• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2020

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 21. JUL! Neko će se ZALJUBITI NA POSLU, Raku se KLIMA VEZA, a nekoga čeka NAPREDAK U KARIJERI!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 21. JUL! Neko će se ZALJUBITI NA POSLU, Raku se KLIMA VEZA, a nekoga čeka NAPREDAK U KARIJERI!

Podeli vest

Pročitajte šta vam danas poručuju zvezde...

OVAN
LJUBAV: Danas će vam biti teško da održite balans u odnosu, moguće je da ćete biti prezahtevni i da ćete malo pokvariti raspoloženje. POSAO: Bićete puni kreativne energije. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK
LJUBAV: Isprekidani ili nedefinisani odnosi. POSAO: Vaša poslovna situacija će biti nešto povoljnija, ali možda ćete morati da razmislite o daljem pravcu delovanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

ODUVEK STE ŽELELE GUSTE I DUGE TREPAVICE? Ni jedna maskara ne može da ih dovede do SAVRŠENSTVA KAO OVAJ VITAMIN!

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekog s kim radite. POSAO: Bićete okupirani radom na uspostavljanju dobre poslovne reputacije, ali to će ići teže nego što mislite. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Danas ćete možda imati problema u sferi ljubavi. Veza vam je na klimavim nogama. POSAO: Možete dobiti dobre vesti u vezi s poslom ili novcem. ZDRAVLJE: Alergijska reakcija.

LAV
LJUBAV: Moguća je promena, možda raskid ili razdvajanje od partnera, a ako ste sami, nova poznanstva. POSAO: Imaćete problema zbog mešanja posla i zadovoljstva. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete biti vrlo nezadovoljni, jer nemate dobrih prilika za ljubav. POSAO: Moguć je manji uspeh, pogotovo ako radite u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

VAGA
LJUBAV: Možda ćete ostvariti fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada, ili ćete upoznati aktivnu osobu koja će vas osvojiti. POSAO: Stres i promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Partner će tražiti više slobode za sebe, stalno će vam izmicati i izgubićete osećaj sigurnosti. POSAO: Razmišljate o promenama, ali sada je najbitnije da budete ekonomični. ZDRAVLJE: Dobro.

NAPOKON SMO DOŠLI DO ODGOVORA NA PITANJE "ŠTA ŽENE ŽELE?" Otkrile kakav je to SAVRŠENI MUŠKARAC!

STRELAC
LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Moguće je da ćete upoznati nekog ko će vas privući. POSAO: Ako očekujete napredak u karijeri, ovo je period kada bi mogao da se desi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

JARAC
LJUBAV: Možete sresti nekoga čija će vas neiskrenost naterati da posumnjate i u neke vama bliske osobe. POSAO: Vrlo ste entuzijastični i to će vam otvoriti nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Danas nećete biti zainteresovani za ljubav, već ćete više uživati u druženju sa prijateljima. POSAO: Povoljan dan za finansije, inače se ništa novo neće desiti na planu posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Lako ćete ostvariti bliskost čak i sa osobama koje ste tek upoznali. POSAO: Moguće je da ćete promeniti pravac u karijeri ili ćete imati problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija