• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 10. AVGUSTA: Device u središtu AFERE, Ovnovima IZNENADNE promene na POSLU, a ovaj znak će se PROLEPŠATI!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 10. AVGUSTA: Device u središtu AFERE, Ovnovima IZNENADNE promene na POSLU, a ovaj znak će se PROLEPŠATI!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Marsovi aspekti donose vam neočekivane promene na poslu. Sve će se dogoditi iznenada, a vi nećete imati dovoljno vremena da se pripremite za ono što dolazi. Nedelja koja je pred vama je dinamična i budite oprezni kome poklanjate poverenje.

Ljubav  - Venera izlazi iz Blizanaca, a oštećena je od Neptuna, što znači da imate veliki nesporazum u komunikaciji. Pogrešne reči pokvarile su vam odnos sa nekim do koga vam je stalo. Kada Venera uđe u Raka krajem nedelje, sve ćete doživljavati znatno emotivnije.

Zdravlje - Lošije.

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST! Venera ulazi u Raka - VREME JE ZA ROMANTIKU! Jarčevima ŠOK PROMENE na poslu, Lavovi imaju TAJNU SIMPATIJU, a ovaj znak će čuti ODLIČNE VESTI!

BIK

Posao - Sledeća nedelja predstavlja potpuno novu fazu za vas. Ulazite u period novih pregovora, ali i toga da ćete sve početi lično da doživljavate. Bilo kakav razgovor koji vam ne bude odgovarao shvatićete kao atak na sopstvenu ličnost. Menje se unosite u posao!

Ljubav - Ono što vam se neće dopasti keste to što ćete o partneru saznati neke stvari koje niste znali. Verovatno ćete biti šokirani što je nešto bilo skriveno od vas, ali budite spremni za iznenađenja svake vrste. Ukoliko ste slobodni, moguće je dopisivanje sa Rakom.

Zdravlje - Osetljivo.

 

Foto: pexels.com

BLIZANCI

Posao - Merkur ulazi u Lava, pa ćete već sredinom nedelje imati nesporazume u komunikaciji. Neko sa kim sarađujete vam se predstavlja kao prijatelj, a istina je potpuno drugačija. Posredstvom Raka možete da zaradite dodatni novac.

Ljubav - Očekuju vas učestale rasprave sa partnerom, samo što ovaj put nećete želeti da odstupate od svojih stavova. Treba da vodite računa šta izgovarate jer lako možete da se pokajete.

Zdravlje - Dobro.

ČEKA IH OGROMNO BOGATSTVO I NASLEDSTVO! Ova 3 znaka baš IMAJU SREĆE SA NOVCEM - zvezde su im naklonjene i spremaju nešto VELIKO

 

RAK

Posao - Zbog Marsa u Ovnu teško podnosite situaciju na poslu. Neko stalno vrši pritisak na vas i zbog toga često želite da menjate posao, pa čak i profesiju. Ovo je nedelja u kojoj će vam, trebati dosta strpljenja, ali je sa druge strane odlična za novac!

Ljubav - Venera ulazi u vaš znak, pa vam slede nova poznanstva. Upoznaćete osobu koja će želeti da vas osvoji. Zbog uticaja Venere u vašem znaku, bićete veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Prolepšaćete se i vaš šarm će doći do izražaja.

Zdravlje - Umor.

 

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Situacija na poslu nije sjajna, ali za razliku od drugih znakova imate dovoljno energije da se nosite sa problemima. Imate stare probleme koji nisu rešeni, a ni tokom naredne nedelje nete biti bolje. Iskoristite Sunce i Merkur u vašem znaku da se bolje organizujete.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam neobičnu situaciju u kojoj će jedna osoba pokušati da vam daje tajne signale. Nije isključeno da sa vama bude flertovao neko ko nije slobodan. Čuvajte se laži i lažnih obećanja.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao - Zbog ulaska Merkura u dvanaesto polje treba da vodite računa o aferama i tajnim razgovorima. Jedno je sigurno, u vašem okruženju postoje osobe koje lako mogu da vam rade nešto iza leđa. Vodite računa kome poklanjate poverenje i verujte samo sebi u ovom periodu.

Ljubav - Partner ne shvata da vi prolazite kroz proces promena i da vas mnogo toga opterećuje. U fazi ste kada ne verujete sami sebi, a kamoli drugome. Probajte da ne ulazite u diskusije.

Zdravlje - Nesanica.

 

 

VAGA

Posao - Venera ulazi u Raka, a Mars je u Ovnu, tako da vas ne očekuje mirna nedelja na poslu. Imaćete više obaveza, a manje strpljenja za ono što dolazi. Jedna osoba vatrenog znaka će vršiti ptiisak na vas, a vi ćete to doživljavai lično.

Ljubav - Mars vam donosi krize u ljubavi. Postajete ranjivi i emotivni, a partner to neće moći da razume. Moguća je kriza tokom čitavog avgusta.

Zdravlje - Osetljivo.

 

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA

Posao - Marsovi aspekti donosi vam tenzije na poslu. Da biste postigli ono što želite, moraćete da uđete u rasprave. Ukopliko sarađujete sa Ovnovima i Jarčevima, imaćete probleme. Očekuju vas češći nesporazumi i zahtevi.

Ljubav - Venera ulazi u Raka, pa će osoba do koje vam je stalo predložiti putovanje. Idealan je period da promenite mesto boravka. Vi ćete u ovom periodu biti opterećeni poslom, a partner će hteti nešto potpuno drugačije.

Zdravlje - Glavobolje.

 

 

STRELAC

Posao - Venera ulazi u Raka, pa ćete posao početi da obavljate sa mnogo više emocija. To znači i da ćete neke stvari shvatati isuviše lično. I dalje će vam novac biti prioritet. Vreme je za štednju. Očekuje vas saradnja sa Rakom.

Ljubav - Na emotivnom planu vam sledi distanciranje. Ovo je period u kojem treba racionalno da razmislite o odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Vama i partneru je potrebno više vremena za sebe.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

 

JARAC

Posao - Pod pritiskom Marsa iz Ovna imate utisak da uzaludno gubite energiju. U konfliktu ste sami sa sobom, a i sa drugim ljudima koji vas okružuju. Potrebno je da obratite pažnju kako posmatrate stvari na poslu, jer će neke stvari početi da vas pogađaju više nego što bi trebalo. 

Ljubav - Partner će se truditi da bude romantičan prema vama, ali vi niste u takvoj fazi. Potrebno vam je vreme za sebe i distanca. Ukoliko ste slobodni, Rak će probati da vas šarmira.

Zdravlje - Slabije.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Uran na udaru od Sunca i Merkura govori da vas ne drži mesto i imate osećaj da vam je hitno potrebna promena. Zbog ovakvog položaja planeta, mnoge odluke ćete doneti iznenada. Imaćete potrebu da se raspravljate o bitnim i nebitnim stvarima, jer ne želite više da ćutite.

Ljubav - Imate nejasan odnos sa dve osobe. Ukoliko ste u braku, partner će imati veća očekivanja od vas. Zbog toga će biti moguća kriza. Potrebna vam je veća sloboda u bilo kakvim odnosima.

Zdravlje - Dobro.

 

 

RIBE

Posao - Sunce i Merkur u šestom polju donose vam dinamičnu nedelju na poslu. Imaćete posla preko glave i to će vam biti stresno. Shvatićete da mnoge osobe iz vašeg okruženja nisu uopšte onakve kakve su vam se predstavljale. Čuvajte se lažnih obećanja.

Ljubav - Osoba do koje vam je stalo će imati poslovnih problema i će biti kamen spoticanja između vas. Moguć je manjak razumevanja. Idealizovali ste osobe koje su vam drage, a sada shvatate da to nije bilo realno.

Zdravlje  - Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija