16:38

PROVERITE DA LI STE LIDER ILI AVANTURISTA! Datum rođenja otkriva vašu prirodu!

Horoskop

PROVERITE DA LI STE LIDER ILI AVANTURISTA! Datum rođenja otkriva vašu prirodu!

Podeli vest

Datum rođenja može da kaže kom tipu ličnosti pripadate, prenosi „Higher Perspective“ i to neverovatno precizno. Evo koje karakteristike se kriju iza datuma vašeg rođenja.

Ako ste rođeni:

– 1, 10, 18, 19, 27, 28: Rođeni lideri!
Krajnje ste pasionirana ličnost, kad su u pitanju vama bliski ljudi. Neće vas ništa zaustaviti na putu da svakome obezbedite uspešan dolazak do cilja, čak i ako za to morate da ustupite nekome mesto.

Skromni ste, ali se uvek držite čvrsto i sigurno, i odlično razumete svet koji vas okružuje. Vi ste rođeni lider.

HARIZMATIČNI STE ILI EKSECENTRIČNI? Saznajte svoju SUDBINU ako ste rođeni između 21. i 31. datuma u mesecu!

– 2, 6, 7, 11, 20: Najosetljiviji ljudi!
Ako vam je datum rođenja neki od ovih brojeva, onda ste vi jedna od najosetljivijih osoba ovog vremena. Umete da pravite razliku između dobra i zla, nikada ne ostavljate druge u strahu ili sumnji, i sposobni ste da se izborite s bilo čim.

Vrlo ste stabilnog razuma, koji je sposoban da izdrži stres i pritisak, i probleme uvek rešavate pomoću logike i racionalnog razmišljanja. Nikada ne donosite brzoplete odluke, pažljivo promatrate svaki konflikt pre nego što ga rešite.

Foto: pexels.com

– 3, 9, 12, 15, 21, 29, 30: Umetnička priroda!
Ako je neki od ovih brojeva datum vašeg rođenja, onda ste vi jedna od najvećih stvaralačkih ličnosti svoga vremena. Privlači vas svet umetnosti i kulture, na stvari gledate iz svih uglova kako biste mogli da stvorite konačnu opštu sliku.

Ako osećate da možete da se bavite nekim vidom umetnosti, onda, samo napred! Možda ćete se i sami iznenaditi koliko vam dobro ide!

– 4, 25, 16, 5, 14, 23: Avanturisti!
Najverovatnije ste najveći avanturista među vašim prijateljima. Vrlo rado prihvatate svaku mogućnost da istražujete nešto novo. Može da vas zainteresuje bilo šta: nov hobi, mesta, ljudi –bilo šta!

– 8, 17, 22, 26, 13, 24, 31: Porodičan čovek!

Vama je porodica na prvom mestu! Uvek vas interesuje kako je vaša porodica, i najčešće volite da vesele trenutke provodite u krugu porodice.

Veoma ste brižljivi prema bliskim osobama, i šta god da se dešava, vi ćete biti uz njih. Bez pitanja ćete doći na svaki njihov poziv. Isto važi i za prijatelje. Prijatelji su vaša druga porodica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija