• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. JULA: Lavovima turbulencije na POSLU, Bikovi će saznati POSLOVNU TAJNU, a ovaj znak ima ISTI PROBLEM već treću godinu ZAREDOM!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. JULA: Lavovima turbulencije na POSLU, Bikovi će saznati POSLOVNU TAJNU, a ovaj znak ima ISTI PROBLEM već treću godinu ZAREDOM!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars u vašem znaku je počeo da radi svoje, pa osećate veliku netrpeljivost među saradnicima. Ovo je period u kojem vam je jako teško da dođete do kompromisa. Potrebno vam je strpljenje koje nemate.

Ljubav - Venera na udaru od Neptuna ukazuje na tajne u odnosu sa partnerom. Jedno od vas dvoje nije iskreno, pa će u ovom periodu sve skrivene stvari isplivati na površinu. Očekuje vas više razgovora i poruka.

Zdravlje - Slabije.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NIKAKO NIJE ZA VEZU! Džabe pokušavate - NEĆETE IH ZADRŽATI! Nikada ne ispoljavaju EMOCIJE

BIK

Posao - Venera u lošem aspektu sa Neptunom donosi vam laži na poslu. Neko vam verovatno obećava nešto što ne može da ostvari, a tiče se novca. Budite oprezni sa ulaganjima jer je ovo kritičan period  za finansije. Saradnici vam rade iza leđa.

Ljubav - Partner je u fazi kada ne želi da bude skroz iskren prema vama. Bilo bi najbolje kada biste otvoreno porazgovarali jer ste vi osetljivi u ovom periodu. Osoba do koje vam je stalo krije neki problem.

Zdravlje  - Osetljivo.

 

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Mars u Ovnu donosi vam burna dešavanja na poslu. Imaćete stresnu nedelju sa saradnicima, jer vas je lako izbaciti iz takta. Koliko god pokušavali da pronađete mirnije rešnje za probleme, uvek će biti tu neko ko će vam zadavati muke.

Ljubav - Vi ste raspoloženi za flert, a partner vam je u depresivnoj fazi. Vi sve pokušavate da budete šaljivi, ali trenutno nema prostora za to. Upoznaćete jednu novu osobu vazdušnog znaka.

Zdravlje - Dobro.

 

RAK

Posao - Hteli vi ili ne, Mars vas zatrpava obavezama na poslu. Imate posla preko glave, a minimim strpljenja za sve ono što vas čeka. Ne očekujte neku mirnu atmosferu nego se pripremite za preokret. Moguće su učestale rasprave.

Ljubav - U odnosu sa partnerom je moguće zahlađenje jer ste prinuđeni da rešavate stare probleme. Postoji nešto što niste rešili već treću godinu zaredom. Pojedini Rakovi pate za bivšim partnerom.

Zdravlje - Umor.

 

LAV

Posao - Sunce ulazi u vaš znak, ali je u lošim aspektima, pa vas očekuju turbulencije na poslu. Imaćete utisak da ste daleko od onoga što želite da postignete. Ciljevi koje nameravate da postignete samo će se usporavati.

Ljubav - U emotivnom smislu treba da budete oprezni, jer jedna bezazlena stvar može da vas udalji od osobe koju volite. Drugim rečima, moguć je iznenadi prekid odnosa zbog događaja koji će vas iznenaditi. Budite oprezni.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

 

 

DEVICA

Posao- Nedelja pred vama je dobra, stim što se lako nervirate, pa niste spremni za bilo kakve kompromise. Ono što ne trebada radite jeste da ulažete novac. Možete lako da kupite nešto što uopšte nije onakvo kakvo vam je delovalo.

Ljubav - Odnos sa partnerom je dobar, pre svega na prijateljskom nivou. Ukoliko ste slobodni, sledi vam novo poznanstvo sa osobom vodenog znaka.

Zdravlje - Dobro.

 

VAGA

Posao - Venera na udaru od Neptuna donosi vam razočarenja na poslu. Trenutno niste u stanju da sagledate jasnu sliku. Imaćete podršku jednog Ovna. Treba da se čuvate Riba i Blizanaca. Dobar je nedelja za zaradu.Čuvajte se lažnih obećanja.

Ljubav - U ljubavi vam se dešavaju iznenadni preokreti i nedelja sigurno neće biti mirna. Maštate o putovanju sa osobom do koje vam je stalo, ali se to odlagalo. Najviše bi vam prijalo da promenite ambijent.

Zdravlje - Osetljivo.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Ovnu može da vam donese turbulencije na poslu, a moguće i pravne probleme. Budite oprezni šta potpisujete. Možete da imate česte nesporazume u komunikaciji. Najbolje bi bilo da odete na odmor.

Ljubav - Imate neobičan odnos sa jednom osobom koja pokušava da vas ubedi u svoju istinu. Vi ste odsečni i ne želite da pravite kompromise. Jedan Blizanac će vam slati poruke.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

 

STRELAC

Posao - Zbog Venere u Blizancima ćete čuti razne stvari o poslu koje verovatno neće biti istinite. Pazite kome verujete i nemojte da pokalanjate olako poverenje. Većina pripadnika vašeg znaka radi dva posla istovremeno.

Ljubav - Sve što proživljavate u ljubavi je veoma emotivno. Ukoliko ste u braku vaš partner verovatno ima probleme sa finansijama. Jedna osoba u znaku Ovna će biti prisutna u vašem životu.

Zdravlje - Dobro.

 

 

JARAC

Posao - Pozicija planeta ukazuje da u ovom periodu stičete najvažnija iskustva u svom životu. Sve što vam se dešava doživljavate lično i bilo bi najbolje da idete na odmor. Rešavate neke probleme već treću godinu zaradeom i dosta vam je svega.

Ljubav - Pomalo ste se distancirali od partnera jer vam je potrebnio vreme za sebe. Osećate veliki pritisak i prijalo bi vam da promenite ambijent.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Zbog aspekata Sunca, Marsa i Urana u nedelji koja je pred vama donećete odluke koje će vam promeniti situaciju na poslu. Ono što je specifično jeste da će odluke biti u momentu, tako da nećete mnogo razmišljati o posledicama.

Ljubav - Pred vama je krizna nedelja za ljubav. Mogući su iznenadni prekidi u komunikaciji jer ne možete ništa da trpite. Što vas partner više bude pritiskao da nešto uradite, to ćete više pružati otpor!

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao - Sunce u lošim aspektima donosi vam nedelju komplikovanih razgovora i odlaganja planova. Imaćete utisak da se vaš trud ne isplati. Jednostavno, treba da usporite i sačekate bolji momenat za inicijativu. Ukoliko sarađujete sa Lavom, imaćete konflikte.

Ljubav - Koliko god želeli da idealizujete partnera kao da je najbolji, uvidećete da stvari nisu baš onakve kakve vam se čine. Ukoliko ste slobodni, udvaraće vam se osoba vodenog znaka.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija