• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2020

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST! Venera ulazi u Raka - VREME JE ZA ROMANTIKU! Jarčevima ŠOK PROMENE na poslu, Lavovi imaju TAJNU SIMPATIJU, a ovaj znak će čuti ODLIČNE VESTI!

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST! Venera ulazi u Raka - VREME JE ZA ROMANTIKU! Jarčevima ŠOK PROMENE na poslu, Lavovi imaju TAJNU SIMPATIJU, a ovaj znak će čuti ODLIČNE VESTI!

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, ulazi 7. avgusta u emotivnog Raka, pa možemo da očekujemo da će nas osećanja konačno savladati. Sa druge strane, sve ćemo doživljavati lično, jer će nam osećanja biti prenaglašena. Očekuje nas pojačana briga za najbliže, ali isto tako ova pozicija Venere donosi više prilika da budemo romantični. Mars koji je u Ovnu do januara 2021. godine zahteva od nas više samokontrole u svakodnevnim situacijama, jer je to svakako test izdržljivosti koji moramo da prođemo

OVAN

Posao - Mars u vašem znaku donosi vam važne promene na poslu. Moguća je promena položaja ili načina rada, što će vam svakako teško pasti. Suština Marsovog uticaja je da će vam se mnogo toga desiti bez najave. Mnogo je bolji mesec za pregovore, ali ćete imati neslaganja na radnom mestu. Problemi sa autoritetom.

Ljubav - Venera 7. avgusta ulazi u Raka, pa vaš partner postaje izuzetno osetljiv i emotivan. Sa druge strane, sve ono što ste potpiskivali emotivno, konačno će vas savladati. Bićete emotivniji i ranjiviji. Druga polovina avgusta vam donosi krizu u ljubavi, pa treba da budete oprezni.

Zdravlje - Lošije.

 

NEMA MU RAVNOG! Ovo je NAJŠARMANTNIJI horoskopski znak!

BIK

Posao - Venera ulazi u Raka 7. avgusta, pa što se tiče poslovnih pregovora, treba da koristite prvi deo avgusta. Kasnije ćete imati znatno manje šanse, a problem je što je položaj planeta takav da sve lično doživljavate. Rak može da vam ponudi saradnju, a Jarac da vam stopira inicijativu. Moguća su kraća putovanja.

Ljubav - Kako Venera ulazi u Raka, bićete romantični, ali i ranjiviji tokom avgusta. Partneru će bti teško da razume promene vašeg raspoloženeja. Jedno je sigurno, mesec avgust vam donosi više flerta preko poruka. Počećete intenzivno da se dopisujete sa jednom osobom iz okruženja.

Zdravlje - Osetljiva nervna baza.

 

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Merkur u Lavu osigurava vam odličnu poziciju za pregovore. U prvom delu meseca ćete čuti odlične vesti! Tada je i dobar momenat za potpisivanje ugovora. Polje finansija vas najviše opterećuje i brinete se da ne ostanete bez novca. Posredstvom Raka možete da zaradite dodatan novac. Ukoliko planirate odlazak u inostranstvo, planovi će vam se sigurno pokvariti.

Ljubav - Teška pozicija Jupitera govori da vam je partner razdražljiv i da ima probleme koji ga opterećuju. Koliko god budete pokušavali da smirite strasti, partner će želeti da se raspravalja. Naročito ukoliko budete želeli da idete na različita mesta na odmor.

Zdravlje - Odlično.

ZA NJIH KAŽU DA SU NAJVEĆE TRAČARE U ZODIJAKU! Ovi horoskopski znaci NE ZNAJU da čuvaju tajne!

 

RAK

Posao - Jupiter u aspektu sa Saturnom i Plutonom, doprinosi da se osećate da je situacija na poslu nepravedna. Radite mnogo više nego što bi trebalo, a ne vidite nikakve rezultate. Venera ulazi u vaš znak, pa ćete uz pomoć ličnog šarma moći mnogo toga da ostvarite. Saradnja sa Jarčevima će vam teško pasti. Moguća je dodatna zarada.

Ljubav - Venera 7. avgusta ulazi u vaš znak, pa vam donosi lep period za flert. Bićete neverovatno privlačni za osobe suprotnog pola, a neki pripadnici vašeg znaka će se zaljubiti. Idealan je momenat za početak nove romanse. Menjate stil oblačenja i želite da budete privlačni.

Zdravlje  - Dobro.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Sunce i Merkur u vašem znaku donose vam bolju organizaciju u avgustu. U prilici ste da poboljšate situaciju na poslu i ostvarite dobre pregovore. Imate neverovatnu pokretačku energiju koju treba da iskoristite. Bićete u boljem položaju nego ostale kolege i moguća je nova saradnja.

Ljubav - Venera u polju tajni, odnosi vam tajnu simpatiju. Jedna osoba sa kojom sarađujete ili ste nekada sarađivali će pokušati da vam da neke tajne signale. Vodite računa da se ne upuštate u sumnjive veze. Ukoliko ste u braku, partner vam je opterećen poslom.

Zdravlje  - Odlično.

 

DEVICA

Posao - Merkur u Lavu donosi vam stabilan mesec na poslu.  Zanimljivo je da imate podršku par osoba sa strane, koje vam čuvaju leđa na radnom mestu. Bićete istrajni i odlučni, a to je upravo ono što vam je tokom jula nedostajalo. Mesec avgust je znatno bolji za finansije.

Ljubav - Pred vama je lep period za ljubav. Ukoliko ste slobodni, preko prijatelja ćete upoznati jednu romantičnu osobu, vodenog znaka. Ukoliko imate partnera, bićete u prilici da popravite odnose, pre svega na prijateljskoj osnovi. U partneru ćete pronaći znatno veću podršku nego ranije.

Zdravlje - Odlično.

 

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Venera ulazi u Raka, pa vam sledi dinamičniji period na poslu. Najbitnija će vam biti karijera. Sve što budete radili neće proći bez tenzija, jer ćete zbog Venere u Raku sve doživljavati lično i emotivno. Ukoliko imate poslovno partnerstvo, imaćete rasprave oko novca.

Ljubav - Vi i partner ste u različitoj fazi. Tokom avgusta bićete znatno emotivniji, a partner će vam delovati bezobrizno. Bićete neodlučniji po pitanju važnih životnih odluka. Ukoliko ste slobodni, možete lako da započnete romansu iz stasti.

Zdravlje - Osetljivo.

 

 

ŠKORPIJA

Posao - Planete u Lavu će vas ulenjiti u avgustu. Najradije ne biste radili ništa, a imaćete česte sukobe mišljenja o tome kako posao treba da se obavlja. Možete da očekujete novu posovnu ponudu od Lava, ali ako je prihvatite biće mukotrpnog rada.

Ljubav  - Venera ulazi u deveto polje, pa će vam jedna osoba predložiti putovanje. Vi ste daleko preduzimljiviji od osobe koja vam se dopada, što vas pomalo i nervira. Partner će biti spor, emotivan i depresivan, a vi od akcije. U ovom periodu ste u daleko boljoj poziciji nego voljena osoba. Putovanje bi bilo idealno rešenje.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Zbog ulaska Venere u Raka sve promene na poslu doživljavaćete jako emotivno. Ne treba toliko da se unosite u posao zbog sopstvenog zdravlja. Međutim, mesec avgust je odličan za sklapanje novog poslovnog partnerstva i kontakte sa inostranstvom. Mars u Ovnu će vam pomoći da istrajete u svojim odlukama, što je odlično za vas.

Ljubav - Mars u Ovnu, Merkur u Lavu, ukazuje da vas privlače osobe koje tačno znaju šta hoće u životu. Jedan Ovan će vam zadavati muke, ali će vas karakterom privući Lav. Ukoliko ste u vezi ili braku, najbolje bi bilo da putujete.

Zdravlje - Odlično.

 

JARAC

Posao - Mars iz Ovna pravi vam probleme i mnoge odluke će vas dočekati u momentu. Iako ne volite ništa da radite na brzinu, budite sigurni da ćete morati da odlučujete brže nego što ste mislili. Pritisak koji osećate sigurno neće prestati i tenzije vam smetaju.

Ljubav - Venera ulazi u Raka, pa će partner imati osećaj da vam je potrebna veće podrška nego pre. Verovatno osoba koju volite ne razume kroz kakve promene prolazite. Ovaj period do decembra za vas je ključan i nalazite se na emotivnoj raskrsnici.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Venera u ulazi u Raka, pa ćete dna poslu provoditi znatno više vremena nego kod kuće. To vam donosi poboljšanje odnosa sa kolegama. Međutim, imate neku unutrašnju nesigurnost koju vešto skrivate. Odličan je mesec za sklapanje novog poslovnog partnerstva. Primetićete da stvari koje izgovarate često mogu da budu pogrešno shvaćete jer ste bili oštri.

Ljubav - Mesec avgust je bolji za ljubav nego jul. Ukoliko ste u braku, odnos će vam, biti bolji. Ukoliko ste slobodni, jedan Rak i Lav pomogu da vas privuku. Takođe, dopašće vam se jedna osoba koju srećete preko posla.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

 

RIBE

Posao - Sunce i Merkur u Lavu donosi vam odličan početak meseca na poslu. Ukoliko planirate da menjate posao, sada je pravi trenutak. Dobićete odličnu ponudu od Lava. U najmanju ruku dobićete priliku da radite dodatni posao. Vaše organizacione sposobnosti dolaze do izražaja.

Ljubav - Venera 7. avgusta ulazi u Lava, pa vam sledi više romantičnih susreta tokom predstojećeg meseca. Jedna osoba vodenog znaka učiniće sve da vas šarmira. Prijaće vam više izlazaka na mesta javnog tipa, pa vam sledi uzbudljiv period za ljubav. Pojedini pripadnici vašeg znaka će se zaljubiti.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija